推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 小甜是我至喜愛的SM女王

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-11-18 02:57 發表

有次迫地鐵,側邊有條好索既迷你妹,長長頭髮,樣子清甜,條貼身短裙差D見到底褲,pet pet高挑,最索係佢條42"美腿,重要著住成4吋高既高根鞋,嘩,索到流哂鼻血,小D定力,真係會飛撲上去摸佢大脾。同條女一吋 ...
where to find?

相關搜索目錄: Pet

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-11-19 19:57 發表

師兄,你識貨,小甜既空姐look,索晤索先。

?ib_____DKM0_zUy7

重有睇下佢對腳,sexy到丫, ...
師兄thank for sharing, 想找位空姐在廁所做好久了。

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-11-22 02:42 發表

我試過俾小甜捆挷及鎖在厠所姦過,好有新鮮感,不過唔係空姐裝,而係女傭裝,下次試下空姐先。講開廁所,試過在廁所玩過浣腸,及黃金調教又係玩得好激既玩法。
師兄,多謝介紹,約了2次才預約到小甜,小甜穿上空姐制服真的很漂亮,尤其是她樣子斯文清純,十足十我以前暗戀的空姐的感覺,在現實中得不到,唯有找個代替品,找上小甜更令我驚喜重重,番卓指數100,唔怪得sm3000師兄話上哂癮。

相關搜索目錄: 女傭

引用:
原帖由 ck363 於 2008-11-24 01:07 發表
好旺場.要二次才約到,是否都是在晚上,你們玩了些甚麼
引用:
原帖由 sm3000 於 2008-11-23 01:55 發表
點樣驚喜重重法呢,番卓指數100,講多D啦師兄。
見小甜咁好口碑,同埋睇咗佢既肉照,覺得好有眼緣,想話放工後約小甜玩下,點知第一次約佢,佢剛巧有客玩雙鐘,要九點後才有時間.但我要返屋企交人,所以要第日再約過.
第二次我預早約定晚6點半上去,上到去小甜穿着一件好sexy既短裙,樣子好清純,十足天使樣貌,魔鬼身裁,此為第一驚喜。
跟住,一同鴛鴦浴,同我全身捽皂液,足足冲咗成十多分鐘,洗到乾乾淨淨,洗到我差些少走火,真係舒服過泰式Body,此為第二驚喜。
佢話玩制服誘惑要綑綁起來至好玩,咁佢將我手腳綁起之後,佢就穿起我同佢揀既一套好性感既空姐制服,佢開了些音樂,在我前面跳起鋼管舞,此為第三驚喜.(我係第一次上一樓一見有小姐識跳鋼管舞).

佢一邊跳一邊情挑我,摸得我好亢奮,我好想撲上去強姦佢,奈何手腳被綁衹有任得小甜淫辱.小甜輕輕爪我春袋,小弟弟成個彈起,佢好小心同個口同我帶套吹奏,女性做主動,男生好性福,佢玩得我好舒服,佢一邊吹我,一面摸我,春袋會陰大脾內側,我好享受佢既服務,尤其享受佢同我食蕉既淫樣...一副欠干的樣.(上集係講咁多,有時間寫埋下集).

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-11-29 00:43 發表

早日nano師兄話同小甜玩空姐,講故仔講咗上集又唔講埋下集,勾起D心癮,咁上到小甜果度,睇下索下D料啦。上到去啱啱放緊套AV好激,叫"倒吊十八鞭",嘩咁過癮,咁咪跟著AV做,呢款野以前從未 ...
要各信師兄久等1唔好竟思,小弟平日好忙,要週末才有空出下集,
sm3000 師兄,多謝係介紹,小甜確實是好好玩,小弟初玩,唔多識,所以將主動權交了給小甜.下集就由上床開始,小甜將我的手腳大字咁綁在床上,原來要玩空姐女姦男,我鍾意啊,小甜同我帶上眼罩,立時漆黑一片,雖然看不見,但身体的感賣更靈敏,同時增加了每一下撫摸的期侍感.突然靜靜的,小甜行開一會再回來,我突然感到胸口有一些灼熱的感覺,它剌激著我的胸膛,乳頭,媽呀,好辣啊,難道這就是傳聞中的「滴臘」.好似火燒的痛啊.尤其落在乳頭上真不是非一般的痛,但好奇怪,這時侯小弟弟卻脹脹的,(小甜的另一只手在撥弄),真是爽得要命.過了一會,我感覺小甜給我帶起套套吹奏起來,當時我是一片空白,祗記得一個字就是爽,我的小弟弟當時又硬又熱.玩完一輪吹奏過後,我怕再吹就爆,所以求小甜好好奸了我,小甜乘騎在我的身上,上下左右,係咁搖,套弄得我不知天南地北,我求小甜除下眼罩,好讓可以清楚睇著她如何强姦自己,女上男下入得好深,小甜套弄得我好舒服,尤其是欣賞她長髮飄飄,勾魂的眼神,美艷中帶淫的面孔,看著一個如此美女操自己,確實是人生幾何?配合著小甜的衝刺,我再也忍不住掉了.小甜的反應亦很強烈,緊抱著我不斷地搖,話我令佢好舒服,掉完之後,我累得唔想郁,小甜給我善後,用熱毛巾同我敷面,抹身(除臘)才一同到浴室玩鴛鴦浴,雖然是第一次同小甜玩,我覺得她好認真,好有心機和我做,所以,我想我有空都會翻啅,看看下一次有沒有驚喜.

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-5-22 23:22 發表

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=207609&page=1&fromuid=352002#pid5512402

小甜有一招腳指推油好勁謘A佢同時用既手指你R pat pat , 腳指R 你jj,直頭舒服別震!
佢要我大字爬在牀上, ...
師兄講得小甜既手藝咁好,得閒要去試下。唔知重有無其他招式介紹。

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-5-24 14:09 發表

小甜有好多好玩招式,但有好多係屬於不傅秘技,佢叮囑唔好公開。

其中有一招「前插後拮」,最合「拮patpat」愛好者,後邊俾佢狂「拮patpat」,前邊老二佢大腿 la緊夾,感覺好似玩緊3p三文治,那種刺激及舒暢感 ...
C兄,我玩咗啦,真係好..好爽,同小甜玩腳交,爽到爆!

點玩法?床上先鋪好新毛巾,小甜要我大字型伏在床上,挷上手腳,接受佢指甲愛撫,佢在背部,腰部,掖下,大腿側敏感區的一輪一輪挑逗,細佬俾佢摩到扯哂火。當然啦,菊花,細佬係唔會小。

呢個魔女重放咗2個震旦入我菊花,震到我狂叫。小甜坐在我大腿後,佢一邊爪我pat[at,一邊伸雙腳入呢撩我細佬,佢對腳落晒油,又軟又滑 ,經夾起對腳,我就在佢腳窩抽插,那種舒暢感覺,是非一般造愛可比!

尤其,佢用條假鳩插我菊花,好脹,好震,好剌激,將我帶入忘我的高潮景界,令我分不清楚我係俾佢「操」patpat操到高潮,還是同佢腳交操到高潮,總之就係一浪浪的高潮。

果種刺激我係前所未有,一試難忘,一試上癮。難怪C兄話「那種刻骨銘心的刺激,想起都會九硬硬,心思思」,寫寫下,自巳都鳩硬硬,我都頂唔順要急call小甜救救火!

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-5-28 10:39 發表
多謝sm同好經常到這里交流及支持,小弟建議凡是報告加紅色大字,比較顯眼易睇,大家認為如何?
支持,小弟報告巳經加紅色大字。

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-5-28 10:32 發表

之前試過係玩真人既三文治,小甜用strapon攬住我在後面插我patap,我前面篤住佢另一個女王姊妹,同小甜一個人玩巳經爽爆,加埋佢姊妹人又靚,又豪放,深得小甜真傳,佢甜功一流,咬功一絕,令你痛得黎好舒暢,尤 ...
C兄真係好識享受,羡慕死。你講果位靚姊妺係米Irene?

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-6-1 18:33 發表

C兄,小甜有價單,可以自巳上sex141睇,據我所知有,依家比較旺,好少做雙飛,除非係熟客,一般好難約到。

至於點同佢講@@? 打電話囉!....打小甜电話,好有着數,不時聽到D好淫盪既大叫呻吟聲, ...
小甜就真係幾旺架,佢早輪佢休息,個市就死水咁,到佢一出山,個市股樓齊升,升到萬九,所以要多D去吸下佢既旺氣!

人地打電話問功課,C兄打電話聽呻吟!

相關搜索目錄: 功課

近日發現這網站有好多短片 http://xhamster.com (search femdom,footjob)

引用:
原帖由 sm3000 於 2009-6-10 00:14 發表

果然好勁,thank sharing
睇電視,學新招。

送多個日本SM片

http://smqr.com

好多sample

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。