推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

尋晚發現袋袋度 (以前粒疣附近) 生左粒好大粒既野, 摸落去硬硬地, 禁落去有少少痛, 今日即刻去番葵涌個醫生度睇, 好彩佢話係粉瘤, 真係嚇餐死...我以為啱啱夠一個月就又生多一粒....

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-17 00:12 發表
報告一下病況先
醫生話果粒是瘡、俾左d消炎膏我
其他暫時冇事
你果粒生喺邊度? 係點架?
我今日都生左粒粉瘤係個袋袋度...

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-17 19:35 發表

什麼是粉瘤?
醫生好似話皮下既油脂分泌塞左, 我諗係類似油脂粒既野, 冇得搞, 搽藥膏都冇用, 一係割左佢

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-17 22:34 發表
大家你地好-_- 我系只有14碎 今日睇完醫生 醫生話我中左菜花
咁點算-_- 佢話去睇同e起馬都要幾千$... 咁點算,,有邊到可以吾洗
錢同醫得好!?  幫幫手.. 我同之前的女朋友....  還是我第1次 請問有冇介紹!?
同埋你地 ...
想唔洗錢, 睇政府社會衛生科...

引用:
原帖由 hellocarcar 於 2008-12-20 23:40 發表
兩星期後去覆診
睇下到時咩環境啦....
係喎
dr ho 俾左支葯水我洗jj
同支葯膏...葯膏搽幾多架
會唔會"拿"損?
頂  仲要我戒煙...
dr ho話零願我飲酒都唔好食煙
但係我都唔係成日飲酒...
煙仔就兩日一包....
...
我都係煙友, 但我個醫生冇叫過我戒煙, 佢叫我冇事果陣當番自己係正常人一樣得架啦...

引用:
原帖由 hellocarcar 於 2008-12-21 01:44 發表

...係??
但係dr ho話煙有好大影響喎...
我呢兩日都食少左
不過都有食...
佢係咁講呀
但今日幫gf檢查發現佢陰道口入面少少有d好細既粒粒, 唔知道係唔係, 有冇兄弟有女醫生介紹下?

引用:
原帖由 hellocarcar 於 2008-12-21 02:19 發表

你中左仲同gf做??
佢知唔知你中左招架....
我冇同佢做, 佢都知我中左招

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-21 18:14 發表

你傳染佢定佢傳染你?
呢樣野已經考究唔到......

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-22 09:46 發表
各位師兄,如果發現有疣就不要再做,或叫女朋友或太太檢查,我不知自己有疣,只是無用套和太太做了一次,4個月後到Dr Ho 及婦科醫生檢查,她暫時表面沒發現。但婦科用 DNA 化驗我太太的樣本,說她感染了 HPV 16。以後 ...
16...高危喎...
我女朋友同你太太一樣, 表面check話冇發現, 但最後驗到有HPV-11, 係低危果隻...

就係表面check話冇野, 但驗到有hpv11
不過我覺得奇怪既係, 應該要有菜花先驗到呢隻hpv, 點會冇發現...

我女朋友都証實左有椰仔, 生左o係陰道口, 有三四點白色野...
佢睇左一個婦科, 俾左藥膏佢搽, 但幾日後已經大粒左...
有冇兄弟知道如果搽藥唔得既, 女仔係咪都可以用冷凍或手術切除唻醫?
唉...好担心女朋友...

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-25 22:41 發表

我以前一多食煙就出, 而家戒了(不過戒得很辛苦).
咁你而家有幾耐冇出呀?

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-26 04:29 發表

佢有冇責怪你?原諒你?
心情絕對影響病情
其實都冇辦法証明到係咪我俾佢, 不過我都已經當左係
當初佢真係有嬲我, 佢未有事時我同佢講不如分手, 但佢叫我唔好走, 而家已經冇怪我啦
我而家只係想佢盡快好番, 但我怕女仔接受呢d手術會好痛苦...

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-26 21:21 發表

其實今年一月到依家己無出, 但八月沖涼卻中皰疹, 所以好心 UP
即係你d疣已經好得八八九九, 真係唔好再去玩啦...

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-12-27 04:21 發表

我當初天真兼白痴到見到bg 陰唇位生粒好似d"非支"野重意為係佢熱氣生d油滋粒瘡仔 .,...anyway 你要快d帶佢去睇dr啦, 暫停性行為, 因d疣可以帶入去陰道內, 當然要檢查埋入面啦,  冷凍或電灼都可以, 沒有藥膏 ...
佢個婦科醫生話一般佢d病人搽兩三個星期會好, 我會等佢搽埋先, 如果真係唔掂既, 我會帶佢去睇我果個醫生, 不過係男人...
師兄知唔知有邊個女醫生比較好架?

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-28 00:57 發表

男醫生有乜問題,最重要是醫得好同唔拖症有醫德
係佢唔想俾男醫生睇

引用:
原帖由 k28keung 於 2008-12-28 13:27 發表
hpv 會天生嗎? 醫生說一定經性行為傳染的.
哎.發生這件事後.我諗要同女友分開了.
點解? 因為你認為佢出去偷食??

引用:
原帖由 k28keung 於 2008-12-28 20:40 發表
我跟她一起一年半. 我絕冇出去玩過. 之前也沒有.如果她一早有hpv,
我一早便會發了出來. 應該是近呢半年出事.
我也打消識女朋友了. 對女孩有陰影.
就算識到一世要用condom. 哎!
但我睇過兩個醫生都話椰仔可潛伏超過一年...

我都兩個月冇翻發, 諗住今個星期去俾醫生check一check, 希望真係冇事啦

尋晚發現jj根部生多左三粒好細既野, 今日即刻去醫生度覆診, 醫生話係叫flat wart, 即係扁平疣, 唉, 啱啱夠兩個月又要做電灼
但以我所知扁平疣通常係生喺手腳, 會生喺下便嗎? 算係性病嗎? 有冇C hing知道呢?
真係好灰, 又要再重新作戰...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-1-19 00:20 發表

加油啦.
不好比佢野開會快d好.
唉, 都唔明點解下低都會生扁平疣, 真係唔知會黑到幾時...

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-20 08:43 發表
各位C兄,

老婆又話要BB, 救命!!

我可以點做?
不如照直同老婆講啦, 好難暪一世...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-1-21 22:09 發表

BLACK SARENA兄你而家點呀? 重有其他兄弟呢???
我今日先再去做電灼, 打針果下真係幾難頂...
個醫生同我講佢腳板都生左扁平疣, 做左4次都再發...
唉...希望我唔會啦...

年廿八啦, 希望大各位兄弟都洗哂身上既邋遢

引用:
原帖由 Newnam 於 2009-1-29 10:41 發表

一兩年前?若是中招到而家都年幾兩年,乜都爆左出黎啦!(除非是愛滋,潛伏期七年甚至更耐。)
普通叫完做完,一個星期無事就當無野,跟住繼續出獵。

更多的男人是叫完一次未夠一星期已經再叫第二次,因為呢 ...
一個星期無事就當無野? 唔係嘛?
淨係椰仔都可以潛伏幾個月啦...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。