推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

172 1234567
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-5 13:51 發表

原來係咁, 師兄你最近無咩吖?   呢幾日有個朋友講開係日本浸溫泉, 啲人閃閃縮縮都唔知係咪JJ 異形定係生野, 唉, 以前聽到都加把口講笑, 依家聽到個心沉一沉h:" />
我都試過咁既情況, 之前班同事食晏時發up風講開咩椰菜花, 佢地就响度笑, 但我真係笑唔出...

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-5 23:02 發表

師兄, 我唔知其他中招既師兄會唔會咁, 我有時唸到自已往後唔知點, 真係會眼紅紅, 我知要接受現實, 不過真係豁達唔到, 仍在努力克服心理!
我諗大部份既人中左招都會, 我自己中左招頭o個幾個月真係好down, 樣樣野都諗到好灰, 又怕俾公司知道會冇埋份工, 不過時間耐左, 個人心情都平伏左好多...
呢樣野係需要時間去接受既...

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-5 23:41 發表

嗯, 我仲要等到12月中夠期再驗, 所以仲擔心, 點解公司知會冇左份工?
如果公司知道, 隨時搵藉口炒我啦...

我尋日又發現到一粒疑似, 睇黎聽日又要上15F了...希望唔係花仔啦...

引用:
原帖由 garamon 於 2009-11-24 15:25 發表
都停了幾個月,多數都不是,可能是腺體。Dr Ho 曾說,如停了3個月,有 80% 以上不會再復發,放心!
希望如你所言啦...
雖然話有左呢個病咁耐, 應該已經習慣左, 但早幾日發現到時, 心情不期然又down起黎, 尋晚仲搞到訓唔著...

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-24 17:21 發表

師兄, 相信每個師兄都會有咁反應, 莫講話懷疑個案, 唸起都有時會............不過我會儘量克服
知易行難......

引用:
原帖由 garamon 於 2009-11-25 11:46 發表
Badman 看了 Dr Ho 的結果如何?
Garamon兄, 我今日放工時去左睇啦...結果真係花...
唉...撐左5個月, 又再翻發, 真係有d洩氣...

引用:
原帖由 garamon 於 2009-11-26 09:53 發表
事實如此,唯有再忍耐吧。你留意這幾個月有沒有吃了甚麼,因為我之前吃了些普通頭痛藥,都有少點敏感。
可能呢排應酬多左 (飲酒 / 食煙), 但冇辦法, 工作需要, 人在江湖, 真係...
同埋加上工作壓力真係好大, 所以成日都想食煙...
不過好采今次出既唔係新位, 係舊位, 咁都好d

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-26 09:54 發表

BAD-MAN兄

其實你成5個月先再出, 會唔會代表你身體個免疫系統都幾好先會咁耐再生出黎? 可能你搞埋今次,, 以後冇事,,唔好灰心

我都好明白,,, 成日怕佢沒完沒了咁,,, 我會為所以既朋友們祈福的!!! 戰友們快d ...
Candy姐, 真係好多謝你鼓勵...
可能係近排真係太攰太大壓力, 我諗住試下開始食龜岭膏, 睇下會唔會有用...

引用:
原帖由 garamon 於 2009-11-26 11:53 發表
Badman , 飲酒食煙是大忌,會減低自己身體的免疫力,食龜靈膏沒有幫助,我也曾試過,最重要心情放鬆及睡多些才有用。
唉...但有時真係避唔到, 我已經比以前食少左好多...
但我真係成日訓得唔好

引用:
原帖由 vin55 於 2009-11-29 00:23 發表

\冇曬....而家JJ 個口有少少損左, 同埋個花好似未好曬....已經做左兩次冷凍, 同埋搽左差唔多十日藥膏
兩次冷凍都甩唔到? 你個花生得好大?

引用:
原帖由 vin55 於 2009-11-29 01:02 發表

唔係喎, 我都諗緊係唔係花囉個位...又唔係好似
正路唔會咁架喎, Dr. Ho有冇話點解?

我早兩日又發現左兩粒疑似, 响舊位附近, 尋日上左15F check, 好采佢話係毛囊, 但我唔放心, 所以叫佢凍左佢...今次400蚊, 最平係呢次...

其實有冇人知道加衛苗鰣輕銕Y咪淨係註冊鱄琱k仔打? 男仔係咪唔可以打?
我問過Dr. Ho, 佢話男仔打得, 但我gf問過佢個女醫生, 佢話香港冇註冊, 美國就得...

P.S. Dr. Ho會由23/12 - 28/12放假...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-2-16 01:37 發表
minghin兄你講得岩, 重有如果5年黎好翻d兄弟上黎分享下而家點, 對你同我大家都有益啦, 起碼知道幾年後會點, 大約幾多個兄弟完全無野了, 生bb未等等, 但係之前既個個都係得個講, 重話人, 點知而家全部都失蹤哂, 自己攪 ...
Stanley哥, 唔好咁諗d兄弟啦, 可能佢地都係比較忙, 冇咁多時間上黎姐...好似我咁, 我呢兩個月都要成日返大陸做野, 真係好...
講我返我自己先, 我月你一樣, 呢兩個月都冇再出, 唔知點解今次好似有一個感覺, 覺得真係好番, 希望係啦
鰜蚽泵U位戰友, 身體健康!!

各位好, 我好耐冇上黎啦, 因為早排實在太忙, 同埋好多野煩...
先報告一下, 我5個月冇再番發, 但自己呢兩個月真係好煩, 所以食番煙同好夜訓, 希望唔會有事啦...
我會不定時上黎同大家交流意見, 希望大家唔好灰心, 祝大家身體健康

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-4-29 09:41 發表
HPV檢測助發現子宮頸癌                                       
2010年04月29日

子宮頸抹片檢查是婦女用作預防子宮頸癌的常見方法,一般要每隔兩、三年檢查一次。英國有病理學專家在研究中發現, 30歲或以上 ...
雖然我女朋友只係感染到低危形(HPV 11), 但我而家每半年都會叫佢做一次抹片檢查, 穩陣d..

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-4-30 00:06 發表
唉...
大脾"啦"生左一粒紅色野.
會痛...
不知係生倉定點...
如果會痛既話, 係花既機會應該唔大...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-6-9 23:30 發表

mylifeisgrey & jmsoile唔洗唔開心, 你地比我好, 我係舊板頭一頁既人, 所以我試左5年同之前唔同依家, 你地可以睇岩醫生同方法, 比我更快知道點處理, 我開頭都係用藥水, 但係緊記藥水能力有限, 好既醫生好小用藥水 ...
Stanley兄, 你近排點呀?
我就好似有半年冇番發, 唔知點解有個感覺今次應該真係好番...

但講起黎我都覺得有d奇怪, 上年年頭我一發現有果陣就即刻戒煙戒酒, 又早訓, 點知就愈出愈多, 到上年年尾我因為成日要上大陸, 基本上一上大陸我就好難戒煙, 所以都豁左出去了, 至而家我都好似以前咁食番煙, 又夜訓, 但就冇再出, 所以我懷疑上年係咁出係因為突然改變身體狀況引起 (雖然呢個可能只係我既無知推理)..

不過anyway, 我相信呢個病真係可以醫好, 起碼我女朋友已經有一年半冇番發, 所以大家都唔好放棄!!

新年快樂呀各位!

我好耐冇上過黎啦, 諗番起我應該超過左1年冇出過, 不過近日發現到舊痕附近有一點好似黑左少少, 雖然直覺上覺得80%都唔會係, 但由於我計劃今年年尾結婚, 所以都諗住呢兩日上去搵搵Dr. Ho當覆診, 希望冇事啦...

各位兄弟都唔好放棄呀...

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-2-24 20:53 發表
各位師兄好 我已預約了明天 dr.ho(護士說一天內只有一個時間冇預約...佢真係幾忙的dr.)看到你們的故事我好感同身受 我是在本年1月尾光顧1樓1,沒有戴套口交手淫,全程冇性交(這是我第一沒戴套口交)
有2月12號時 ,陰莖 ...
我之前女朋友都試過有衣原体, 好似唔係太難醫, 師兄無需過份憂心

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-2-25 09:03 發表

師兄 多謝晒你關心 ,我後生時食過幾多抗生素(醫暗倉) ,希望d細菌唔會有抗藥啦
我最擔心係肉粒 ,岩岩重追緊個女仔(未有關係)....,都唔知應唔應該繼續害人....
果d地方我真係以後都唔會去了....
証實左d肉粒係花??

172 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。