推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

頭先又發現一粒疑似, 呢兩日又要上15F睇下...
可能同近排訓得唔好有關....

今日15F冇哂位, 惟有約聽日...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-15 01:34 發表

天係要玩我無計, 又翻發了, 好似已經無哂咩感覺了. 真係唔知講咩好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 都唔知做錯咩事, 好忙啊要下星期一去改做laser了
做laser係咪會貴d? 幾錢到呢?

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-15 23:29 發表

係,比冷凍貴$200蚊到
其實兩者效果係咪差好遠?

今日去完15F, 醫生話係毛囊炎, 唔洗冷凍, 只係俾左藥膏我搽同食藥...
咁就5百幾, 好貴...
不過鬼叫自己驚, 冇計...

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-5-17 11:37 發表
請問CHING
毛囊炎..係乜症狀.紅.腫.起粒.
係JJ 定係春袋?
我都係春袋有2小塊..東.西.好以結焦甘.
已經有半年..又無發大..又無變化..只係出汗會痕.
比DR. HO.睇..佢又係比藥膏..叫我唔痕..唔使返去睇.
都係叫& ...
係紅腫起粒, 我就喺JJ根部同袋位...
有時見到有小小異樣真係人都癲

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-18 09:22 發表

我都係,有時起一粒半粒我唸係著D 褲緊得濟,,見到都擔心係花,,, 唉,,我都怕中完一樣又一樣,,,D野又未CHECK晒,,, 都真係好擔心,又會成日覺得唔舒服,又怕生花生係個口到,,, 人都癲,,一唸起就好灰,,,, 好擔心LOO。
所以我而家都間中幫女朋友check下個口入面有冇異樣...
好采到而家都係冇事, 我真係唔想佢有事, 寧願我一個人有事得啦...

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-18 17:17 發表

bad-man

我都超明白你,,都唔想另一半有事,自己衰就自己受返好啦,,,
咁你同你GF而家都冇再行埋? 花有時真係好煩冇得去CHECK自己有冇,,要發出黎,仲要個潛伏係咁耐。
我祝你2個都冇快,,,快D 脫離咁唔開心既生活 ...
冇啦, 我仲未敢住, 我想起碼三個月冇事先敢再戴套做...

我搽完3M之後, 其中一個位呢兩日紅左同有少少甩皮, 我想問咁樣正唔正常架?
如果正常, 要幾多日先冇事架? 搞到我而家唔敢搽住...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-20 18:33 發表

你可能搽得太厚.
要搽薄d.
吾係一定損.
初頭皮膚吾適應係差d.
你試下搽完3m第二日搽d潤膚野.
等d皮厚d先再搽3m,
15/F醫生話吾一定日日搽.
有搽就ok.
吾一定隔日搽,
隔兩三日搽都ok.
仲之一定吾好整 ...
我開頭搽左個幾星期咩反應都冇, 跟住去15F時同Dr講, Dr就叫我可以試下搽厚d
點知一搽厚d就搞成咁...

上星期六dr話係毛囊炎果個位, 到而家食左四日藥, 搽左四日藥膏, 但都冇好到...
唉...早之叫dr冷凍埋佢算數, 冇眼屎乾淨盲

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-22 18:51 發表

個日又輸左兩個...
跟本同掉落去咸水海冇乜分別...

吾樂觀可以點?
嘩...百合哥乜你賭得咁大呀

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-22 23:19 發表

我都未夠三十...
吾好做我做哥...

做人真係有太多無可奈何...
好撚辛苦...
返工又煩, 返屋企又煩, 仲有上得黎自已都好撚煩...

我一吾開心就會做傻事...
近2年真係好吾開心...
d ...
冷靜d啦, 唔好再賭啦...
唔開心可以做其他野嘛, 例如打下機, 打波...等等, 再唔係上唻呢度搵d兄弟吹下水囉

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-23 01:08 發表
依兩日好多兄弟上去搵dr ho, 成日fully booking, 尋日終於去左了, 佢話一定會好既, 希望在明天, 而佢話用電既好容易有痕, 所以唔多會幫人做電, 而我尿道既更加難做到
Stanley兄, 咁你尋日又係做冷凍??

引用:
原帖由 wing2525 於 2009-5-31 11:58 發表

希望一次清得光..唔好係入面就圍生
C Hing介唔介意講下點解會生响入面既?

我呢兩日都發現有粒疑似, 都係諗住觀察多一至兩個星期睇下點先, 唉...

我今日上左15樓, 又証實左一粒, 冷凍左, 好灰...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-6 20:52 發表

睡多d真係會好d.
吾好食咁多熱氣野.
要飲食均衡.
我都想訓多d, 但我自細個已經成日失眠, 而家有左呢個病, 失眠仲嚴重...

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 95555052 於 2009-6-8 00:55 發表

返發?

同上一次隔幾耐??
係, 同上次隔左唔夠兩個月...

生喺手腳既疣應該叫扁平疣, 唔係由HPV6, 11引起...
之前有個醫生講過扁平疣係由HPV3導致

引用:
原帖由 Tony1 於 2009-6-10 01:27 發表
小弟數年前曾經患過花+龜頭炎,現在這兩種病已OK.
但是....現在患上前列線炎....看DR.HO中.....
TONY兄用左幾耐時間醫好花呀?
我而家成半年先開始受控, 受控既意思係而家只响一個位置附近再出, 其他出過既位置已經兩三個月冇再出了....

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-6-12 01:02 發表
個啲醫生甘撚仆街。
臨床睇粒粒。。都睇唔到係乜病?
事隔甘耐先話係椰菜花。
不過睇大陸性病網。。佢地成日話。。醫生會用 醋酸試劑嚟測試椰菜花。。
但係呢度。。甘多C HING都無提過香港醫 ...
Dr. Ho有用過醋酸做測試....

冷凍左成個禮拜, d焦仲未甩, 但而家仲隱約見到粒野, 好似凍唔甩咁, 記得上幾次好似唔係咁...
想問下有冇兄弟試過同一粒凍唔甩要再凍多次架?

引用:
原帖由 hktony 於 2009-6-13 01:47 發表

C Hing,
我冇試過,幫你唔到h:" />
我前後都係做左4-5次冷凍

好得快,好大機會係我係果段時間,
真係好勤力做運動!如果你有返發,
考慮下敏多d 運動啦!
但學百合兄話齋, 放左工都鬼死咁攰, 真係好難再做運動...

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-14 20:06 發表

我有次凍三小粒(生埋一齊),
d蕉甩左, 睇到中間個粒凍吾到.
所以返去再凍, 15/F醫生會重手好多.
冷凍前我已經同Dr. Ho講: 你可以重手d架, 我頂得住...
所以按道理佢已經俾平時重手左, 噴左成五六下, 範圍亦大左, 但估唔到重手左返而會咁...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。