推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

唉  咁多位  我諗我自己中左菜花...我唔係成日得閒上黎   初時諗住睇下佢會唔會自己好   個幾月啦      所以周圍去搵料     今日見到有呢個post   入黎睇      好多人覆        我亦睇到BLACK_SARENA兄話有方法搵到dr ho   其實我都唔知邊個係dr ho      睇左都個幾鐘...由舊版到呢度   當然唔係睇晒....但係我唔係唔想去搵   講真  中左招   好擔心...我返工時間唔定   其實都幾長     希望咁多位體諒下小弟     我只係想盡快知道係邊度可以搵到醫生  可以快d去睇  因唔係咁多時間可以成日上黎    麻煩咁多位   有dr ho 資料既可唔可以pm俾我...同埋大概價錢....因小弟都要就住就住...有d預算.......唔該晒    睇完醫生再同大家講我係咪中左招  我諗都9成9啦  唉...

咁多位巴打
我搵到dr ho個地址啦
但係想問下駛唔駛先打電話預約架
我覺得好明顯生多左...但又唔知係咪菜花
都唔知點...
同埋想問下dr ho星期六日開唔開架
我咁岩今個星期六日放假
想快快去睇...好擔心...
第一次睇診金貴唔貴架...想有個預算...
唉...個次返大陸唱k   飲大左   冇帶袋...中左招...
希望大家都早日好返 啦  我都唔敢去玩...真係怕
睇完之後話俾大家知中唔中...
我成日都好夜訓...會唔會難好d
睇到巴打你地d post話吸煙都有影響
係咪架...戒煙真係好難...如果真係要咁先好
我都唯有決心戒左去啦...
咁多位...good luck

我次次都有帶袋
一次冇帶就出事
有乜野真係唔好博...
都係俾d心機醫好去
正正經經搵返個女朋友...唔出去玩
但係想問下
醫好左會唔會傳俾人
會就費事害人啦
冇謂愛人變仇人...真係...灰灰地

見到大家醫咁耐
我都好驚
我諗住聽日打電話約星期六去睇...
睇下中左d乜...
好苦惱

本來諗住星期六去睇dr ho  但係唔得閒  早兩日話我知要返工...>"<
唯有再搵時間去睇
我諗自己係中左菜花...都個幾月  會唔會有大問題
生左d一點點肉粒仔  黏埋一齊...
唔痛唔痕冇乜感覺架...係咪菜花??
同埋dr ho要幾耐之前預約架...
我返工要shift...要就下時間
咁多位兄弟   幫幫忙  十萬分感謝...

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-15 04:45 發表

即日預約得o架!
生乜要睇醫生先知
唔該晒兄弟...
我星期五朝早去睇...
thx
咁洗唔洗前一日打電話去??
如果要凍要幾耐架

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-17 00:42 發表

前一日OK
一般10-15分鐘
唔該晒...
咁都好d   
最怕趕唔到返工...
凍完會唔會影響到行路架??

約左聽朝睇dr ho....
今日發燒  冇返工...
黑仔...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-18 23:14 發表

小朋友,
快d同你父母講.
不敢就同你老師講.
等佢幫你同父母講.
醫個病最少兩三萬...
你搞不掂架啦.  
兩三萬咁多........
咁一個月大概幾多...
我一個月都係得13,4k....
又要交租...又要交學費...冇幾多剩喎...
每個月1k令係極限啦喎...
瀨野...
唉...約左聽朝睇........如果淨係菜花會唔會快d好
頂  貪玩累事  >"<

我尋日去左15/f
真係中左椰菜花...
凍埋
好彩dr ho話尿道口同肛門都冇
同埋個位都唔難控制...而且唔大粒
但係范圍就多左d
所以可能要3 4次先搞掂...
唉...
凍完之後幾耐會甩架...d菜仔...

兩星期後去覆診
睇下到時咩環境啦....
係喎
dr ho 俾左支葯水我洗jj
同支葯膏...葯膏搽幾多架
會唔會"拿"損?
頂  仲要我戒煙...
dr ho話零願我飲酒都唔好食煙
但係我都唔係成日飲酒...
煙仔就兩日一包....
佢叫我戒唔到都要食少d
有冇兄弟都係煙友呀~~~

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-12-21 01:13 發表

我都係煙友, 但我個醫生冇叫過我戒煙, 佢叫我冇事果陣當番自己係正常人一樣得架啦...
...係??
但係dr ho話煙有好大影響喎...
我呢兩日都食少左
不過都有食...

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-12-21 01:51 發表

佢係咁講呀
但今日幫gf檢查發現佢陰道口入面少少有d好細既粒粒, 唔知道係唔係, 有冇兄弟有女醫生介紹下?
你中左仲同gf做??
佢知唔知你中左招架....

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-22 02:42 發表

一至兩weeks到
咦   我凍左兩日...已經甩得7788啦喎...
仲有一度  俾比密既未甩晒..
係咪好現象??

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-12-22 03:20 發表

停煙真係好難....好似我近排工作壓力大  攪到一日食十幾支...勁左好多....

我諗我要睇下政府個d戒煙所先得....如果唔係有排都唔洗攪掂個病....
係...頂煙真係好難...
我真係好佩服個d有決心戒到煙既人

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-12-22 15:04 發表

你一個月覆一次診都ok的, 其實快極都要隔2星期啦, 不過最好每次預1-1.5k 啦. 我第一波到而家在15/f 洗左8300 左右, 在觀察期, 予左場杖未打完, 不過希望在明天.
多謝你先...
我都預左要有排搞...
其實我個人都好樂觀下...都冇因為中左招而唔開心
只係覺得麻煩
做完冷凍第三日...大部份菜仔都甩晒  只有一兩點很少未甩...
兩個星期後去覆診...
希望可以快d搞掂啦......
祝大家都早日好返....
一次飲大冇帶套就出事....
有時d野   真係摶唔過

哈...計落dr ho咪賺好多...
我地咁多巴打幫襯佢  
個個都皮幾皮幾咁俾....

我今日睇下
凍完之後d菜仔好似甩唔晒
上星期五凍既
係咪冇咁快會甩晒架
不過dr ho話可能要3 4 次先搞掂...
咁我下次去覆診咪又要凍過囉...

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-25 22:44 發表

Yes! 一般2年後, 人體會殺死疣的病毒, 最重要保重身體
係既咩??
唔係話冇得斷尾架咩??

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-25 18:30 發表

本人覺得DR.ho是少有的好醫生,不拖症!
解釋長盡,不怕我問長問短 收費又不算貴,冇必要驗o既不會迫你去驗是一等一好醫生!
我都係响呢度睇到好多師兄話dr ho好  
所以我先去睇
不拖症最緊要
個個中左招都想快d好
唔想有手尾
收費唔貴...我地就唔使咁慘...
不過唔拖症就絕對係一等一好醫生

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-25 22:41 發表

我以前一多食煙就出, 而家戒了(不過戒得很辛苦).
師兄...戒到煙咁勁...
咁辛苦戒左
千祈唔好食返....
我到而家都下唔到決心去戒...
唉...

祝各位早日康復...開開心心~~~聖誕快樂

我去睇完dr ho都兩個幾星期
好返左d
呢一兩日抽時間再去睇過先
之前d菜仔好似細左
係咪要做多次冷凍架

想問下有冇兄弟知dr ho幾時開始放假??

我搵到dr ho幾時放假啦
我上次睇完
一直都唔得閒覆診
我諗佢放假前都要去睇睇先得

之前都係度睇過師兄既料
真係萬分感謝
我都係中左花
睇過一次dr ho  做左一次冷凍
1月度啦
之後我就一直都唔係香港  所以冇去到覆診
但係我d花好似好得7788啦
都唔再見到有d一粒粒
我諗都會好掛
都算係不幸之中既大幸
但係我到而家都冇再出去玩啦
等好返先算啦  去玩   始終都好危險
所以話一定會好得返
大家加油

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。