推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-27 09:08 發表

我都唔知.已經睡著.只知道他回來時揸我對奶和舔吮我的陰唇.但我太累.沒有理他
哦..咁你有冇起身搓番佢條JJ話想要呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-27 09:41 發表

玩玩他.....就像玩你們男人在地鐵偷窺我裙底一樣心態
咁係男人見到有樣又有身材既女人..都會偷窺望嫁喇..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-27 09:48 發表

我明.....女人都會望男人啦
幾時比我地偷窺下..

點解唔想同老爺呢????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 08:36 發表
早晨....男人......好多謝這麼多人支持我....我都覺得好開心
但我覺得這個pk 太不守信,需然張相片影不到我的樣子,但這個是我們基本的遊戲規則,大家成年人出來開心應該有分吋,應該有道德.
你們叫我以後怎會再搞活動 ...
唔緊要..係呢..IRIS尋日冇番工既??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 08:43 發表

有呀.....飛天猪.........
哦..即係有番工不過冇上黎留言..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 08:45 發表

是呀....sorry....無心情......
正常人發生左咁既事都會冇心情..你冇離開呢個FORUM.冇忘記到我地成班FANS係到等你..就已經夠喇..因為講真..其實而家性廣場都係得IRIS你係到撐住.咁先有人黎性廣場...唔係既話..性廣場一早88左

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 08:52 發表

你太誇獎我啦............
邊係呢..你自己睇下出面既POST..最近有邊個POST好似IRIS你呢個咁受歡迎..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 08:57 發表

多謝.....飛天猪你識唔識在小畫家裡好像用剪刀一樣剪去我的樣子?現時全部都是要慢慢搽去...好慢,効果又唔靚
唔記得左點整..搵唔番個方法..你識唔識用PHOTOSHOP?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 09:21 發表

是否好煩福的,需不需要安軟件
唔算好煩..但要裝軟件..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 09:28 發表

套軟件幾多錢呀???????????
可以上網dl的..套軟件如果你買都幾貴下..6千幾至一萬幾蚊不等

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 09:35 發表

可否告知網址???????????
pm左比你..要登記左個用戶先..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:00 發表

Thank you ........................
我再pm左你喇..你試下個方法得唔得呀iris

IRIS放左工之後有乜搞作呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:15 發表

買衫衫過年...又要買新的胸圍底褲仔
買完記得著比我地睇播..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:25 發表

睇下有冇機會啦...............
今日iris好似好得閒咁播..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:34 發表

今天好些少........................
試完個方法結果得唔得呀..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:36 發表

未有時間試..............
哦..今日同老公一齊行定自己去買呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:56 發表

和老公一齊.............
咁iris有冇話唔鐘意邊隻色系?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:32 發表

當然有啦...............
係咪所有色系既吊帶c襪iris你都有先??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:48 發表

多謝........................
iris有個咁鍚自己既老公..人生都算美滿喇..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:53 發表

我都好錫佢嫁...............
一定喇..唔係點會肯咩都同佢玩..晚晚都想同佢大戰..同埋肯同佢生幾個小朋友..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 08:54 發表
早晨.....男人.......就到新年啦......好開心
我收到好多pm....但請大家記得必需有頭像及我幫他親自改名的網友我才會發相片,除了3位特別的網友不用外....因為我已取消了今天pm上我沒有改過名的資料
IRIS你既影響力真係大..令到所有CHING因為你一句話..都即刻加番哂D頭像..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 09:06 發表

o.k 收到啦...但下次你在主題上打上日清仔.因為通常我見主題不是我幫他改的名我就不會睇取消的
咁係咪DEL左我個個 ...我好似係係內容個到先打個名

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 09:06 發表

唔好笑我啦....飛天猪
邊有呢..連貓都有兩隻喇..睇黎IRIS你要花時間慢慢記下我地既名先岩喇..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。