推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 09:42 發表

唔買啦.............你有冇買呀
未行呀..都冇人陪同埋未有時間去..一係iris你陪我行多次

iris今日好似好多野做咁播..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:12 發表

是呀....飛天猪......sorry呀
做乜要講sorry 都冇人介意..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:19 發表

是呀.....點解你會知????
你住個區多舊式樓嘛..唔係咩?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:24 發表

是呀...我們住最高的相連單位.連天台都是我們的
咁咪同你老公去天台到野戰都冇人知囉..同埋iris你住個單位係幾多樓黎嫁?

相關搜索目錄: 野戰

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:28 發表

我們都有試過在天台做愛.............
感覺應該好激..睇住iris兩對大木瓜係到盪盪下..就有d衝動想而家去躲係你台底探下小妹妹

我實第一個come ga..

點解怕呀????????

睇住iris濕潤的陰道..就想粗暴噤推進..射哂喲精

成日無視我既......

Iris今日放工之後有咩做??

Iris鐘意着boot定high heel 多啲?

Iris你點知人地係老處????

你個同事大約幾多歲....

會唔會開性愛門同jame ching....?

噤你會唔會幫距含先?????

真係羨慕james ching 如果我都見到iris就.....

最衰我又冇乜擅長...冇機會見到iris....

自慰照片着住c sock 同high heel 影ok ma?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:30 發表

唔好害人啦..............
IRIS記住要著多件3先好外出呀..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:32 發表

O.K........都是7折付款啦.......
可能下次JAMES同你講話係5折收費..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:35 發表

儍啦.....我老公會覺得有問題的
咁見到自己女神既話..個幾10蚊都唔緊要喇..係咪先?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:37 發表

新年前會否去到300頁呢?????
如果你今日晏D走..之後計埋聽朝我估都得..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:40 發表

希望可以過300頁
300頁對你黎講有特別意思?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:42 發表

咁我自己都有份開心興奮嫁..........
岩..所以個幾10蚊冇所謂喇..$財身外物

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。