推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:45 發表

多謝天逢哥哥先.....有網友話這板都算成功喎......是嗎?
梗係係喇..同埋過左300頂就應該開過個新POST會好D..唔洗D 新FANS 追POST追餐懵...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:50 發表

開多個新頁?這個怎樣辦
呢個咪得閒先過黎回下POST..主力係新POST到吹水..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:53 發表

點解呀....我見到都還有幾個女人嫁
邊有咁多c9好似iris你咁開放呢..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 13:56 發表

嘩....1000頁要幾多年呀
1000頁..今年9月前都得喇..如果你肯日日上黎..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:00 發表

其實有冇人試過1000頁
暫時都未有..我見過最多都係500幾..不過可以iris你創造歷史..整個1000出黎..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:11 發表

所以無乜人鐘意C9囉
我鐘意d有keep住皮膚個d..c9嫁..好似iris呢d就係..

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2011-2-1 14:14 發表
驚佢無用呀
驚佢可能含1下都射左咋..

IRIS今日打算幾點收工呢?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:17 發表

真的.....好快射精玩完.可能都未幫你口交已經射左在我對乳房上
但佢地回氣回得快..射既數量又好多播..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:19 發表

同學仔搞聖誕晚會
飲醉酒就冇左?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:21 發表

YES..............
中12咁快就飲酒?定係比人灌嫁?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:22 發表

數量多都幾吸引我
草番一個星期..乜數都夠多喇..仲會好濃.. 有時比你老公抖番3日再做..佢都可能會射好多同做到好多次..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:24 發表

鐘意多精的男人
咁如果一個男人射好多精.但又係得19歲到..仲係冇扑過..iris岩唔岩..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:31 發表

未定發什麼相片
唔係講好左話發自慰相片嗎?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:34 發表

自慰相片睇得好清楚我的恥毛,陰蒂,大細陰唇和我流出來的西水
咁咪2-3張自慰照片撈其他c襪/性感衣服相..咁o唔ok呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:37 發表

等我考慮下先啦...如果其它相片你要嗎
總之係iris既相我都要呀..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:44 發表

多謝你們支持先
新年快d諗定新post開咩名呀..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:49 發表

諗下先....新年後你見到有新post就入去估下是否我啦
好喇..唔洗估都知一定係iris你.. 好想快d破iris你300頁既處

仲有7個位..唔知邊個咁好彩呢..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:54 發表

你都鐘意玩後庭
想試下玩就真..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:55 發表

這個名都不錯
其實叫iris的點滴都得嫁..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 14:59 發表
報答你們的辛苦....送給你們的...希望你們會鐘意
好想大大咁插入去呀..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 15:05 發表
ByeBye.......男人.....明天見....你們明天會上來嗎??????
我會上嫁..計續做番每朝第一個同你傾計既人..

早晨呀..女人..新年快樂..相片係咪已經發出了??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 08:31 發表
相片已發.........你們收到嗎....請覆
收到喇..今次IRIS破天荒露點..令我細佬岩岩醒都硬哂...而且IRIS對波個波型KEEP得好好呀..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。