推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

Iris今日會唔會早放工丫?

有有有..我要join...

Iris今晚會唔會益james..

Iris會幾點放工???

Iris去左食晏????

Iris間公司多唔多同事同你熟???

純粹問下..見你好少提同事..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 09:37 發表

但JJ插蜜洞就暫時不可以,其它怎樣玩都得.............
好喇..早晨呀..女人..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 10:21 發表

以前我都有試過剃晒或剃到一個V字形的
V字咪好似條小毛虫.會唔會吉親你老公個嘴呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 10:25 發表

我潮吹會噴好多水的......你不怕嗎
唔怕..最好就係係你潮吹個時用口啜實個陰唇..飲哂你流出黎既西水...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 10:32 發表

好呀.....好濃的女人西味的
之後要射到成面都係我既精..比你用黎敷面..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 10:36 發表

我起碼要4-5次高潮才會感覺舒服滿意的
靜係用手指都唔止4-5次...

Iris忘記左回我

今日好多會開??????

Iris今日食咩生果???

Iris有時間同我地面交嗎?????

Iris夠唔夠膽用手提指衝紅噔?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-11 09:11 發表

都可以接受啦....滿意就還未嫁
早晨呀..女人..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-11 11:16 發表
sorry.....各位...剛從老板房出來
係咪決定左要去上海喇??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-11 11:30 發表

現時做開果間話轉手,幫開我個髮型師又話結婚不做了
天氣凍左..IRIS有冇著多件3呀?

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-11 12:46 發表

是呀.....我陰唇和後庭都有搽的
IRIS聽日咁快就走.. 記住著多件3..

早晨呀..女人..睇黎今次收獲都好多播..

Iris今日好多野做???

如果失左身..iris會點丫?

十萬噤多...的都想去你公司做..收10萬做大利是.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。