推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

越淫亂
越快樂
好爽

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-10-2 21:11 發表
多謝你重記得小弟,中秋lee排會有行動,whatever老婆最後甘願被屌or酒醉後監硬被屌,我會不惜一切,泥個二人同行. see u soon!
絕對支持
行動最實際

呢味嘢小弟都有經驗
睇住老婆比第二條佬搞
好撚過引好撚high
不過要先徵求老婆同意先好喎

引用:
原帖由 MakiGoto 於 2010-3-5 20:29 發表
6至7人足夠輪你老婆成晚,包佢飽成個星期

Good idea la ......

Let's fcuk !
好提議

我老婆都比唔少男人屌過
佢份職業會接觸唔少男人
唔屌都會摸佢摷佢

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-17 16:36 發表
我都覺得刺激係第一次睇住老婆狗仔式爬係我面前兀高個PAT PAT ,隻西微微咁張開  朋友碌野對住老婆隻西,一頂入晒去老婆隻西到個下真係好HIGH  ,其次係睇住老婆同朋友吹蕭都好HIGH下  睇 ...
,
睇住老婆比人屌
又真係好撚刺激
睇住第二個男人碌鳩插入老婆隻西
出出入入真係好撚過引
感覺仲過引過自己插佢隻西

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-19 06:53 發表

条友系抱我老婆入另一间房跟住系佢禄野楂左性爱油至狂插我老婆。听到系房老婆叫吾好, 吾要,跟住没声左。。。当我系出面稿掂佢隻肥西SP,我入房至睇到我老婆比人用& ...
呢d情趣真係好到冇得頂
女人叫唔要先至要更大力插入去

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-9-6 14:13 發表
ng比屌入去, 其實no fun ga wor.
始終我老婆過ng到比人屌ge關口, lee排同佢舊同事玩左兩次:
弟一次:
係間工廠區, one man band office, 冇100呎, 7pm上到去, 佢準備左d 0茶,個mon播住四仔,坐係sofa一陣, 我徐左老 ...
好撚正
睇到我都想出野

相關搜索目錄:

大小小兄
你老婆好撚正

引用:
原帖由 大小小 於 2010-9-13 16:56 發表
幾正都好,對得耐點都會悶h:" />
真係幾正都好
屌得多都會厭架

如果大家都已經做到厭(冇新鮮感)
不妨諗諗試試(睇住佢比第二個男人砌)
可能會好撚興奮而重燃慾火
不過要你老婆接受到再講

引用:
原帖由 楊偉 於 2011-5-16 12:35 發表

你有無試過你老婆比第二個屌呀?講黎聽下!
經驗當然有啦
之前開post講過
不過而家收左皮
只係簡中路過上黎吹吹水

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。