推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

黃玉郎醉拳

本來都唔抱太大期望,再見到編劇有「李中興」個名,即時冇晒興趣,慳番14蚊
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-12-3 22:15 發表

如果呢條女比我食就好~~~
你對手夠唔夠大?唔夠的話會浪費喎
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-12-4 22:07 發表
通常小兵器都會用"鉛榨"做, 碰得多可能會中鉛毒都唔定......

黃玉郎醉拳 比神掌龍劍飛 更差.....
係?神掌我已經覺得係搵野o黎搞,即係醉拳可以當睇佢唔到

上星期五行過報攤見到仲有本刀仔版,卒之為刀而買書......
睇完內容,一個字:
開首就無忌戰老練,大佬,人家練辟邪話晒o係舊屎都做過最終頭目,你第一期就拎佢出o黎搞到頭崩額裂,想點?
睇完第一期,覺得根本就失敗,又係李中興最鍾意玩果隻,一味就煲大o黎搞,完全唔理點收科,最後草草了事算數,只諗住吸納一批單純追求剎那間火花同刺激o既讀者,當一眾對故事有要求o既讀者係死o既。
如果我要睇飛天遁地,一拳打爆地球,我不如翻睇龍珠好過,使乜浪費金錢買本亂籠大雜炒?

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-12-12 13:48 發表

佢蠢姐, 將18.幾0既股份轉去另一間BVI, 再由這間BVI提名自已人入董事局, 再提名主席咪得囉!!!
唔洗下下都一定要自已做0既!!!!

宜家!!!無機會囉!!!已經俾人攻到入城門........
佢冇腦o既表現都唔係第一次,之前搞上巿俾人食左間公司仲要踎監,咁都唔識吸取教訓,家陣又要黎多鑊,上巿o既野真係咁易玩咩!笨實王

引用:
原帖由 不平凡人 於 2009-1-8 00:16 發表

有心人唔係指一個人...而係一大班(or好多班)人......而呢班有心人99%應該係以前比左好多錢玉記d人駛既忠實讀者黎...
我一定係有心人之一,因為我覺得本書完全唔得,買o左第一同第三期有刀劍版就算,早cut早著

引用:
原帖由 yuyu6 於 2009-1-9 23:36 發表

我睇討論區人地話乜"醉翁拳意" , 真係笑到我呀.....低b成咁都有......
人家醉翁之意不在酒,
佢就醉翁拳意不在打,志在搓之之對奶

引用:
原帖由 yuyu6 於 2009-1-11 14:53 發表

肉郎之意不在芝, 而在乎於雙峰之間.....
因為飲醉左唔覺係假野嘛!醉翁拳意,果然有心思

引用:
原帖由 yuyu6 於 2009-1-17 22:50 發表
唔知趙小姐 哥幾式傷心劍法, 會唔會用最後一式"淒風怨雨"0既時候

把劍碎左, 對"波"都.......
話唔埋碩娃勁過原裝醉娃,人家射劍芒,佢就射乳芒,谷爆個鹽水袋,以鹽水傷人,呢招勁呀!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。