推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

39 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

唉.... 而家好吾知點..  私家系邊到有!?  系咪俾左錢會立即做!?

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-12-18 00:16 發表

記住定o的~~有咩就問la~
同埋得閒上來~傾下近況分享下~人都開心o的~
呢一年你要做多o的運動等個身體好o的 ~ 少肉多菜 ~ 每日要有足夠睡眠 ~
嗯.,  系咪吾食得煙!?,,,,,,,,,,

相關搜索目錄: 運動

我好想知道邊到有私家醫生贂-_-  街邊果d可以!?

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-18 00:20 發表
??點解心翁?出來行預左要還
你都講得岩....系自己要玩  玩完就要咩!!

好喇  我訓喇咁多位網友.哥哥姐姐  我聽日會打俾我媽的

各位-_- 其實你地吾信都吾緊要.. 我只系上網睇完d料
之後去睇醫生  睇完就知道了

引用:
原帖由 ending 於 2008-12-18 17:01 發表

我覺得如果真係好怕講比直屬親人知,不如諗諗你有無d咩表哥,堂哥等等既大哥哥同佢地講丫.....
當然要係出黎做緊野果d啦,至小你都可以問佢地借錢搞點個病先,你再慢慢還比佢地都唔遲丫...
而且都算係同一輩,一般思 ...
真系好多謝你-3- 不過我都系同我媽講好d.. 坦白d 因為我吾想呃佢同埋佢真系好錫我  先令我吾知點開口好

引用:
原帖由 Maverick 於 2008-12-18 18:06 發表

咪就係!
就算成年人有很多都唔清楚乜野係性病。

知道上網找資料就唔出奇,
好多靚仔都懂得。
咩野系白字-_-!?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-18 22:52 發表
如果條友14歲, 你地幫佢.
係害左佢.
等佢屋企教啦.

而且條友好似扮野騙人.
正pk.  
你吾想幫我吾緊要.. 我都吾會點 我都只系問  你吾洗話我扮野話我pk牙!? 我好似冇踩親你囉

其實我想問  有菜花系咪一定系[咩咩]先會有  其他會吾會有!?

最小要2.3m!? ...............  死喇

我想問有呢個病.. 系咪一定系[咩咩]先得返黎!?  可吾可以系衣物到野返黎!?

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-19 00:09 發表
你又話比電話你媽媽?跟住睇醫生?又話生好多椰仔係包皮?點解你唔急既????????????/
我吾知點同佢講好  佢叫我聽日搵佢

去睇街正... 之後佢話我知  我之前條女同好多條仔搞過
我而家先知道

39 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。