推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-2 01:26 發表
各位C兄,
唔好意思! 因剛看見自己有庖疹, 心急唔記得打照呼!
我去年有疣, 找了15/F, 八個月無出.

八月中因要帶客去, 一齊去了布吉, 沖涼時少姐用下面擦, 擦到JJ我就推開(怕死), 但JJ都點到下面五,六秒. 最後用手 ...
師兄你好,
我最近出現的情況跟你差不多, 請問你在10月尾出現明顯病徵時有否感到像"感冒"的病嗎?
因為我在11月中玩完後, 差不多1 個月後才出現 jj 紅, 15/f 話 可能敏感, 但我又怕真係出事,
所以都有驗血, 而且剛剛打電話來說 report 沒問題。 但所以想問問各位師兄, 你們由玩完後
大約多久才出現水疱這現象呢? 現在真係心急到想死~
而且想請問, 如果驗出來是 positive 時大約要相隔幾耐呢? 感謝你們><

謝謝各位師兄在此提供意見和分享經驗。

感謝大家~

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-18 17:41 發表

我之後到另一Lab測, 結果有, 你可找另一家試
其我到現在已經40天了, 只是覺得有jj紅, 而且有感冒, 但直到現在都沒有傷口。

15/f 給過我一些膏用, 就散了紅了.. 希望不是啦><

祝大家健康快樂, 珍惜眼前人..

95555052 兄,
請問你在出水疱前, 有否感到"感冒"呢?
而且感冒病情, 大約有多久呢?
感謝回覆

ps:希望你可以早日克服病魔, 可跟太太幸福快樂!!

師兄們,
請問中疱仔時, 出現感冒証狀時, jj 是否一直感到痕呢?
感謝各位

師兄們好,
請問據你們經驗, 疱疹2型 出現水泡現象大約在你玩後幾耐呢?
小弟係 11月中玩完到現在都沒有病徵。但早前唔知係唔係天氣問題, 還是病徵之一
因為我有感冒, 在12月中 大約 38天左右我到15/f 驗血。但一樣沒有發現, 但最近
jj(龜頭位置) 有些紅, 但用了 醫生 d 藥膏 2 天就散了。在以在此希望各位師兄,
1 .能否分享一下出現水泡的病徵和感覺可以嗎?  
2. 據師兄所知"疱疹2型"的潛伏期大約幾耐呢?
3. 驗血會否有空窗期嗎?
感恩萬分~多謝各位!
ps: 希望e d 臨床數據對以後的師兄弟有幫助

師兄們,
請問玩完後大約多久會出現泡疹病徵呢?
是出完紅斑, 就會出水泡呢?
希望師兄們解答

引用:
原帖由 G6545 於 2008-12-24 22:41 發表
上星期看了報告. 仲了泡疹二型.
其他就沒有. 醫生話沒辦法. 以後返發就只好吃藥.
G6545,師兄,
請問你玩後多耐才出現病徵?
係咪出水泡? 請問大約幾耐?
謝謝回覆..
萬分感激!!

請問各位師兄, 泡疹 病徵 會不會在玩後 2 個月會否出現"痺痛"的感覺?
現在 JJ 龜頭位 有紅斑, 有時會有少少液體, 沖血時會看到很多 "蚊爛" ,
但又唔係好痕, 請問師兄們估計係咪泡疹呢

請問各位師兄, 泡疹大多玩幾耐先會發作嫁?
我成 2 個月都沒出泡泡, 勁擔心呀!! 但又間唔中就會少少痕。
都唔知係咪真係中招。唉~

兄弟們, 本人於 11月12日高危後出現過 似 hiv 的病徵, 但在 91天, 126天 驗血結果都是 negative, 請問可以信相嗎? 最慘就是其間出現的病徵都非常似, 甚至現在也有這些病徵。 如 頭暈, 頭痛(沒發澆36.8度左右), 肚瀉(一星期), 喉嚨痛, 皮疹(身上有紅點, 像蚊咬了的淡紅色), 全身有輕微針剌感 和 4 肢微癢。

兄弟們, 請問有否試過以上病徵嗎~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。