推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

有線新聞高級女主播 - 張曉雯

本主題被作者加入到個人文集中
終於出薄黑絲啦!當堂升格不少

絲襪終於再現啦,唔該茼h啲啦,裸腳好肉酸!

無茧溺,又打回原形

坐張曉雯嗰位黃嘉如,之前都喺有線主播,而家生咗小朋友走晒樣

今晚 8:00 時段有啲分別,張曉雯、關善茹繼續主持「新聞最前線」,8:30 由何靜雯一個主持「國際最前線」,希望唔喺有線電視縮皮H安排

如果佢日日有絲襪出鏡,之前就唔會招人話柄啦

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2018-11-1 10:08 發表
唔乖得一日,老細V 又變返冇絲或薄肉絲。
佢今日有茼袢楓[,算喺咁啦,好過唔

茼h礸溺出鏡,即時升級到另一個層次

一定要茧溺先得呀!

引用:
原帖由 Neutralization 於 2019-2-7 00:47 發表
呢對黑絲腳,睇左10年,都完全唔覺得厭
至弊天氣暖少少就改茪j媽褲/裸腳呢,經常令人失望

根據細V以往H衣茞葴D,天氣開始熱佢唔會再茧溺,今日仲見到有,真喺喜出望外!希望佢會繼續虒言h!

Very Very Nice !!

幾時出返嚟企呀??

正呀!茧溺企多啲啦!!!

有絲襪 vs 無絲襪,曉雯完勝善懿!

噢,今日又大公無絲,打回原形啦!

噢,今日又大公無絲啦!!!

終於再有絲

噚晚終於茠薴[違了的絲襪,唔該茼h啲啦!

引用:
原帖由 0000000 於 2020-5-30 22:31 發表
30/5/2020 新聞最前線
謝謝!噚晚一個有薄黑絲,一個大公無絲,失色不少!

相比起一年前,縱然喺夏天,但仍然不乏肉絲黑絲,今年失色不少!

有線主播,而家個個日日大公無絲,Cable早晨連企都唔企,令人感覺到成間公司暮氣沉沉,無限唏噓!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。