推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

送鼠迎牛 初一 發炮賀新春

送鼠迎牛 初一 發炮賀新春

今日大年初一  大象先向大家拜年  恭祝各位牛咁勇猛

話說今日老虎有牌局 我又唔駛拜年 擒晚團年飯一次過搞掂晒 唔駛咁麻煩 拜來拜去 咁今日我咪有機會偷食囉
在福田口岸過關  小猫兩三隻 本來想去安老院  但埋年炮連續兩次失敗 咁開年炮又瀨嘢咪大煲 终於揀左去森捉淋

1330去到森捉淋門口 望入去無客 仲以為佢休息 好彩部長出嚟招呼 咁咪又上去揼囉

囡囡入房 嘩!!嚇鳩死 相貌25/100 可以講係有史以來  幫我揼骨嘅囡囡最撚醜樣嘅一個

新正頭唔通彈人咁老土咩 比封10蚊開工利是 就開始我叫佢幫我推油 第一part都做得ok70/100
第二part 囡囡幫我按手 就開始不規舉 例如捉我隻手碰佢個波 同埋碰佢妹妹 又問我鐘唔鐘意大波 又話自己個波好細 按完手就按我大脾 越按就越埋 見我無反攪索性伸手入去摇動

唔通 今日就要揾喱隻豬八怪開年 無辨法啦  今日開唔到年 唔多老利架嘛 咁唯有"咪"埋眼 仲手入佢條褲內  囡囡又全無反抗 佢老味  原來囡囡己經濕晒 我插到佢啊.. 啊啊..咁叫 我細路亦好快咁漚吐 完事後  我立即入廁所沖涼  沖完涼  仲有半個鐘都唔揼100蚊機票時 都唔敢望囡囡  立即連跑帶跳離開傷心地

但經此一役  我覺得我好有資格去做打碟技師囉 比錢食豬八戒都得 有錢收 我咪重做得好 過左年  我會去揾份技師做吓 我一定會做好喱份工

相關搜索目錄: 機票
本帖最近評分記錄
  • 魔鈴娘 體力 +60 望你下次食到好野補返晒~ 2009-1-29 13:33
  • 魔鈴娘 威望 +60 望你下次食到好野補返晒~ 2009-1-29 13:33
  • 魔鈴娘 金錢 +60 望你下次食到好野補返晒~ 2009-1-29 13:33
  • 筆突 體力 +30 good report 2009-1-27 00:26
  • 筆突 威望 +30 good report 2009-1-27 00:26
  • 筆突 金錢 +30 good report 2009-1-27 00:26
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-26 21:00 發表
25/100? 可以差到咁? 可唔可以具體形容吓?

我天日可能可以上去。好驚比人覺得初二都咁咸濕!
有無人r利是呀?
唔好提喇  我驚今晚嚇到扎醒
利是無人r  不過一年一次  比佢喇
引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-26 21:05 發表
好恐怖呀...25/100
唔係真係差成甘嘛...
俾著我可能會$20利是佢換過個
新正頭  我可能係囡囡第一個客  咁唔係咁好嘅
而且彈佢  可能比佢咒到性無能
引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-26 21:06 發表

師兄,技師得 25 分,做正骨就冇所謂,不過你諗住開炮都照梗,你真係唔話得,請受小弟一拜!

你今日去,係未一去到即刻有房唔洗等呢?按腳大廳多人嗎?。
我都覺得我好勁囉
成個場靜到好似無開門
引用:
原帖由 mmm2005 於 2009-1-26 21:14 發表

係我呀,一排冇上就先鷙p絡,個 Account唔記得密碼咪重新登記囉
師兄你同我一樣咁烏龍
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 doghon 於 2009-1-26 23:33 發表
大象兄, 經此一役, 去榕苑都冇有怕啦.
簡直係能人所不能  我大象你估浪得虛名
引用:
原帖由 gary4u 於 2009-1-26 23:59 發表
睇完大象兄同robert兄的森捉淋,BG都係麻麻!都係唔會去住!
相貌25/100,都10蚊利是+100蚊機票,大象兄算唔話得!
仲幫BG打碟,佢比返錢你就差唔多!
我話過衹此一次 開年炮 唔好失手勢而己
引用:
原帖由 mmm2005 於 2009-1-27 00:16 發表
"心中林"去過三次,但佢地D C9都唔挑逗我鵅H 等我次次都要冒險探望關口D妹妹仔
成功率照計有75%鍐{ 你個樣係咪唔夠淫賤呀
引用:
原帖由 peter99w 於 2009-1-27 00:29 發表
小弟先向大象師兄拜年,小弟非常佩服大象有大無畏精神, 唔理好醜,至緊要就手
你當然有做慰安男嘅先天條件啦
鹹皮蛋你應該係最明白我嘅一個
引用:
原帖由 新熱血 於 2009-1-27 01:22 發表
好鬼恐佈,鬼片劇情一樣。 阿q 精神去唸下,可能d 正正技師咁o岩返晒老家,咁唸會唔會舒服d
我出發時色迷心竅 無諗到喱點

相關搜索目錄: 機票
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-1-27 13:05 發表
先祝 大象老板 新年 頭威頭勢, 骨運越來越好!
初一就上去發炮, 你真係幾性急架喎! 25/100 技師都俾你遇到, 真係冇野講! 放心! 食完 25分囡囡, 以後就會有 ...
門生閣下 初二你先同我拜年 我對你好失望 咁喇 揾日帶我去食粥 我就原諒你啦
引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-1-27 14:03 發表
所以有大象係度我地一定有好野食 只要佢行先  我地跟尾  
鹹鷹  我醒件25分你嘆吓吖
引用:
原帖由 bologia328 於 2009-1-27 15:22 發表
委屈兄弟了,来北京见识一下吧
吓!吓!吓!吓!吓!吓!北大人師兄 乜都唔關我事架 7仔師兄教我架乍 你揾佢啦
引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-27 18:30 發表
可能係頭肩頂既頭,形成下降通道,確認豬市第一期
從形態睇,喱個週期可能維持好一段長時期
可能經過一輪交叉感染之後 變種成為綱上病毒 再由電腦傳染比使用者...........
引用:
原帖由 小白豬 於 2009-1-27 22:05 發表
我仲活生生係果度
我宣報 小白豬己成為我門下弟子 更被委派為喪狗區臥底 請各位弟兄多多照顧白豬師兄

豬兄你去睇吓你比人ban左未 :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol

相關搜索目錄: 電腦
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-28 08:32 發表

之前都見刪除咗一d回帖,形成個怪現象,就係"回覆#76"仲係#76帖之前。好似未卜先知咁!
我地不嬲都口水多過茶,刪除我地所有帖,一定亂晒大籠!

嘩!你揚埋佢身份,如果都唔比人郁,我地要 驗驗喱隻小白豬,係唔係被人收購咗...
檢驗過程當然唔少得"通櫃"   我call定專家鹹皮蛋先

相關搜索目錄:
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 angusangus 於 2009-1-29 01:09 發表

25/100 ... 笑能死我呀 ... 喱件極品喱架 ... 自動缺堤 ... 仲有環迴立體聲 ... 下次去帶返個罩咪得囉   
安老板 唔好再提喇 我完事後  真係一眼都無望過佢 我當時不知幾懊悔 咁嘅囡囡都搞得落 如果比人知道我搞個咁核突嘅貨色 大象英名一定不保架啦
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-29 11:46 發表
而家一眾兄弟已經知道晒啦
就係好彩 你地未見過条囡囡幾.. 唔係比你地唱爆我都似
引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-1-29 13:05 發表
又話喺老友,你連大象兄嘅最高秘密都爆左出來
我邊有老友 鹹皮蛋  7師兄  流水羚羊......不知幾多仇口
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-30 01:24 發表

我尋日先去 CA,再回深圳,在深圳骨場過夜,跟住早上放雀.....都算回歸SZ 啦下話。
鹹羅拔   出個包膠嚟睇吓好喎
來自狗扮人的地方

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。