推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 久違的CP

久違的CP

三個星期唔敢去嘅CP  终於昨天星期六  1450去到深圳火車站 買到張開1515分嘅7018班車  頭等車票 但又見到原來1455  有班7052嘅和諧號開出 可以立即上車  咪照上車囉 點知上到車  完來全車爆滿 係呀  我無寫錯  你都無睇錯 真係全車爆滿 平時無乜人搭車  今日搞乜鬼 咁多人嘅   又唔忿氣等下一班  因為今日好撚熱架 终於企左半個鐘去CP

往日嘅人山人海金地利 今日15:30去到 有廿幾条水手服排排企任揀 質數重OK 10分鐘就可以入房 同以往好似趁墟咁嘅場面 真係差好遠

揀左個大波  細細粒 雖然都係玩到肉帛相見 但陰影總不能釋懷 所以今日一戰只可比59/100

我問囡囡  究竟有無KO到訪 佢話未見過 但上個月有幾天  不能與非熟客執行飛行任務 所以玩時玩  大家要小心!小心!
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-8-9 10:52 發表

我大約三四點响羅湖關口,早知call你一齊企火車啦
你重未講果59/100詳情啵  
你又唔Call 點知你都痕痕地啫 今次真係無乜特别好講 平凡光豬機 最特别D嘅係  囡囡幫我用牙膏洗"JJ" 不過我覺得唔好玩
引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-8-9 11:39 發表
師兄, 卒之等咗三個星期先上去玩,
可惜又唔玩得盡慶.   
個場唔多客, 可能 d 師兄仲有陰影呀!   
我未見過金地利咁靜 咁己經令我玩得唔盡興喇
引用:
原帖由 rayso333 於 2009-8-9 11:47 發表
大象師兄,好一個強者回歸,見到你又再征戰 CP, 又勾起我去走一轉的意慾,
買 DVD , 唱k, 洗腳 ,正......聽聞係紅 C個邊,開左間新場,類似金地X,可以去試下喎
rayso333師兄 如果你去cp 不如玩吓個新場 出個包膠 等大家有多個方向好喎 金地利我都玩到厭厭地
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-8-9 12:16 發表
真係成幾年無見到大象師兄出的包膠啊!
自從上次HALF ISLAND一別,CP我都有成半年無去過了........h:" />
我有出報告架 喱排我在SZ 玩左好多次正骨 不過無喺喱度post之嘛
引用:
原帖由 4eyelo 於 2009-8-9 17:31 發表
多謝大象只的報告,即係仲係小心d咁盡力去玩
四眼師兄 今次無盡力架 一邊玩一邊驚
引用:
原帖由 hk2005 於 2009-8-9 18:27 發表
熊記後邊果間1-3 aug,多人到爆,無空房無勿女剩,不過我都20正足,30邪足和68推油,400桑拿玩三日,女部長都話臉熟!

不過現在吾知有無加返價!聽聞遲下有餐送!
今時今日  重多人到爆 唔通金地利D客………
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 longsomeone 於 2009-8-9 23:10 發表
象兄及羅拔兄近來越玩越遠,還有否去水圍呀?
水圍我而家只係去正骨 同埋食飯 D休閒中心 又殘又高危 唔敢博啦
引用:
原帖由  fairview1988於 2009-8-10 10:05 發表
多謝大象C-hing報告.而家可以計劃起程啦.
fairview1988師兄 暫時真係要忍一忍 今日問D 經常玩東莞嘅老友先知道 7/8星期五東莞又有第二波行動 遍及CP CA DL 真係拉人封艇果隻 去唔去得過自己諗諗先
今日聽完先知驚 星期六仲柒吓柒吓咁上去 我如果早知道 請都唔去
來自狗扮人的地方

各位師兄 小象當然唔知道 幾時或邊度會有行動 只係知道  隨時有不幸事件發生 既然知有咁嘅可能 咪同大家單一聲囉 希望大家出入平安 性生活愉快
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-8-11 21:43 發表

好少見你唔懶叻啵!   
你估我唔想認屎認屁咩 我又唔識英文 明D唔明D咁 答錯"嗲"咪刁架
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 gaperic 於 2009-8-16 01:31 發表
星期一第一次去金地利,個技師話要加三個鐘先可以升空,係真定假
唔係喎 師兄 加一個鐘己包機 三個鐘光豬機都有可能
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-12 21:23 發表
大象就是穩如泰山的;
大象先生應該稱為"安全大隊長"
Hand job 本來就是最安全既性行為,
而嚴打是街知巷聞的事
月前 Kmy 在半島 K場竟然 Close 左 ...
所謂小心駛得萬年船 ...
KMY89師兄 我地出嚟玩 真係好要注重安全
而師兄 所列出嘅安全保障煙幕 都好合理
來自狗扮人的地方

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。