推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 東管難行 只好走遠d DS

東管難行 只好走遠d DS

SZ 和 東管都高危 唯有再去遠D嘅DS

1110上車  1230到涉  先去車站附近一家飯店午飯
估唔到一間咁普通的食館  有咁高水準的味道  半隻鹹雞入味非常 大陸食雞  雞肉鮮美就講都多鳩餘喇  葱爆牛肉正撚到喱..個醬排骨先離鳩譜  好食到....你地係咪小緊我呢 重未入正題
食飽飯  7条友開始搵場 點知下午未夠兩點  好多場都未有囡囡返工 好彩 我地有個專業領隊 唔係都唔知點算h:" />h:" />

終於行到第四間  己腳都軟埋 我首先揀到件幼齒 我条幼齒90後  33A  相頭70/100  瘦身型成個學生妹 唔想再搵喇就上喱件喇

囡囡手法 真係好生硬  但多毛 好水 一上床己差D比佢吹爆 不過經驗 可能不及D中女  欠缺風韻 但係188食到件咁幼齒 仲想點撚樣丫 滿意喇

餘下之團友  終於行左六間  七色狼先能夠全部入閘 個個都食到好嘢 我地個領隊  真係功不可抹

有時間的話DS  I Will Be Back   不過真係要晏D去  唔係盞行餐死

相關搜索目錄: 瘦身
本帖最近評分記錄
  • just4fun 體力 +29 讚! 2010-5-26 11:00
  • just4fun 威望 +29 讚! 2010-5-26 11:00
  • just4fun 金錢 +29 讚! 2010-5-26 11:00
  • lidoon9 體力 +20 多謝分享 2010-5-25 12:17
  • lidoon9 威望 +20 多謝分享 2010-5-25 12:17
  • lidoon9 金錢 +20 多謝分享 2010-5-25 12:17
  • denny2000 體力 +21 讚! 2010-5-24 10:21
  • denny2000 威望 +21 讚! 2010-5-24 10:21
  • denny2000 金錢 +19 讚! 2010-5-24 10:21
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 hk2005 於 2010-5-23 10:53 發表
ds最好都系四,五點後比較多女,重有假期和周未更加多女之前果晚開夜工,第二日更遲上班!

祇有白宮貴場下午已時時刻刻都有女供應!

吃完飯,洗隻腳抽下水,或者按摩按三角地帶,按完先去桑拿就最穩陣!

DS ...
己準備下次都係咁玩
引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-23 15:10 發表

間餐廳係咪叫美味X?.........呢間野係幾好食......去親DS一落車必食....
新天地酒樓  一落車對面喎
引用:
原帖由 wawawawawy 於 2010-5-23 17:29 發表
依, 大象兄唔食機餐吃全餐, 証明寶刀未老.
間間都係開大場  無計喇
引用:
原帖由 新熱血 於 2010-5-23 17:33 發表
   開頭仲以為睇緊粗口版為食總司領
粗人一個  請見諒
引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-23 17:56 發表

188是SN全餐吗。。好便宜啊。。。
無錯  小費都可以唔比
引用:
原帖由 1001night 於 2010-5-23 18:46 發表
188幼歯  PM邊間可以嗎?
隨便一間都差唔多  你話做普桑幾錢就得  多數係188
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kksex 於 2010-5-24 05:11 發表
C hing

Can I to know DS = chinese name

Thanks
三點水  加兩個火為第一個字
引用:
原帖由 sinnid 於 2010-5-24 12:37 發表
多謝大象的報告....淡水給我很多很多回憶....
咪撚回憶喇  起程喇
引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-24 12:38 發表
DS SN 才188.。仲有好野吃。。。几时去下先得。。。
賣點重係夠晒青春喎
引用:
原帖由 just4fun 於 2010-5-26 08:58 發表

間野咁好食,得閒齋去食個晏囉!
我諗起都好想去食飯
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-5-27 18:52 發表
連大象兄都去DS玩!近期SZ邪骨場相當危險. DG一帶好似亦略有風險!
DS似乎較平靜. 小弟和友人都曾到過DS幾次玩SN, price around$288-$388全包
不知C hing之$188是否60min. only,亦較少服務(如水床)那種 ...
188普通桑拿   佢地叫做"普桑"  60min. only, 無錯係較少服務
1.揀女
2.鴛鴦浴
3.求鳩其按摩
4.挑情
5.吹奏 (有D唔肯  睇運喇)
6.搞嘢
7.再沖涼
8.埋單 188 可以唔比小費
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 dowkln 於 2010-6-7 14:32 發表
CHING DS 是不是 惠東呀
係惠陽喎
來自狗扮人的地方

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。