推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

39 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

唉...小弟岩岩中招...(花)...宜家去左睇政府滴果d藥水(1次only),佢地講到話大部份人都會復發又性...想問下大家有無咩醫生介紹呀??同埋大約間幾耐復發...仲有最煩既就係...岩岩先同新女朋友一齊...唔知講唔講比佢聽...各位兄弟有冇同女朋友坦白既經驗呀

今日去左睇各位c兄都話ok既dr ho,做左冷凍,開左消炎藥(內服) 消炎藥膏, 3m比我,收左我1500...........好貴呀,醫生話基本上半年-1年唔番發已經穩定,1年半-2年唔發就可以唔用套同女朋友就都ok啦,各位c兄都要+油快d好番呀!!

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-11-16 00:23 發表

師弟點中招啊?
因為之前女朋友啦唉,我仲番緊學,so覺得1500貴,但我都明白係我自己未搵錢既問題,唔係dr ho既收得貴,想知多d各位c兄睇既醫生點講番發既問題呀!!dr ho話我生既位多數做1次就ok了,係賓周外皮...

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-11-16 10:57 發表

你返緊學的話, 你女朋友都唔係好大個咋喎, 咁快有果D野既?
我自己都係做一次, 但因為成2個月個傷口先好番, 所以我隔兩個星期就上去搽藥水同睇下埋左口未.
我自己生係包皮摺位. 我自己就快6個月, 好彩無翻發到. ...
點會要2個月先好番架???聽醫生講話一般7-14日就會好番,跟住就可以渣3m,c兄你個醫生點講覆發既問題呀??同埋你有冇諗住同你既女朋友講???

冷凍完第5日,都係仲係有焦係度,我11月15號凍...下個月可以帶套同gf做ma..我生的位係係套包住既位

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-11-20 17:30 發表
快6年, 唔知5年前各兄弟而家你地點? 有無人生bb?
stanley兄,想知你最初睇既醫生點令到你宜家咁耐都斷唔到尾??照計個個都係冷凍/電/lazer果d療法,同埋點解唔試下打干擾素??減低覆發

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-11-20 12:55 發表

禁慾啦.h:" />
要禁幾耐 我女朋友實會懷疑我咁耐唔掂佢

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-11-20 23:24 發表

呢位師兄, 你都係唔好亂嚟, 唔覺意害埋你女朋友就唔好, 我自從上年9月中出事, 一直都無搞過, 好驚會傳比人, 又驚會比人再傳染h:" />  唔知其他師兄會點過?
我諗住下次覆診問下dr ho幾耐先可以帶套做

岩岩冷凍塊焦甩左,搽完3m又唔多覺有大家所講既敏感既情況(紅,甩皮)好似無乜反應咁

引用:
原帖由 Roby123 於 2010-12-2 15:35 發表

未必架, 人人唔同. 我凍過幾次, 效果唔好, Dr. Ho 直頭建議唔再冷凍, 繼續用Wartec, 頭個年發得好密, 每次甩左, 兩個幾星期就再出過, 一年多D, 開始穩定, 個幾月先出少少細細粒, 年半到開始冇再出. 唔經唔覺, 已經 ...
c兄想問你番發既位通常係舊位定新位??我最驚係新位出...唔知出邊...好難檢查

唉宜家先做完冷凍1個月無番發,係咪基本上9成9都會番發架 有冇c兄1次番發都無(我生係個莖身位)

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-15 23:13 發表

3-6個月叫做穩定D.
同埋我宜家個位好似紅紅地...掂一掂會少少痛,會唔會係發炎??但我11月21號已經甩哂d焦,宜家先黎紅紅地同痛,定關3m事??

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-16 17:39 發表

阿何生都話過3個月到6個月叫80%好番, 6個月到1年就90%好番. 不過最緊要夠休息同個人樂觀D, 身體健康唔好話花, 感冒都少D, 我而家都日日去跑下步.
而家我都過左6個幾月了, 希望呢一年觀察可以快D過啦.
C兄試過冷凍後發炎未呀??我宜家自己查番佢比我d消炎藥膏,3m都唔查住了

引用:
原帖由 henryfd12 於 2010-12-16 18:48 發表
點解肛門會難搞d?????
因為濕,會易番發

各位c兄,小弟有花...但比dr ho用冷凍醫好左,+覆診confirm左甩哂(甩左1個月)...之後同女友做有幾下無用到套...想問大唔大機會傳染到佢...宜家個心囉囉戀...有冇兄弟試過咁既case or試過好番同自己伴侶做有冇傳到比佢地??

仲有就係,我問過dr ho,佢話甩哂d花帶套做(我果個位)基本上唔會傳染

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-12-25 19:39 發表

好心你做個負責任既男人啦,女人有hpv 會有cancer咖,做都用套啦
我縮都縮唔切,之後即刻帶番啦,今次大唔大機會有呢c兄

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-25 23:45 發表

甩晒1個月當自己好番? 師兄你都好勇喎. 花無話完全醫好架, 就算你自己打嬴左D病毒, 都要過左一年/年半先至叫好番.
甩左D表面野唔當表好番晒左. 我過左7個月都覺得自己叫穩定, 做愛(帶唔帶袋),我暫時都無諗過.  ...
佢唔知...dr ho話過帶袋就9成9無問題甩哂果陣,因為佢話甩哂即係病毒數量好少,d病毒係皮膚既底層,但唔帶..我就唔知啦,我宜家都好後悔...樓上c兄講得好岩...唔應該累埋女朋友

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-25 23:59 發表

政府, 你去衛生署果度會搵度地址. 唔使錢, 唔使預約, 但你會覺得幾無癮, 醫生會驚你傳染佢.

何生, 你係頭100頁可以搵到佢詳細地址.

唔好淨係上來攞料, 然後走左去. 各位師兄無義務幫你的. 個個都可 ...
c兄有冇番發過呀?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 00:01 發表

已成過去, 無野可以做得番. 無事就OKAY啦, 下次記得帶套啦.

你有女朋友都出去玩既?
...我係比以前女朋友傳到,我無去玩過的

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 00:04 發表

托賴, 7個月都無事. 希望呢一年惡夢快D過去.
7個月無中,好大機會無事啦,一般話3個月-半年以上就穩定,有冇搽3m呀??

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 00:43 發表

你呢種真係超級無奈.

我知道何生係會比3M, 但因為我唔係睇佢, 所以無呢一隻藥搽.
希望真係無事啦.
唉,我宜家係求神拜佛宜家個女朋友無事ja...真係要我短幾年命都肯,希望大家都快d無事啦

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-26 01:27 發表

下次做番一個負責任既男人啦.
一定要啦...我諗住會去dr ho度問下佢機會大唔大同埋覆診

引用:
原帖由 bigcanon 於 2010-12-26 11:40 發表

唔該你呀。一般凍完,外觀上幾時先唔發覺有花?我的花在尿道口
我真係無對唔住女友,今次無端端咁水洗唔清。
C兄快d去睇呀,尿道口聽講好易覆發,唔好拖啦

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-12-26 14:35 發表

好大機會囉,

你都幾不負責任,自己中左花都知道花手尾長,你仲當冇一回事同你gf做愛,基本上你唔好返起碼1年以上冇出花你都唔應該同你gf做

不知所謂
唉...講得好岩,小弟知錯啦,宜家等緊星期1問下醫生...因為我女友係打左加衛苗的...想問下醫生咁有冇用

39 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。