推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 peter_safe 於 2012-6-5 00:03 發表
又是我.之前在p.493 #14777留過言,我2月頭曾經在SSP 1樓1 無套口爆, 擔心中花擔花到而家

呢幾個月上過DR. HO 5次, 次次一有D疑似就立即上15/F.
到而家自己都日日CHECK,心理壓力好大

對上一次DR.ho 話我呢個C ...
一言難盡,,,, 不過事情已經發生, 我已作最壞打算, 不過C兄, 我同你個CASE 差唔多,
只係我上次有經驗, DR HO 都話BJ好難有AIDS, 我就作最壞打算, 除左AIDS
其實病都只係錢同時間解決得到既問題就唔係問題, 我而家冇理條JJ了, 其實生粒野
唔係話生就生, 我之前就好似你咁, 其實兩個星期先望一望佢都OK的,,,,
真係覺得有問題咪當比家用DR.HO=0=  
不過上到黎有你地同我傾下計係舒服好多, 暫時見到有白色野, 尿道炎就中左LU,
希望唔好有其他, THX 各位師兄~

引用:
原帖由 peter_safe 於 2012-6-5 09:17 發表

太多Post唔記得邊個打邊個
想問你上一次係BJ中花嗎?
我上一次真係驚到好似咩咁架, 上一次係叫雞
無套中出=0= 諗番轉頭都唔知自己點解可以咁
夠贍, 今次只係無套BJ, 睇番網上D POST ,
唔帶套既BJ 口爆 都唔算高危, 相比我上一次,
已經好好多了, 不過驚其他野就真, 聽日BOOK左DR
HO 驗小便, 請問咁多位C兄香港冰度可以比$$兩個星期
驗AIDS 果D? PM我PLS~ 我想知,

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-6-5 19:45 發表

我上一次真係驚到好似咩咁架, 上一次係叫雞
無套中出=0= 諗番轉頭都唔知自己點解可以咁
夠贍, 今次只係無套BJ, 睇番網上D POST ,
唔帶套既BJ 口爆 都唔算高危, 相比我上一次,
已經好好多了, 不過驚其他野就 ...
補充, 上一次結果都只係尿道炎, 沒有其他了,
萬幸,,,,,,,, 今次可能冇咁好彩, 不過BJ既話,
醫生都話生係口既性病唔多,,,,, 反而AIDS 就好
安全下~

引用:
原帖由 hangworry 於 2012-6-5 20:51 發表

10點.... 唉.... e家心情好灰..好似聽日去行刑甘...
係咪間野打比你話你知結果 定自己上去拎?
我請唔到假丫> < 我都想去,,,,,,,,, 間野番工時間同我番工時間一樣,
唉,,,,,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 peter_safe 於 2012-6-5 22:03 發表
紫亞, 環保口爆又唔駛太驚A我之前都好似你咁驚, 分別在二個月及三個半月去CHOICE同關懷愛滋CHECK
幸好是-VE
所以你都唔駛太擔心, 口交中A的機會好微

我知道口交中花的機會也不大, 而且我2月頭去過的141, 我仲見 ...
放心啦, 上一次我驚花, 驚夠8個月就唔驚, 個個比$$ DR HO睇睇佢的~
哈哈~
不過我人生驚力過兩次咁樣, 我當自己死過兩次架啦~

引用:
原帖由 peter_safe 於 2012-6-5 22:03 發表
紫亞, 環保口爆又唔駛太驚A我之前都好似你咁驚, 分別在二個月及三個半月去CHOICE同關懷愛滋CHECK
幸好是-VE
所以你都唔駛太擔心, 口交中A的機會好微

我知道口交中花的機會也不大, 而且我2月頭去過的141, 我仲見 ...
BRO 你又剩係口交中招?????

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-6-6 20:35 發表

不如紫兄你係好返之後正經溝條女啦!衰D講句死兩次都仲要去就xx啦!
知道,,,,, > < 不過今次真係冇咁驚, DR HO 琴日同我講唔會有花,
不過佢咁講我覺得唔係唔會, 而係係佢既客入面真係冇幾多個
吹都中花=0= 講真,,,,吹都帶套,不如番屋企用手仲好, $$都省番,,
黎緊我22號去旅行LU, 講下D開心野, 大家知唔知高雄有咩玩?
我第一次去,

琴日睇完DR.HO 留左小便, 而家等結果拎藥食, 食完就完左尿道炎呢件事,
跟住無粒粒就無野架啦, 到3個月上DR HO 度驗埋血就FINISHED~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-6-7 11:04 發表 阿紫, 無見好耐啦.仲記得我嗎?環保吹中AIDS唔高, 政府姑娘講過無AIDS病人係由吹中招的.我醫好左兩年, 唔好話玩, 連同女朋友做愛都無呀.
梗係記得啦。。。哈。。今次到你開解下我。。我其實覺得BJ 真係幾難中。過埋今次唔會再玩LU,,, 人一世物一世。一次中出一次口爆。。算架啦。。。唔會有第二次架啦。。。

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-6-7 17:14 發表

估唔到你今次比心癮戰勝左自己理智呢.

去深圳定邊度玩呀你?
深圳咋嘛, 岩岩有粒紅點 , 不過唔係損口, 又唔係凸出黎,
唔知係麥, 過兩個星期先再搵DR HO 睇睇~

引用:
原帖由 hangworry 於 2012-6-5 13:02 發表
已經約左聽日做第4代 TEST
E家心情恍如世界末日...
好在我19號考試, 可以剩機請假, 係呢BRO,
原來你果間野 A同梅都可以兩星期驗WOR,
你唔驗埋? 又唔係貴~=0= 不過我諗住19號
都去驗呢兩樣野算, 泡同花就留比DR.HO~
因為驗到要醫都係靠DR.HO, 驗到有但冇病晶都會
驚幾個月=0=

見佢都人知有咩用。。。=^= 係呢。你上次見佢佢同你講麥? 你有無中尿道炎?

引用:
原帖由 hangworry 於 2012-6-9 13:44 發表

尿道炎唔知
不過佢開左D  ciprofloxacin
佢就話係腸胃炎藥
不過我之後上裝CHECK
原來係尿道炎藥
唔知佢冇間野冇藥定係點...

尋日發現尿道口有2~3 粒紅點(暗紅)
類似比D 虱咬到...
唔知咩事..

而DR.方 ...
你係比佢BJ, 唔驚有陰虱的, 放心,

你WOR 點解你唔驗埋梅?

我係DR。HO度拎左藥LU, DR。HO都叫我唔洗驚
因為驗左尿有隻菌, 隻菌平時係口係會喉嚨發炎的, 
係咁多啦, 7日藥~

各位, 請問我剩係無套BJ 而家過左一個星期, 仲係好驚, 花大唔大機會? 泡就到而家都冇~

開始黎料, 又驚花又驚其他野=0=

引用:
原帖由 mag2012 於 2012-6-10 21:33 發表
想問如果只係HJ及BM,有1之有保鮮紙BJ,會否中椰菜花????或其他野AR!!!?????
BM 即係麥?

引用:
原帖由 hangworry 於 2012-6-10 12:38 發表

梅冇甘驚
諗住遲下BODY CHECK先驗埋...
睇番D 性病List , 醫好埋尿道炎就得番,
梅,A,花要驚, 我19號會去std度玩埋combo,
跟住就剩係驚花lu, 冇事仲會唔會去玩? ,
kiss都唔敢啦,,,,不過我真係會keep住多d上呢度, 因為呢度可以令我
唔會忘記呢件事~

引用:
原帖由 hangworry 於 2012-6-11 13:06 發表

唔去玩la ..仲邊敢..
正正經經搵番個女朋友好過...

e家我驚龜頭炎.....
巴打, 請問係STD度 14天驗AIDS COMBO 同 梅, 準唔準?

引用:
原帖由 hangworry 於 2012-6-11 16:04 發表

E樣野我答唔到你= =
你可以問下DR.方
你驗P24 DR.方點同你講呀?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2012-6-12 20:52 發表

咁你而家仲有無甩皮既情況啊?
要乖, 唔好再去玩啦.

雖然環保吹係好正, 我都好懷念.
鬼叫我上次奶野剩係有中出, 冇環保吹到呢, 不過其實我又真係冇上次咁驚,
人一世物一世, 心滿意足架啦~不過好想快D驗就真∼

引用:
原帖由 peter_safe 於 2012-6-12 22:13 發表

紫亞, 其實環吹中花機會應該真係好低, 你可以睇下外國人的問答:

http://www.medhelp.org/posts/STDs/actual-genital-warts-from-oral-sex/show/1664123

負責答問題的醫生都幾有料, 應該可信:
http://www. ...
Thank you ar, 真係好多謝你, peter, 我唔驚lu, 其實我真係3個月先驗都唔遲=0= 反正而家點驗都會驚=0=

咁多位, 又係我丫, 今DAY 確診 泡疹, 請問難醫嗎?

引用:
原帖由 peter_safe 於 2012-6-14 12:25 發表 下?!?就係你話細細點紅色那粒? 你有幾多粒? 生在什麼位置? dr. ho?你6月2日玩, 咁快就出..
唔係果度。。。係亀頭。一粒。暫時。。。兩個星期出。差唔多吧,,,, 我想問泡點醫架? 好驚

引用:
原帖由 peter_safe 於 2012-6-14 21:48 發表
你痛所以發現?
似菲滋嗎?
唔痛的, 一粒紅疹~ 係正龜頭上面, 一望已經同其他膚色唔同~

引用:
原帖由 helloty2012 於 2012-6-14 22:26 發表
本人5月中招 (或者應該更早不過無發現)
5月去了普通珍所求診
醫生雖然好好人, 但可能無奈唔係專科
今日我懷疑翻發, 去了看專科
醫生將我d分秘物拿去化驗, 話要先搞清楚是什麼菌
而家好驚, 咁快翻發, 驚唔可以結 ...
講多D BACKGROUP 點中~ 等等~ 最後一次幾時 之類~

引用:
原帖由 肥仔生 於 2012-6-15 08:12 發表
泡係好快會出的,泡來得快去得快但好似係最難斷尾的。
所以有睇e個版的朋友聽我講多一句,唔好去玩啦今次你好彩唔中但下次可能就係你。
生哥你都有中? =0=

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。