推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 桑吉 於 2012-7-13 18:39 發表
所以我一直惊中招,所以只系打打鮸韞J
所以呢,,,,, 我唔會recommand 唔去玩, 只要recommand 玩得安全,
一世都未玩過同玩過知驚既男人係唔同架, 至少我覺得玩過識驚既男人
係好男人~

引用:
原帖由 積極面對 於 2012-7-14 04:42 發表
有無師兄Dr.Ho和Dr.方兩個醫生都睇過? 覺得邊個好齱H
邊個收費較低?
一個係專科, 一個係家庭科
當然專科比家庭科貴, 想知冰個係家庭科冰個係專科
睇我d舊post~ ^^

引用:
原帖由 luishui100200 於 2012-7-17 01:20 發表
其實香港多數化驗所係用P24三代技術驗HIV如果化驗師檢測到HIV會通報壎芵p再經過PCR去確診

我上星期試過打去一間化驗所問過有冇PCR驗,佢地都答唔出
所以香港係少數有化驗所提供PCR,原因可能器材太昂貴

如果 ...
P24? 但係係3代? 你係冰度搵到咁叻?
香港得COMBO TEST 即4代ELIZA DUEL, 
EVEN 係我問過兩個DR 都係, PCR都有
不過千幾蚊HKD 一次, 都係係專科問
我問左兩間都有, ︿︿ , 全部SD SAMPLE去外國, ︿︿

引用:
原帖由 luishui100200 於 2012-7-17 15:48 發表

今日報告出左HIV及梅毒都陰性
事發六週,原來我檢驗間高怡化驗所係用P24第四代
問過化驗師佢話用第四代係好準,可以排除
高怡化驗所 我打左去問WOR=0= 佢連HIV P24係麥都唔知> <

引用:
原帖由 支哥 於 2012-7-17 20:29 發表

我驗哂所有性病....都係一日多少少就有報告出到比我.....
我知好多都起碼要三幾日 , 甚至係一個星期 , 所以我先至擔心咁快有結果個test有幾準....
會唔會係hea做.....
但上過個網睇過.....佢地又有政府比起資 ...
你去同DR.HO講我要驗FULL SET=0= 錢解決到既問題就唔係問題, DR.HO 連PCR
都係SD OVERSEA 驗,,,, ^^  一次過驗晒D野, 幾千蚊,, 但買心安~

引用:
原帖由 loveangel1201 於 2012-7-28 00:50 發表

梅毒45日!
如果你想免費驗既當然係去社會衛生科
不過最重要都係下次戴返個套呀
睇下你用咩驗啦, 抽血驗PRP / VDRL 就1個月OK,  手指血就45日~

引用:
原帖由 sick123 於 2012-7-29 18:26 發表

紫亞兄你好返未?
我個jj炎重係無咩好轉
事發至今兩個月LU, 1個月果陣驗左冇A 冇梅, 而家2個月了,
呢兩日唔知做麥個袋紅到PK, 痕到仆街, 今個WEEK 會睇DR.HO
應該唔係性病, 可能上次打風我仲LONG 條底褲出去,
野到番黎=0= 呢幾日生不如死,  痕得太緊要, 我都剩係敢係沖涼果陣
用個花灑噴到冇咁痕~ 唉,,,,,

引用:
原帖由 freedom23456 於 2012-7-30 14:39 發表
紫亞兄 你試下用滴露清涼個隻沖涼。。沖完用爽身粉。。
god兄會吳會抽完血 脈搏既反應??我上星期一去左dr方度抽血。。而家隻手仲未散疼。。。
謝師兄, 請問大家知唔知有D咩性病係會兩個月先發出黎而又剩係會令你痕架呢? 好慘丫T^T

引用:
原帖由 freedom23456 於 2012-8-1 11:16 發表
唉…食左成個月抗生素都未清得晒……
BRO打, 點算, 我驗就冇菌, 但病晶還在, 尿急急果D~

引用:
原帖由 freedom23456 於 2012-8-6 02:54 發表
超過了…………問左dr ho………叫我8週先再check…………
8周先再驗HIV同 梅?

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 09:28 發表
咁多位師兄,琴晚第一次鬗W海叫左上門按摩,冇做但有bj,但冇帶套,我而家好驚好後悔,我想知我中招機會大唔大呀?我而家真係好好好後悔,諗到好多好長遠黻暋D…我一時醒唔起無帶套,唉,而家唔知點算

師兄可唔 ...
唔洗緊張, BJ 會奶既野唔多, 林病, 非林, 衣原, 花, 包, 梅, A
1) 你件事琴晚發生 頭3樣 你朝早起身去洗手間用手濟濟條野如果有D
唔似水或白色野既就去家庭醫生度同佢講要做尿液種菌同試冰隻
抗生素, 同佢講尿道炎就OK。

2) 花包 你見到有D一粒二粒係1個月內見到先至理啦, 唔係唔洗理既,
或者可以睇皮膚及性病專科醫生幫你驗DNA TEST,

3) A既話最快夠14日驗RT-PCR啦, 不過你自己搵專科醫生同佢講
想驗呢樣野, 佢地都會幫你做 不過貴DD, 千幾蚊HKD左右 ,幫你SD去
OVERSEA 做的,

4) 梅既話係唯一真係急唔黎的, 一個月抽血驗就OK,

同埋唔洗太擔心 BJ而已, 尿道炎同包既機會高好多,
重點, 睇專科醫生CONSULTANT 啦, 會定好多的, 不過唔RECOMMAND 醫生
因為我地個個都自己搵的, 呢個網頭十頁都有, 自己睇下啦,,,, 冇C兄會答你冰個醫生好呢個問題的~

引用:
原帖由 mybaby899 於 2012-9-3 19:54 發表
其他師兄好返花 有無食返煙呀??
有,,,,,=0= 不過食少左好多好多~

引用:
原帖由 monster00888 於 2012-9-3 16:48 發表

唉......又D野錯左冇得返轉頭
得左呢個病後, 最慘影響埋價值觀, 好似冇晒人生目標咁
不過 經一事長一智, 至少唔會再錯就真啦, ^^

[quote]原帖由 worrykitty 於 2012-8-27 16:16 發表
請問有無朋友知道鐰r ho度驗支原體係咪$700?係驗邊一隻支原體呢?支原體有幾隻,包括解獢A人型、生殖 [/quote

700係HPV 好似幫你試十幾隻的~

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-8-24 10:43 發表
我都係中左皰疹,而家長期食藥,食足一年,希望之後唔會成日發。唉,我鰡〝坅蚺S驗到有解甇嚃憿A係支原體鴾@種,我諗緊睇婦科定係泌尿科。我好擔心惹到我男朋友,各位師兄請問你地知唔知我男朋友應該睇性病科定 ...
都係性病科=0=

引用:
原帖由 sick123 於 2012-8-23 23:34 發表
JJ炎係咪好難醫???
其實係的, 因為JJ炎太多原因可以影響到~

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-8-18 00:35 發表

how a u ?????
好番好多了,,,, 又冇去玩, 咩都冇做過,今個WEEK驗左尿,
再一次大腸桿菌尿道炎,,,, 所以 唔玩都中丫, 莫講話去玩 T^T

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-5 21:58 發表

我都唔知係自己"凝住"定真係, 成日覺得下面個頭有DD麻痺ge感覺, 有冇一種病會有咁ge病徵嫁??
但係就冇話痛,都冇野流出黎!!

仲有係咪過左潛伏期都冇野就係冇野嫁喇??

希望大家唔好嫌我煩! 可以再解答下我 ...
麻痺? 冇一隻病係咁的, 你放心啦, 其實唔怕晒錢早d驗晒d野個心就冇事架啦~

我玩左3次, 第1次驚到pk,  第2,3次都冇野, 哈哈~
因為知道自己應該驚d麥唔應該驚d麥~

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-9-4 21:51 發表

我男朋友蠤R HO度驗左呢幾隻支原體喇, 佢無事呀, 不過我都唔知個結果信唔信得過, 因為唔係用DNA測試~!
DR.HO 果度驗衣原支原OK的,

佢一次過幫你小便驗晒,,,,,,,

會比DNA 更準, 雖然到DNA 只係HPV同HSV, ^^

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 10:49 發表

師兄你覺得中招機會大嘛??今朝唔知係咪成日係度諗,硬係覺得有灟囍P儱P覺,不過白色野就冇,

希望其他師兄可以再俾多禶N見我
我覺得唔帶袋被人BJ 中AIDS機會唔大, 其他野就真係有機會既,
雖然我好多朋友都係唔帶套吹, 上套上馬,
但係十幾年都冇事=0= 所以呢D野真係講唔埋,

我就玩3次, 3次都奶野, 最輕果轉都尿道炎~

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-4 16:01 發表

多謝你儱N見

今日諗起都想嘔,我係咪都會有機會咩事都冇??佢應該無摸過自己下面
今日我成日覺得下面個頭痺痺地,都唔知係咪真,定係自己諗住

師兄,如果chk咁多野要幾錢到?

而家諗番真係覺得好白 ...
CHECK 晒所有野 二千蚊左右啦, 你預, 見埋醫生二千幾走唔甩~

引用:
原帖由 worrykitty 於 2012-9-7 12:41 發表
紫亞兄,乜DNA方法唔係最準咖咩?點解你會話dr ho度驗仲準鵅H同埋你話'雖然到DNA 只係HPV同HSV'請問你儱N思係?,
DNA 係最準, 但驗DNA 好似我地男仔咁, $700 得兩支綿花棒係拎唔晒成條野既SAMPLE, 所以,,,,,,
有$$就準, 冇$$就唔準, 叻外 能驗DNA只有HPV 同HSV,
衣原體果D其實都只係驗小便種菌就會種到~

引用:
原帖由 QWERTY99 於 2012-9-7 14:38 發表

師兄, 3次都奶野係咩意思0.0

其餘果2次係咩呀? 介唔介意講講???
3次都奶尿道炎, ^^ 好在冇中其他野~

引用:
原帖由 mlmlwong 於 2012-9-9 15:28 發表
各位師兄,本人之前幾個月去了幾次141按邪骨,有兩次唔覺意做埋,最近一個月發現下面生了兩粒洁A懷疑疣非常恕腄A因本人有家庭,在這星期心情簡直跌落谷底,好驚但是始終要面對,希望各位可以介紹W生比我檢查清楚, ...
頭兩頁有講, 自己睇, 不要問, 冇人會答你, ^^
我地個個都做左好多功課架, ~

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 ss0907 於 2012-9-9 23:39 發表
十日前環保吹+上套做...依家日日驚自己中A...
前日去左方醫生到驗血...
最快聽日先有結果...
有冇師兄可以講我知我大唔大機會中?
我已經諗定點自殺...
真係好驚...
簡單來說, HIV 唔易,  其他野都算易, ^^

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。