推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 新的生活 於 2012-9-10 16:16 發表
各位好
小弟第一次出post
小弟半年前中左非淋, 醫好左唔知點解三個月前又發作龜頭炎
試左好多藥唔得之後化驗先知係大腸桿菌有抗藥性
而家試緊第一隻藥, 頭幾日有少少好轉之後好似故態復萌
無乜好到又無乜變差,  ...
我同你一樣, 尿道炎好完又黎黎完又好, 我已經試過衣原,
大腸桿, 金黃, 等等=0= 不過都唔會影響生活既, 再者, 一個月睇兩次
醫生, 每次叫佢開兩WEEK 藥, 唔係問題的, 可以正常生活~

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-9-10 16:36 發表
生活兄,大家甘話,我中花手尾長!岩岩上完15/f...證實真你半年無事再返發!真係無哂心情!都唔知幾時先好!又重頭計過啦!
尿道炎同花都咁上去, 我尿道炎 斷斷 續續已經5個月了=0=

引用:
原帖由 新的生活 於 2012-9-11 18:30 發表
最慘係有女友又唔比得佢知
唔想行埋怕惹到比佢
你而家尿道炎睇冰個醫生? 我想轉=0= DR.HO 好貴,
再者我已經唔係性病~ =0=

引用:
原帖由 新的生活 於 2012-9-24 15:37 發表

上次pm左你
你有無其他醫生介紹?
呢排約唔到睇何醫生
如果你唔FIRM係唔係性病,,,,,
都係DR.HO, 我係睇完DR.HO FIRM左唔係性病先轉的~

我~好番好多了, ~ 而家剩係得番甩皮,
同埋小便硬係覺得冇自前咁順,
而家驗左小便, 冇菌,,,,有冇C兄好似我咁~?

我其實自從兩年前開始JJ炎就不斷~

由其而家轉季~ 唔打JJ由自可, 一打就甩皮甩到木

魚乾咁~點算?

我想問大家D野丫,,,, 我今日去左按摩~ 剩係HAND JOB,,,,,, 會唔會奶野???? 可能真係比狗咬過驚狗, 而家比人用手打飛機都驚, 會唔會有龜頭炎果D?

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-10-8 04:38 發表
打飛機係唔會傳染性病, 除非佢摸自己下面有HPV再即刻磨擦你條野咁就有小小機會中HPV
THX~ 可能奶過兩次野, 而家麥都驚, 不過條女仲要0,0,0 =0= 我諗都冇事既~
不過真係見過鬼怕黑~

引用:
原帖由 sick123 於 2012-10-8 10:38 發表

紫亞兄你依家咩情況?
我尿嘴好紅連尿道重係好痛
同你一樣, 但尿咀好似成日尿急急~ 唉,,,, 我想問各位大大,
番大6推油打JJ會奶野嗎?  會唔會中尿道炎?

各位師兄, 我繼兩個星期前醫番好大腸桿菌之後, 今次驗到呢隻 K. pneumoniae ,

而兩次既中間只係去過大陸捽雀~ 今次又食兩個星期抗生素啦, 但就唔太驚~

因為今次呢隻近乎麥抗生素都殺到, 超少抗藥性, 另外醫生同我講,

因為尿道窄, 所以細菌容易積聚,,,,,即係我呢種人係著人地條褲都會奶野的!!?!?!

引用:
原帖由 sick123 於 2012-10-15 12:45 發表

紫兄係咪重睇緊dr.ho?
轉左了~而家剩係睇尿道炎,
唔一定要睇DR.HO, 除非你驚自己有其他野~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2012-10-16 16:40 發表

不洗錢又點, 醫不好就無用...
仲有睇完社會衛生科你d病歷通哂天...
咪係~ 錢解決到既問題就唔係問題, 再者, 有錢去玩冇錢睇醫生講唔通!!?!?!?

咁多位師兄, 我想問下驗小便種菌 同 驗林病衣原係兩樣野????? 因為我6月3號到而家已經好多個月,
忽然間有D黑色甩皮, 但係DR.HO又話唔係疣,,,, 見到都煩, 之後其實係事發後到而家已經試過3次尿道炎,
第1次 係一隻喉嚨菌, 第2次係大腸桿 , 第3次係一隻腸度桿,. 而家就係完左第3次食左兩個星期抗生素,
好番DD~ 但就忽然甩皮加尿咀一路都係濕濕地,,,,, 唉,,,,,,,,,,再加埋最洗又有好多野要用$$~

咁多位師兄, 我想問下驗小便種菌 同 驗林病衣原係兩樣野????? 因為我6月3號到而家已經好多個月,
忽然間有D黑色甩皮, 但係DR.HO又話唔係疣,,,, 見到都煩, 之後其實係事發後到而家已經試過3次尿道炎,
第1次 係一隻喉嚨菌, 第2次係大腸桿 , 第3次係一隻腸度桿,. 而家就係完左第3次食左兩個星期抗生素,
好番DD~ 但就忽然甩皮加尿咀一路都係濕濕地,,,,, 唉,,,,,,,,,,再加埋最洗又有好多野要用$$~

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-11-1 06:19 發表
stanley兄同其他有花既師兄, 你地係事發後其耐發現D花, 我之前DNA驗到有6型, 雖然依加仲未有花, 但我日日都驚緊
你點樣驗到?

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-1 12:02 發表
有一次,用套。

由上一次141環保吹到今日剛兩個月,
我諗要驚到十二月尾都無事先放低件事。
我同你衰同一樣野, UPTODATE 5個幾月, 梅愛都唔驚,
但係尿道炎至今輪住中唔同菌(完全冇去玩, 都唔知冰度黎~)
早兩日見到有黑點甩皮, 即去睇張XX, 睇完冇事,
同埋我想問大家林病衣原同小便種菌係兩樣野?

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-11-4 06:20 發表
應該係2樣野黎, 衣林都有分驗抗體同DNA, DNA先準, 種菌應該係驗到衣林同其他尿道炎菌
有冇師兄同我一樣? 因為dr.ho 同我講林病同衣原係 以前未有DNA TEST 個個都係種菌種出黎~
但唔知係唔係真, 有冇師兄同我有同一個問題?

請問有冇師兄知道衣原同埋淋病要點驗????? 我做普通既尿道種菌冇事, 但介係好唔舒服~, 雖然尿道口分沁已經同水冇分別, 仲要極小, 大力到死咁按先得少少~ 小便唔痛, 但尿急急就常在, 仲有小腹脹及不適~

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-11-12 23:06 發表
請問各位 ching 有冇人知邊到可以做 HIV PCR ??
幾錢到架, 係咪 1 week 驗已經好準 ?
好驚有事, 3個月空窗期我怕我驚到屈死
我睇到之前個 post 有 ching 做過的
但我真係太多 post , 我真係搵唔到要係邊到做
...
HIV PCR, 你去性病皮膚醫生度, 佢會幫你SD SAMPLE去OVERSEA,
千幾二千蚊一次~
1 WEEK已經好準~

有$$既 驗晒D野, 好快解脫, ~ ^W^

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-11-12 23:35 發表

ching 我想問下中左皰既話, 第一次係大約幾時發出黎架 ??
中包 7-14 內會發出黎架啦~

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-11-13 14:18 發表

我最怕係花花, 中包同 HIV.......

send 去外國, 咁要幾耐先知結果 ?
1~2星期, 但你都可以去香港情性,
果度係自稱香港的, 2日就知結果,
不過信不信由你, 哈哈~

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-11-13 23:55 發表

真係有事果時唔好睇政府, 無咩用
睇私家係貴, 但效果好好多
對對,,,,好多人都仲係覺得政府好,
政府剩係會對就黎死既人好, 即係醫你果D大病,
果D剩係識痛丫, 影響生活既, 但又唔會死既,
係政府度想醫好都難~  加多句,
尿道炎就係一個好例子, 政府係唔會幫你種菌,
到你有拼發證時, 例如賢炎, X炎果陣, 就會幫你醫=0=

4WEEK 做DUELTEST 都仲要驚嘛∼  2WEEK做PCR 就唔洗再驚嘛∼

咁多位BRO, 有野想問, 被口交(比人吹) 會有機會有疣, 但有機會會有肛門疣嗎?
我8下大家問唔同醫生既意見而已∼ 我就問左其中一個∼

有冇師兄可以話我知, 呢個版入面, 有冇人係生疣係肛門口??!?!?!!?!? 我好驚好驚丫~~~~~ 但我又冇肛交~

引用:
原帖由 ss0907 於 2012-11-17 01:51 發表
想問問師兄如果同141女上套吹+上套做最大機會會中邊樣?
因聽d人講戴套並非100%安全,,,
如週邊位接觸到女性體液都會中
兩樣都有帶套,,,,其實唔洗驚架=0=
咪同我一樣囉, 肛門而家都驚粒粒,
既本上你脫光光坐係張床就有機奶呢樣~ T^T

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。