推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[疑難] 炮灰窟

引用:
原帖由 益力多 於 2006-9-12 01:47 發表

係味想咁樣------>炮灰窟
係呀係呀!!!
禁邊個制先得嫁

唔得呀
等我再試多次先

我之前post o既程序同你一樣
但唔得o既
1)先copy我想要o個條link
2)然後禁超級連線,佢就彈左個window出黎
3)將我頭先copy o個條link貼上個window度再禁"確定"個制
4)又彈出黎話要"指令號提示 請輸入URL"  +個名落去
5)再禁"確定"個禁完成
以上係我o既程序
我錯係邊呀
我好蠢呀
ps.右click貼上去<<<我唔係好明呢點呀

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-9-12 02:14 發表
其實妳啱咗一半架喇!擺錯位置架咋!睇睇張圖!
I see I see
唔該晒呀
其實之前我都覺得怪怪地咁
我記得之前o係第二個綱度post條link出黎個名好似係o係後面嫁
不過我又唔係咁確定邊個位囉!!!
我試下先

引用:
原帖由 益力多 於 2006-9-12 01:57 發表

先右click複制左你要post個條link--->禁插入超級連結--->比個名佢---->右click貼上去--->完成
都唔該你呀

多謝多多同埋KLOSE兩位今晚教識我點post條link出黎
嘩!唔覺唔覺又就黎三點喇!
要覺覺豬喇!!!
你地都唔好反咁夜喇!!!
谷你地兩對奶奶啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

太公尾尾同你請安

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-9-13 00:20 發表

乖.........拔喎要閃lu~~~

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-9-13 01:33 發表

係鬼,去左及女就真!  
同意你o既講法

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-9-17 10:37 發表
早晨兵兵
媽媽早晨

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-9-18 01:38 發表

媽媽你幾時變得咁現實嫁((()))

太公早晨

太公早晨)))))))))))))))

芝芝唔見你online gei

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-9-26 21:00 發表

未開msn~~~
尾)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
咩樹?
無.....掛住你囉

太公你走左未呀)))))))))

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

太公夠鐘起身all喇)))))

太公夠鐘起身施肥喇)))))

太公早晨呀)))))

你地咪post咁多呢d相啦
我太公咁老...
真係驚佢心臟負荷唔黎呀((()))

入黎all督

太公)))))))))
入黎撩下d伯伯先((()))

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。