推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[疑難] 炮灰窟

唔知太公記唔記得做野呢((()))
太公我諗你唔會大細邊gor可

金b貢多揮支相gei((()))

煎廳可kai sam啊
認識到各路英崇
有d榮榮地tim
刀係屎番上床肯lu ZzzZZzZZZzZZZz

太公私人醒你o既((()))

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-9 03:21 發表

.............

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-11-9 07:31 發表

妳做咩呀?好"醉"牙?
吊...
飲親酒就訓唔到
(我飲親酒除非真係好醉,如果唔係個人係醒到你唔信)
下次都係飲奶奶算把喇

尋晚好開心認識左一大班'刷'duck...'唱'duck...'猜'duck...'反'duck...'飲'duck...不過唔知'嘔'唔'嘔'duck o既新朋友
仲發現左xocat各大版主癬為人知o既秘密tim
排名不分先後

<<<原來佢都幾怕醜hahaha...(岩岩見到我o既時怕醜到居然唔夠膽望我)

>>>佢原來好鍾意食成實豆沙嫁 圓圈加一點圓圈加一點....

>>>d酒量勁諗到呢((()))

>>>嘩...蒸餾水都無咁純呀

>>>咁大個人都仲成日流咁多口水 下次記得帶番個口水肩先好出街呀 ((()))

>>>佢條o靚原來係拉登喎

>>>原來佢一食完飯就要即刻鬆人 如果唔係就會立刻頭暈

>>>車~ 原來佢楂五七折o既的士 仲以為係楂巴士o既tim(搭的士咁貴 就算比五七折我都搭唔起啦)
>>>潮爆阿嬸原來真係好諗潮爆 可惜佢唔係阿嬸 呃人gei ((()))

>>>唱歌好聽到呢...(係呢點解唔去參加新秀呀?)

>>>原來佢淨係去萬靈度買野嫁咋 ((()))
報告完畢

太公早晨
出門口lu...
bye~

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-10 14:05 發表

底褲個個都日日洗架啦
細細聲話奶豬
佢唔洗洗嫁
佢都唔著gei((()))

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-11-10 14:17 發表

呀尾玩踢爆!?!?

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-11-10 14:20 發表

:jaw:
唔x係嘛:L
佢d褲無拉鍊架?????????????????????????????????:L:L:L:L
maybe佢細到用顯徵鏡都睇唔到掛
所以有無拉鍊都唔係問題

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-11-10 16:33 發表

喎著5042,即係冇!
貢咪條條fing((()))

dls

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-11 02:31 發表

....尾尾大number貨唔怕既.....
做乜今晚你唔出黎high gei

下話

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-11 03:22 發表

......矛人信喎 ...
奶叫淫典信:bird:

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-11 03:33 發表

矛淫喂九九........行雞雞呀
喎唔係呀

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-11 03:36 發表

唔係 mood 咋?......
乜mood
喎一飲左酒訓ng到就好鍾意上綱亂up

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-11 03:45 發表

矛梗要.......
真係茅梗要至可喎

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-11 03:52 發表

奶巧長氣呀.....
奶厭喎長氣呀
貢喎為有聽日寫紙申請入老人院囉

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-11 04:04 發表

....奶要入老人院.......喎咪要瞓四塊半....

萬個 sorry
貢呢方便要請教芝琪喇

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-11 04:10 發表

......真啱 型......
下話.............

太公喎好乖呀
煎日幫奶落閘放阿旺才出黎呀下

引用:
原帖由 brasco 於 2006-11-11 04:44 發表

....黃雀在後!!..............
錯晒呀你
喎又彈番起身呀...
吹咩((()))
再訓again

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。