推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

上海街上樓骨

愛田由師兄 及 各位師兄 小弟剛拜讀完各位既大作
(竟然用左粒幾鐘 )
想請教吓報告中既 禮基BoBo 重有冇做呀?
最近有咩 有骨藝及好手藝 既靚女推介呀?
請pm 指教吓新手.
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

本來想試吓 華豐36D 既, 點知去到門口, 卜佢個佳 而家要玩登記,
於是扮聽電話走人. 跟住過左隔離 "福樂" 7樓, 五間房竟然有四間要
"稍後", 乜咁旺場呀! E室3房 冇客就襟吓鐘仔啦! 見女女相
頭及身材還可以咪入閘囉! 點知今次踩晒屎. 女女一除晒衫就大檸
樂, 下半身完全走晒樣, 心口既大足球原來係假波 重有兩粒
大飛釘 因已入左閘, 無計, 頂硬止.

part 1: 0/10 完全係假骨, 按左 5分鐘後即叫停, 直接轉part 2
part 2: 3/10 女女有d 趕時間, 攪唔夠兩吓就上馬, 由於對
假波真係

好Q 硬 根本揾唔到 "簡雀" 只有靠回想四仔既情節攞
           "簡雀" 好努力咁 插! 插! 插!

全程不到 40min, 誠惠 500大洋, 真係揾鳩笨七
希望下次可食到好野啦!

**多謝收看**

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-7-24 19:36 發表

真係唔知玩咗 d 咩!   

$500, 可以去桑拿嘆吓.   
砵砵車師兄 真係唔知玩咗 d 咩 尼排成日上 "得寶" , 所以想轉吓口味嘛!

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-7-24 22:29 發表
福樂上有YUKI(12樓), 下有康妮(3樓)
點解師兄唔搵佢地啊?

唉! 一心冧住試華豐件女女,   點知........... 失失魂上福樂行吓, 見件開心果相頭OK 咪入閘囉! 冧唔到有咁多假野!

福樂 12/F yuki 有老友試過話係 32b真波 下次去試吓

攪一劑師兄 有咩心水推介俾新手呀?

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-7-24 22:28 發表

開心痫原來咁惡啃, 直情係苦果
佢性格都幾開心既, 可惜 假骨假波 真係唔岩我!

引用:
原帖由 iwon328 於 2009-7-25 00:37 發表
who is 華豐36D ar??

thanks
Elaine

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-7-25 22:38 發表

始終我都好推荐搬往天文台的阿賢妹.
喜利的suki都唔錯, 樣好dup得纒. Fiona都好好骨, 樣稍差過suki.
THX! 攪一劑師兄 天文台阿賢妹 下次去

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-7-25 13:53 發表

無情情流晒水兄,

唔瀨架步, 上USB玩, 係幾易中招嫁.   

砵砵車師兄
唔瀨架步, 真係好 Q 易中招
你有乜心水指教我尼d 新手呀!

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-8-11 18:41 發表
[quote]原帖由 無情情流水 於 2009-7-27 11:09 發表

無情情流水兄!!!!! sorry!!!! 沒有回應你。
多謝你捧場~~
Bobo好似已經沒有做了。
華豐亂左, 而家都 ...

想揾d dup得, 服務OK 既! 但樣唔好太差
多謝
愛田由師兄 指教

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-10-5 11:33 發表
旺角華美9字樓1B室 Mi Mi  
掃完整個油麻地。外表上, 沒有一個可以接受。
走...走...走, 去到旺角。
一心急就.....

找了個中女到不得了的中女 Mi Mi 。
MiMi姐風騷入骨, 身材不錯。
當年定必迷死不少男人。 唉! 就這樣, 遭受了我人生的第一次雞姦。...
好好笑!
愛田兄, 推淋巴係好痛既, 推完有冇舒服d 呀?
Mi Mi 有幾中女呀?

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-10-7 10:28 發表

我戒了一個月....
在大陸破了, 衰好奇。
悶悶地去了小骨場。
見他們價目表奇奇怪怪, 就點了個最貴的。
最後是全身推油, 推肚推心口, 打油雀, 正!!!!
Dup 骨上左癮就好難戒架啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。