推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] CA 沐足新手資料

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2009-1-22 10:47 發表
睇完大大呢篇指南, 真係獲益良多~~
直頭係我地呢o的新手菜鳥o既 quick start guide 呀~~
早晨呀魔魔

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-1-22 11:29 發表

早晨呀 豬仔兄, 尼位 魔魔師兄 又係你老友呀?
小弟初黎報到, 請 魔魔師兄 多多射住! 射住!
我呢邊都大約有30幾個老友
不過佢地自己搞左個forum
最近個forum瓜左
所以要係呢邊相認

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-1-22 11:33 發表
哦 ... 好囉 ... 你終於都搵返隻豬仔  
呢樹新手都可以有頭像

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-1-22 11:51 發表

又見豬豬啊  
各位街街兄弟好

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-22 11:54 發表

仲可以儲存 8,000 個 pm 郵箱訊息,可以儲存骨場錦囊。㊣㊣㊣~~~
有冇咁自由先

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-1-22 12:00 發表

妖~~~ 你冇聽過 "禮多人不怪" 咩!
初黎報到, 梗希望識多D 新朋友啦!

豬仔兄 你都幾多老友wor 幾時帶小弟去威呀!
始終都係果句
北上我係新手咋
我好似p過fourm比你架

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2009-1-22 10:47 發表
睇完大大呢篇指南, 真係獲益良多~~
直頭係我地呢o的新手菜鳥o既 quick start guide 呀~~
借位一用
魔魔你地係冰樹呀

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-1-22 12:10 發表

冇wor 你係咪玩得多, 冇晒記性呀!
hk usb喎
冇咩

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2009-1-22 15:29 發表

小白白豬, 你收唔收到我個 P 呀,
你幫我叫埋獸獸, 主任, etc. 佢地返來啦~~
收到了
明明早知沒結果,深深愛她又如何
世上女子那麼多,何必愛她這一個

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。