推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] XoCat處男reprt: E冬簡報

XoCat處男reprt: E冬簡報

小弟係舊街坊, 被派駐邊疆CA幾年, 最近跟大隊移居這裡了
一直係CA都只係做沐足, 正骨, 推油, 桑拿是從未試過的
之前係舊街見到d街坊講到e冬好好玩, 心郁郁, 所以都問左街坊拎左主任contact,
只係上幾個星期工作忙,  直至今日終於去了E冬一遊

去e冬前發短訊俾主任-肥督督book房
肥督督真人比想像中年輕, 而且其實也不算太肥
環境絕對比王甘推拿房好(其實不應該用橙和蘋果比, 但小第以前未試過桑拿, 推油多數在王甘, 故用此比喻)
沖涼地方寬闊, 有張所謂的豬肉枱(不過都沒有用過), 沒有水床(不打緊,下次試), 因為不用房費, 這環境絕對合格了

不幸地, 新年其實很多技c都回老家了, 據肥督督講, 正常時期會有過百名技c standby的, 但今天只有約30位, 而且不少也已上鐘, 最快下鐘的一位也要1小時後,  結果, 我只能睇2轉, 約13名技c已睇晒, 或許期望不低, 有小小失望, 不過, 盡管不是my cup of tea, 但其實也有些是絕對可食用的

最後, 選了一名山東技c, 約1.58米, 相頭好, 長直束髮, 皮膚白滑, 身形十分瘦削,
服務包括伴浴, 吹爆一次, 然後床上服務, 其實, 除了加了"損"手&腳指和主菜ML, 其他的和推拿大同小異: 用波推, 摩打舌, 妹妹推etc 當然, 軟件應該是有很明顯的區別的, 在王甘有同樣質素的技c以我所知道的該不超3人, 而且其中一名已離開了....

肥督督話初6開始技c會漸漸回來上班的, 所以, 試過正常情況下的可供應的技c數量和質素後評分會較公道, 而下次也會一試傳說中的水床...

最後, Ching以前都說過, 4/5/6只是按身形高度區分, 和相貌無關的, 所以, 若其他Ching和小弟一樣不富有的, 400應該已可以找到心水的,反而紅衫那600的, 小弟完全覺得麻麻...
還有, 鞋會被服務員沒收, 臨走時要交低10元償金 @_@

消費: 400 + 10 (刷鞋費) + 2 (車費)

多謝收看
本帖最近評分記錄
  • 魔鈴娘 體力 +20 多謝今日處男報告 2009-1-29 15:49
  • 魔鈴娘 威望 +20 多謝今日處男報告 2009-1-29 15:49
  • 魔鈴娘 金錢 +20 多謝今日處男報告 2009-1-29 15:49

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-29 03:11 發表
歡迎XX兄歸隊!更多謝你個處男報告
除咗軟件好好多外,唔洗一個一個咁彈較啱我

除咗吹爆一次做一次,你都可以揀做兩次。我次次都係做兩次。班長都係。 ...
hello Just4fun Ching, 好高興再見到你&多謝你既info - 你原來係e冬都很有朵的 = P
想問問, 若選擇做2次, 第一次是在豬肉枱上做嗎? 還是都係回大床做的?

我去王甘做推拿某名牌技c都有offer毒龍的, 連patpat都有用顯紙巾消毒, 不過我臨門叫停左, 反而這次e冬桑拿既技c自動幫我skip 左
d服務員太積極, 有d驚驚, 佢連我既襪也未經我同意下幫我除下  我下次著施鞋街坊裝去算了

其實小第對ML始於有保留, 今天do到套也離了弟弟黏入了技c的妹妹, 有d驚驚......   ML風險真的較高, 而且過程總有點公式化, , 反而無沐足咁有feel, 咁有意外性和驚喜,  而且, 即使e冬的軟件已較好(根據chings的綜合意見), 但"撈"始終較重, 小弟喜愛較清純的感覺 (太矛盾吧)

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-29 06:49 發表
卡西師兄 處男包膠果然有料到 更多謝舊街坊搬埋過嚟
過年時候  D揾到食嘅索囡囡 都應該放假多 仲要開工果D....   
hello 大象兄, 係度見番你好親切呢~
你所講的有道理, 也係事實, 還好我搵個件都ok, 佢係過年前己先返左鄉下的, 期望下次若我再去可以大檢閱
引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-29 11:33 發表
大餐同沐足當然唔同,各有各好,所以E兩科都係我既主修科!沐足多d時間慢慢溝通。最弊溝得兩溝,通得兩通,熟絡咗變咗好似有"責任"再點佢地!E+我就幾個咁既"責任"系身!
Hello Just4fun Ching, 這程情況我都成日遇到, 所以現在會同d技採取時近時遠的方式, 唔會makecommittment俾佢地, 同埋唔會好高頻率地點同一個技C, 當然咁野做有可能會少左bouns ratio
引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-1-29 10:47 發表
你係未用錯鬼佬 king size  
引用:
原帖由 retire07 於 2009-1-29 14:11 發表
Do到離套!帶私家套可能好一點。0.03那種比較緊。
唉.... 小弟已經係自備私家套, 係杜記的双保險裝, 仲俾技c話乜hkese都咁鐘意見備袋袋的
我估離套既原因係小弟弟軟左, 而技c既小妹妹太黏,
還好當時套仍cover住小妹妹, 小弟弟沒有和小妹妹有任何直接接觸,
不過下次真係會慢慢黎..

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-30 10:17 發表

哩幾個都唔錯有互動 ,我自己又有d掛住佢地
最弊佢地分佈早晚兩班,真係又撞期,又怕全日都淨得r雀!
隆倒會係我呢個月既精讀學院, 可以差不多2日去一次, 試左差不多十個8個皇牌同普通技c
你可否pm D 相好技c no#睇下我有無d相熟的呢

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-30 10:17 發表

哩幾個都唔錯有互動 ,我自己又有d掛住佢地
最弊佢地分佈早晚兩班,真係又撞期,又怕全日都淨得r雀!
Ching 既老相好係邊幾個呢? 可以pm交流情報
我近期都差不多隔日去隆倒會, 試左應該都超過10個技c的

引用:
原帖由 itskt 於 2009-1-30 16:45 發表

師兄係咪用緊超薄o個隻?
唔係, 係 Durex 的 Thicker & extra lubricated condoms .....

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-1-31 18:55 發表

呢招一出. 班擦鞋仔實入晒7叔計數啦...
另外多謝鳴人老師 - kaka西兄報告.雖然最後我都估唔到你係邊個...
班長, 我PM左你我既舊身份la,
你同fun ching幾時會再去e冬呢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。