推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

Thanks brother , and if i'm new comer is ok ?and total how much i pay and is pure ?

勇闖水之戀,巧遇..........!

昨日膽粗粗打電話約下午2:30見完客走上去,地方易搵大廈整潔。
按鐘入門見到一位女仕匆忙捧住碗四川辣粉入去重要辣到嗽,都唔知嚇親定辣親,後來才知係Ada,sorry !
由於係新客佢都好小心,坐低見到有兩個靚女一個豐滿,一個白d帶眼鏡。原來細房已有客所以今次用spa房多謝!
Ada知我新嚟話介紹女仔給我,四個字隨遇而安,更衣沐浴之間囡囡入嚟,自我介紹YY,皮膚好白化妝加眼鏡有少少av女孩feel(純粹個人意見)亦無冒犯之意.
上床按,力度中等。但細心如要重力未知佢可否應付得嚟?在過程中佢亦好小心驚放蛇,佢後來話尖咀近來有幾個埸都中,而佢亦因個人理由驚出事,故在中途亦借意出去問ada意見。佢後來話我聽初次見我好似正義朋友...
最後當然冇事,亦相當愉快,囡囡亦健談有趣,有幸遇到渡過䦕心的下午,不過係香熏油味道,下次要求冇味就好d。沖涼後出去見到有另一個囡囡坐在梳化上,樣子比較成熟著花裙未知係邊位,望貓兄指教。
整體相當不錯,舒服希望下次再遇........
亦祝YY䦕心幸福。
多謝收看。

相關搜索目錄: SPA 化妝
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 多謝分享 2011-11-25 13:41
  • 白貓兒 威望 +30 多謝分享 2011-11-25 13:41
  • 白貓兒 金錢 +30 多謝分享 2011-11-25 13:41

多謝版主。
ChanChan兄見笑啦!我無李生咁深入民心。多口一問8/f係乜,又系邊哩?

三點鐘,鬆一鬆。

早兩日週身疲倦及肌肉痛,中午打電話預約下午講名要揼得,上到去乜咁多人呀,見到有個師兄係到斟解同D囡囡玩得好開心。但好似爆棚唔知有冇留低。咁冲涼入房ADA介紹阿敏,由於要求揼得所以冇特別要求,一落手唯一唔准落香薰油,所以佢全程用手肘壓及推,又知我唔受力都就住,特別大小腿及背,非常好。想再嚟多次,不過冇預約都係咪試,至於PART2都好舒服,唯一係我相當大件間房就細咗,同張床就有聲!ADA諗諗佢啦。
祝新年快樂,身體健康。

相關搜索目錄: 香薰
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-1-20 13:11
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-1-20 13:11
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-1-20 13:11

Ada 咁大頂高帽笠落嚟,點戴得起呀!
多謝亦祝身體健康,生意興隆!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。