推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[疑難] 陀地 痴身場

陀地 痴身場

各位brother,

小弟多年無蒲… 但最近袋有小小銀… 有d身痕… 想各位幫手 update下…

小弟只喜歡陀地… 及痴身…  3幾k 一晚消費無問題… 去左幾次"叫差人"都無乜驚喜…  

有無其它場可以介紹下???

好耐都冇去,但係要搵可以試下蕉急大亨

引用:
原帖由 dennle 於 2008-1-11 18:33 發表
好耐都冇去,但係要搵可以試下蕉急大亨
呢個係傾生意場,唔似得叫差人咁係出街場,相信呢度既囡囡會更加唔痴身

各位兄弟, 真係唔好再去叫差人,貼錢買難受,超唔好玩!! 各位保重

引用:
原帖由 coolass 於 2008-1-11 16:27 發表
各位brother,

小弟多年無蒲… 但最近袋有小小銀… 有d身痕… 想各位幫手 update下…

小弟只喜歡陀地… 及痴身…  3幾k 一晚消費無問題… 去左幾次"叫差人"都無乜驚喜…  

有 ...
介紹 e 家野好難講 , 好睇個人要求.
如果唔介意洗錢咪間間試下,睇下邊間合自己心水.

絕對同意, 好似有啲有特殊喜好, 中女, 肥妹, 甚至大肚...!!! 或且你可以SPECIFIC一點會好啲!!

引用:
原帖由 coolass 於 2008-1-11 16:27 發表
各位brother,

有 ...
洗乜介紹,百貨中百客,
既然你都講左洗幾千一晚
都沒問題,梗係遂間場去掃啦,
我試過單拖一日掃5間場,
由下午2點掃到零晨2點.

講真…係時間問題所以先問…

我係偷跳架…無太多時間週圍試…所以先出post問…

各位大哥大大…有無好介紹呀?

引用:
原帖由 coolass 於 2008-1-17 15:38 發表

好o既陀地已經唔多~~~~仲要chi身...........

有好o既都未必會做一般場架了~~~~

香港地使得一萬幾千一晚的大有人在~~諗住玩陀地~~~~~~

區區果幾千.........真係要撞手神~~~~:L

如果係就要求求其其有得玩~~~開心就算了!
只望妳一切安好~~~~

搵九九囉, 有保證呀    .
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

chi身...........又點陀地又唔一定出街,特別係D好野,起碼要捧幾次場先有得

引用:
原帖由 coolass 於 2008-1-17 23:38 發表

試下金8 - 同 '叫差人' 同一個老細.價錢平一半.

What & where is 金8?

引用:
原帖由 PrinceFrog 於 2008-1-21 12:44 發表
What & where is 金8?
金漢八樓

i see, thanks

引用:
原帖由 FXO 於 2008-1-18 07:23 發表
搵九九囉, 有保證呀    .
我收左山啦~~~~~

而家我出去玩都要食扒呀..........
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2008-1-23 11:27 發表

我收左山啦~~~~~

扒??!! 那星, 玩到成間房眾目睽睽係甘錫女女的的都話扒??!!

引用:
原帖由 samman149 於 2008-1-23 13:43 發表

扒??!! 那星, 玩到成間房眾目睽睽係甘錫女女的的都話扒??!!
好大膽呀~

引用:
原帖由 samman149 於 2008-1-23 13:43 發表

請問邊間場

引用:
原帖由 samman149 於 2008-1-23 21:43 發表

咁個囡囡有無話 "我死了" 先??

引用:
原帖由 九九 於 2008-1-23 07:27 PM 發表

我收左山啦~~~~~

收左山,跳左成6個鐘仲錫的的,真係收哂山

引用:
原帖由 Krell 於 2008-1-24 01:44 發表

咁個囡囡有無話 "我死了" 先??
囡囡回贈喱雞一隻

引用:
原帖由 the_dog 於 2008-1-24 01:40 發表

請問邊間場
某靘仔兄弟比媽咪強車同一個場

引用:
原帖由 samman149 於 2008-1-24 10:11 AM 發表

某靘仔兄弟比媽咪強車同一個場
而定d媽咪真係放

引用:
原帖由 samman149 於 2008-1-24 10:09 發表

囡囡回贈喱雞一隻
最緊要開心!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。