推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

舊文再貼

引用:
原帖由 samman149 於 2007-8-9 01:07 PM 發表

強烈要求九秒九99哥復出振興本港夜總會/舞業  
要拎埋橫額去特首辨請願至得
九九復出,一片歌舞昇平,d囡都變番索左~~~~

引用:
原帖由 samman149 於 2007-8-9 01:13 PM 發表

復出喇?! 去左邊間???
不能說的秘密

引用:
原帖由 FXO 於 2007-8-9 01:13 PM 發表

多的兄弟俾壓力佢, 佢可能會回心轉意既, 不過佢都有難言之忍既, 做客可以玩, 唔使忍, 做老豆, 點玩呀? 去第二個場? 人地一定以為佢帶左枝鐵筆.

唔好心邪, 枝鐵筆唔係用黎扑女, 係撬女過場.
你地有冇人有九九經典之作"金寶城雙飛,竟然有驚喜"?

引用:
原帖由 samman149 於 2007-8-9 01:18 PM 發表

佢呢期係jordan媾媾埋埋甘多女, 原來為復出做準備
咁講有冇問題架

引用:
原帖由 samman149 於 2007-8-9 01:19 PM 發表

連你都無都好難搵得返囉
我記得內容,懶打

引用:
原帖由 the_dog 於 2007-8-9 01:15 PM 發表

呢排成日係佐敦個頭撞到佢
我係大陸撞到佢

引用:
原帖由 the_dog 於 2007-8-9 01:22 PM 發表

我好想去探下佢, 可以帶我去拜佢嗎
拜佢?!

引用:
原帖由 the_dog 於 2007-8-9 01:23 PM 發表

去大陸揀女

引用:
原帖由 samman149 於 2007-8-9 01:25 PM 發表

你要問莫兄喎
你唔好玩野喎,你同佢.......行得好埋喎....

引用:
原帖由 the_dog 於 2007-8-9 01:28 PM 發表

莫兄,
你下次去探99班的時候可否通知小弟一聲? 聯絡已PM 謝謝
當我知九九兄同samman149兄有空時係到匯報,等有志去玩人士自動搵佢地

引用:
原帖由 the_dog 於 2007-8-9 01:44 PM 發表

不如攪個九九榮歸大聚會囉, 地方就係九九主場啦
我估佢5分鐘內會上黎

又成局!

九九,今晚係唔係7:00?

引用:
原帖由 Tomato 於 2007-8-21 11:59 AM 發表
今晚係吾係佐敦九九主場?
係喎,吹哂雞

引用:
原帖由 細摩 於 2007-8-21 12:42 PM 發表

我十點先到
岩哂接走佢

好耐冇同九九玩啦~~~~~~~~

引用:
原帖由 the_dog 於 2007-8-21 01:21 PM 發表

莫兄明日報告靠你了
你問RexSo啦

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-8-21 02:48 PM 發表

若要生活好, 咪蒲到禁早。
九九: "aiya....單野真係流左呀"

引用:
原帖由 Tomato 於 2007-8-22 10:14 AM 發表
昨晚玩得好開心,條女又ok(係條裙長左d),多謝九九
爽,爽,爽,爽哂~~~~

just back,大風雨又飲到爆,九九好野~~~~~~~~

九九佢冇聯絡你地咩??? oh..........佢.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。