推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

過檔東網新聞台女主播/記者 - 陳海雯

多餘地發現她兩天換一次鞋

向好方面睇...(只是估吓)
可能她住在cable附近...
返放工都方便,咁高層知道就咁安排

她可能暫時調出了主播,去咗做扒
今天係走訪洪水橋

引用:
原帖由 0000000 於 2013-9-20 09:01 發表
20/9/2013 Cable早晨
呢對組合會有多一個節目見到

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-9-22 19:49 發表
係邊個節目嚟架?
介紹品嚐美酒的...下星期六開始(無記錯的話)

她一返來又有新專題性節目主持

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2016-7-26 23:13 發表

唔好冇全身
有全身 , 但得開頭同中間一段短時間出鏡 , 難捉

引用:
原帖由 creamonly1 於 2018-5-6 21:08 發表
好開心甘播
可能平時企多
等坐左好耐

引用:
原帖由 Ryan8964 於 2018-5-25 23:13 發表
玲瓏浮凸
佢運動迷一名

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 Ryan8964 於 2018-5-27 22:09 發表
好想知佢d指甲會唔會成日勾爛絲襪
勾爛可以問人借住先....

NICE NICE

引用:
原帖由 jasper818 於 2019-8-4 01:09 發表

而家Lizzie同ce 一齊直播,兩大女神!
LIVE唔會企 , 就算有都唔會影

引用:
原帖由 jasper818 於 2019-8-6 20:52 發表

傳聞就已經接近一個月

計返時間其實都差唔多
陳書君個ig 都透露左仲有多個人走

Lizzie走已經係街知巷聞,我都唔想信,但接受現實啦
難道是青蛙1.0?

引用:
原帖由 jasper818 於 2019-8-7 14:24 發表

我條女都話佢好厚粉,就算IG果D都係靠濃妝

仲話我bad taste

但我覺得而家既Lizzie靚過以前好多,識襯衫,D女人味散出黎
唔使扭耳仔仲同你一齊睇算好囉

呢條片似番CABLE日子的8-9成

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。