推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

CA太平洋,我要blacklist佢起碼一年

呢排除左龍賭之外,都無咩場話特別好

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-3 12:45 發表

睇下你想玩乜?
我都係玩正足ONLY

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-3 13:09 發表

但轉戰普通牌有難度:

1. 冇得行豬 walk,唔知貨版係點
2. 新果一批技術唔夠,未比人開發
3. 舊果一批有熟客,未必輪到你

因此,要試到好野,可以搵部長介紹,或者在閑日去輸牌撞手神。

我會開始拯救普 ...
普通牌可食用度有冇40%呢??
上次去TOILET 時見到一個普通牌勁豬呀

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 14:07 發表

而家應該差不多有
(雖然響走廊度十次有九次見到的普通牌都係豬豬)
上次我輪左普通牌,個樣唔錯,但可惜係個中女

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 14:10 發表

師兄,如果囡囡樣唔錯,玩得放的話,相信你都唔會MIND囡囡是中女來的!
咁又係,都好過食豬

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-3 14:22 發表

中女夠細心,夠經驗,一見到你地咁靚仔,重吾發晒姣,為所欲為咩
有次喺王甘做浪漫式時,差D 比個中女強姦咁制

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-3 14:34 發表

王金班浪漫妹做浪漫式不嬲都好博命,做波推差唔多推到甩皮咁滯。
所以浪漫式我玩咁耐都係做過一次

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-3 18:25 發表

bingo!
上次搵過3條X ,個樣都唔錯。可惜又係藝術品,只可以床尾機

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-3 19:57 發表

唔係呀,可以攬住一齊訓啊!你搵左 3 條咩呀?
魔鬼技師3條X
上次床尾機,我使出縮陽神功,同佢講有得搾手先可以升空,先有得玩佢個波波幾野咋( 不過都幾大同幾白下)

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 21:50 發表

魔鬼技師遠睇好似都唔錯
師兄用縮陽功先可以爬魔鬼山,好過小弟連山峰都未曾望到!
竹兄無點過魔鬼技師咩
近睇佢D 皮膚好似麻麻,但個魔鬼山真係好大下

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 21:58 發表

無啊,小弟有好多技師想試,但每次當個部長問到要試哪一個技師時,小弟的「老人痴呆症」又發作,去到咀唇邊都會唔記得哂想點的號碼!跟住到個囡囡入房放水後,先醒起︰係喎,點解頭先唔點「XXX號」呢!?
小弟張D 技師號入晒落部電話度,咁就唔會唔記得啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-3 22:00 發表

師兄,我有理由相信你都幾有型靚仔(拍得住竹人師兄),因為氣質小美女都比你搞掂,魔鬼之女小晶晶*又比你搞掂,你真係唔簡單,佩服!

*魔鬼之女個名有個晶字,她喜歡客人叫佢做晶晶。

小弟邊有竹兄咁靚仔呀,不過小弟平時用油黎浪口姐
BTW 有機會真係想見下竹兄的真面目,聽技師講佢"帥" 就聽得多

有次我同個普通牌技E泣緊時(神鳩柒號當時入緊油,想升空之制) 比魔鬼小晶撞左入黎
嚇到我縮陽呀

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 22:09 發表

師兄,你應該聽錯左,個技師應該係講「衰」,唔係講「帥」!
不過點解魔鬼技師會衝入來的?入錯房!?
平來點左魔鬼技師的,但點知黎到又話佢推遲上班,咁我CANCEL 左魔鬼的留牌,是旦輪牌囉
我估係個部長唔記得CANCEL ,所以咪撞左入黎囉
下次搵佢,佢實笑我啦

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 22:19 發表

有時班部長唔知係忙定係點,經常唔記得CANCEL ORDER!
有次小弟同一個男部長講要個皇牌,個男部長話皇牌仲有3個AVAILABLE,咁就是但叫一個啦;後尾等左幾個字都仲未有囡囡來,便搵左另一個女部長,點知個女部長 ...
咁你係唔係一次過接晒呢三飛,玩4P 呢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。