推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

今日骨運真係黑!!

今日未夠兩點可收工走人,心思思又走去CA諗住繼續發掘好野!去到地鐵站,剛剛MISS左班車去荃灣!

等啊等!等左3、4分鐘,有班地鐵來了!兩點零去到荃灣地鐵站,直奔坐皇崗巴的巴士站!點知,離遠見到架皇崗巴剛剛開車!頂!又要再等多三個字先有車!

結果,去到皇崗,兩點十班華通剛剛開車,要三點十先有下一班車!諗住坐中旅(好似三點三有車),點知賣中旅票窗口的姐姐話今日往CA之中旅車全日暫停!唯有,響關口搵間茶餐廳食個LUNCH,再等..........等到三點十上車........

上到車,朦朦朧朧就咁入睡了!一覺醒來剛剛到CA酒店,看看手錶,五點鐘!?咁鬼耐的!?

火速奔到主場--------聽不到的ISLAND........門口豬客帶上房,點知響走廊見到一直想MARK的@X拎住工箱擦身而過!應該係剛剛接ORDER去上鐘!始終同佢無緣!

皇牌豬得番越秀,搵個普通豬,上星期日埋單時見到個普通豬樣子都唔錯,於是去同部長講MARK佢......過左5分鐘,囡囡終於到了!打開門,下!?點解係隻肥豬來的!係咪入錯房啊!?隻豬報上工牌號,又真係同我所MARK的號碼一樣喎!

個豬囡見我塊面色一變,亦自知之明,問我要唔要換人!?我心諗︰佢都算係我「點鐘」的,又唔係輪牌入來,彈佢好似唔係好o岩規矩喎!死就死啦!呢一個鐘唯有祈求時間快D過!

好彩呢個時候#推門入來問採耳,當然立即話好啦!起碼有幾個字時間唔駛直接對住呢隻豬囡!

後來經了解,原來呢隻豬囡昨日剛上鐘,之前那個號碼的普通豬早幾日已經走了!難怪個樣同身型差一大截啦!

差不多六點,乘機埋單走人,去睇豬WALK!今晚都算多沐足妹行WALK!不過都好旺場,班囡囡一行完第一轉WALK,差不多全部立即要去上鐘!到六點半開間新房,部長報上皇牌號得番3個!JOLIN同!X*放假,!XX剛剛上鐘沒多久!算吧!求其比個皇牌我算啦!

點知,等左半粒鐘都未見有囡囡入房!再去問部長,佢又立即幫我安排,又係得番3個皇牌!算了,從3個中選番之前搵過的@@X(非可憐妹)

不過,@@X唔知點解,變得越來越藝術品!基本上大部份時間又係清談........今日骨運真係黑到痺!七點九埋單,坐最後一班羅湖大巴走人!

相關搜索目錄: 酒店
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2009-5-20 14:29
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2009-5-20 14:29
  • 筆突 金錢 +20 用心分享 2009-5-20 14:29

竹人兄出師不利, 6个钟有3个钟係車上........

end up 仲一粒精都無出...........

竹人師兄,算啦!
下次實有好野排隊等住你!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-14 22:35 發表
今日骨運真係黑!!

今日未夠兩點可收工走人,心思思又走去CA諗住繼續發掘好野!去到地鐵站,剛剛MISS左班車去荃灣!

等啊等!等左3、4分鐘,有班地鐵來了!兩點零去到荃灣地鐵站,直奔坐皇崗巴的巴士站! ...
可憐的竹人師兄
這是我去"聾倒會"的差不多經驗

"貓行"最近睇三次都完全唔掂 因為D好野己上晒鐘 我每次睇十分八分鐘 便無眼睇 閃人
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-5-14 22:44 發表
竹人兄出師不利, 6个钟有3个钟係車上........

end up 仲一粒精都無出...........
第一個豬囡,係完全唔會有MOOD去出精!

至於第二個囡囡,可能已同我混熟,已無意慾同小弟升空了!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-5-14 22:48 發表

可憐的竹人師兄
這是我去"聾倒會"的差不多經驗
"貓行"最近睇三次都完全唔掂h:" /> 因為D好野己上晒鐘 我每次睇十分八分鐘 便無眼睇 閃人  
有內衣SHOW睇!所以都要堅持到最後!

哈哈哈,估吾到師兄都會瀨野,都叫你種番5花,不要作無謂犧牲,搜獵普通豬d粗重野,等小弟去辦喇
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-14 22:35 發表
今日骨運真係黑!!

等啊等!等左3、4分鐘,有班地鐵來了!兩點零去到荃灣地鐵站,直奔坐皇崗巴的巴士站! ...
要唔要我星期六去幫你報仇,去調教果隻皇牌豬?

點解 Jolin 放假?我今日收到佢 sms 啊!

[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-14 22:46 發表
竹人師兄,算啦!
下次實有好野排隊等住你!
嘿嘿,師兄還在等!X*嗎?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-14 22:53 發表

有內衣SHOW睇!所以都要堅持到最後!
咁正,聽日action,可以開下眼界囉,係我搜獵行動開始,師兄你講個隻肥豬咩老 lum,單聲先
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-14 22:56 發表
哈哈哈,估吾到師兄都會瀨野,都叫你種番5花,不要作無謂犧牲,搜獵普通豬d粗重野,等小弟去辦喇
可能小弟無開發命啦!
次次開發都係食到恐怖野!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-14 22:57 發表

要唔要我星期六去幫你報仇,去調教果隻皇牌豬?

點解 Jolin 放假?我今日收到佢 sms 啊!
\

我無發SMS比JOLIN啊,都係根據部長所說.........
不過開始懷疑班部長講既野!
佢話!X*今日放假,但剛剛收到佢既SMS,佢話佢「邊有咁多假放,正在上班啊!」

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-14 23:03 發表
\

我無發SMS比JOLIN啊,都係根據部長所說.........
佢話!X*今日放假,但剛剛收到佢既SMS,佢話佢「邊有咁多假放,正在上班啊!」
可能而家淨係call鍾先做

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-14 23:03 發表
\

我都係下午收到 Jolin sms,佢在上班。

部長靠得住,你隻雀也會上樹。

男部長說的?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-14 23:10 發表

我都係下午收到 Jolin sms,佢在上班。

部長靠得住,你隻雀也會上樹。

男部長說的?
對啊!
可惡啊!我對於那個男部長不盡不實的說話深表遺憾,並作出強烈的譴責!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-14 23:13 發表

對啊!
可惡啊!我對於那個男部長不盡不實的說話深表遺憾,並作出強烈的譴責!
又係果條粉腸!

上兩個星期我在房內等口膠妹米上鐘,她遲到,我等了 40 分鐘,冇野好做,我伸個頭出門外"裝"行過之囡囡,見到有幾個普通牌幾索 ,我見其中一個行左去前面大約三間房咁遠,入左房,於是我捉住果個男部長,問佢囡囡幾號,果條粉腸竟然答我:「我唔知啊,我同佢唔係好熟,答唔到你。」.......頂~~~~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-14 23:20 發表

又係果條粉腸!

上兩個星期我在房內等口膠妹米上鐘,她遲到,我等了 40 分鐘,冇野好做,我伸個頭出門外"裝"行過之囡囡,見到有幾個普通牌幾索 ,我見其中一個行左去前面大約三間房咁遠,入左房, ...
你當時那個部長係企響邊一層樓的?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-14 23:22 發表

你當時那個部長係企響邊一層樓的?
好似係三樓。年青的。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-14 23:24 發表

好似係三樓。年青的。
我今天那個也是年輕的,不過響二樓

引用:
\

竹人師兄,係呀,我等!X*覆我等了幾日,may be她己經忘記了...算啦
等到就等,等唔到就找其他吧..算啦,女死女還在...
唯有19號go ca再試下call佢鐘啦!有機會再同佢睇show la

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-14 23:25 發表

竹人師兄,係呀,我等!X*覆我等了幾日,may be她己經忘記了...算啦
唯有19號go ca再試下call佢鐘啦!有機會再同佢睇show la
!X*一日接咁多客,真係好多時邊個打邊個都唔知架!
師兄到時上去再搵下佢,等佢加深印象啦!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-14 23:25 發表

師兄,我教你一個方法,!X* 好鐘意接千紙鶴的,我上次同佢一齊接,佢接果隻肥到死,似隻鵝多 d ,我話佢死蠢,佢發老脾,夾硬搶哂我 d 彩紙,話返去練習接 。你去搵佢,試下借 d 意話你平時鐘意摺紙,跟住拎幾隻摺好既七彩千紙鶴出黎,佢見到之後一定會問你拎,你又可以扮無奈送比佢,佢一定記得你的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-14 23:40 發表

師兄,我教你一個方法,!X* 好鐘意接千紙鶴的,我上次同佢一齊接,佢接果隻肥到死,似隻鵝多 d ,我話佢死蠢,佢發老脾,夾硬搶哂我 d 彩紙,話返去練習接 。你去搵佢,試下借 d 意話你平時鐘意摺紙,跟住拎 ...
OR同佢玩鹹濕鬥地主,!X*也會記得你的!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-14 23:51 發表

OR同佢玩鹹濕鬥地主,!X*也會記得你的!
佢地 5 隻野我見過 4 隻,其中 4 隻都鐘意一樣得意野,好期待我會送,但我冇送,不過我送左比 Jolin 與你個採耳相好 !

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-14 23:56 發表

佢地 5 隻野我見過 4 隻,其中 4 隻都鐘意一樣得意野,好期待我會送,但我冇送,不過我送左比 Jolin 與你個採耳相好 !。
會唔會送比#?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。