推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

30 12
發新話題

[原創] 天地毛限 - 最新消息

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-23 22:31 發表

你下次同佢講,CA 精品店冇得賣的,但係我有好多"精" 品,收埋在我條底褲裡,叫佢黎搵我,伸手入去自已拎。
我諗個囡囡只會搵到一支牙籤同兩粒波子

相關搜索目錄: 精品

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-25 22:24 發表

correct, 2 hours = ¥85

天地妹岩岩 sms 我,問我幾時上去開 seminar...佢食過番尋味..  
咁你諗住點答佢呢
不如你同佢講你留精不留情
又多一個蘿生的棄婦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-25 22:58 發表

你傻架!咁都唔識答。

我已回了:「廣東打風啊,不來了。風暴星期六最接近,長安會水浸,你也不要外出啊!」
個囡囡講 :「我等你,等著你回來!!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-25 23:11 發表

sms 我果個囡囡,就係上次 seminar 果個肥妹。

我上次留有伏線,我同佢講:「你回家要做我剛才教你的瑜珈,下次如果依然咁肥,我唔搵你了!」  
上次個囡囡似係想食左你多D 喎
我又要學咸濕瑜珈減肥

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-25 23:48 發表

你條死肥佬,做雙搏手好過啦,邊有可能減到肥! ...我就唔同,我係肥版洪甘寶,靜如處男,動若賤兔。  
我主要係肥喺條神周九號度姐 ,其他地方都應該有得減的

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。