推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 勇闖CA - 從地獄到天堂

黃甘D 浪漫式真係試得過,十月打後必試項目

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-13 01:26 發表

95% 裡,有半數是在油炸鬼陣式中進行。  
蘿生幾時會發明D 炸兩式升機呢

引用:
原帖由 doghon 於 2009-9-13 01:33 發表
TPY 硬件比較舊, 軟件又麻麻.
尾泥灣原本都唔錯, 不過就係地點唔方便.
TPY部長D 態度認真差

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-13 10:53 發表

已經發明左啦!

試過同囡囡玩到差唔多除哂,攬埋一舊,由於冷氣太勁,所以用條毛巾蓋著外圍,十足十一條大炸兩。

小心啊,嚴打期,供鞍鐘意吃炸兩啊!  
喺邊間場玩得咁勁呀

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-13 16:27 發表

是在王金,舊年中秋節前,當時王金沐足妹冇咁多豬,又冇掃場,好安全,門有鎖,非常好玩。
可惜那些囡囡都已經走了。

不過最激一次是在新 x 虹,是真正的終極沐足,是「天體式」,玩到剝哂衫褲剝哂鞋 ... ...
新X 虹D 沐足房有冇得鎖GA ??

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 21:28 發表

琴日比我撩到一個二樓的女服務員,
佢細細粒粒,樣子一般,但講野幾得意!
係唔係白白淨,個樣成個細路女的那個呀

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-9-14 21:33 發表

無錯!
上次我著住條沐足褲喺二樓周圍行,佢仲問我做咩著住條褲走

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-9-14 21:41 發表

食飯先, 等陣爆
吊我地引

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-9-15 22:11 發表

我都有同感。

一係比¥10 個看更同佢掉換 d 衫黎著,撩人耳目,一支箭咁標上樓上,r 完雀之後由後門走人,然後同看更換返 d 衫。  
不如你著件藍色恤衫同帶頂帽,扮成實Q 咁啦
(不過好少實Q 會咁肥 )

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。