推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 黃金浪漫 + 肥豬閣正足

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2009-2-24 01:13 發表
21/2 五點半坐大巴去CA, 落車後行去長安酒店後面條街,睇下有冇茶仔, 結果又係冇, 越行越遠, 去左間好似真功夫(個名應該同大巴站個間一樣)食個面, 跟住行出長安酒店條馬路, 向肥豬閣行去, 因有好多時間, 於是慢慢行.
...
明豬國找返 22 ,會唔會找錯呢.?技師通常唔夠膽呃錢的。最近明豬國請左好多新囡,大部份都係小妹妹身型的。

小琴比咁大間房比你都冇乜用,又唔係住幾日,一般既一層果隻都 ok啦。

相關搜索目錄: 酒店
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 Carljohnson 於 2009-2-24 01:37 發表

小妹妹身型岩我喎!去之前搵你拎錦囊呀師兄
冇問題!

不過一定要去之前一、兩日先至好問,囡囡轉得太快,一早拎定冇用,錦囊會過期。

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2009-2-24 11:38 發表

我上次去明豬國找錢都覺有D奇怪, 不過數目太細, 冇為意,

2次找錢都有包香口膠, 係送定當零錢呢??

另外, 明豬國有2款技師衫, 一睇就知個技師玩得.

羅柭兄, 有冇試過黃金D 2層既房?

我就唔鍾意 ...
以香口膠當作零錢找續,大場唔會咁做,但好多間細場都係咁。。。榕丸、聚濃牽、康撻.....不過都係兩、三呅,所以都冇所謂,我會將香口膠送比囡囡吃。

明豬國有一款吊帶暴露裙,一款較保守的蘇格蘭格仔裙,是囡囡自已選穿邊套的。可能係天氣凍,幾次去明豬國都只見到格仔裙,與她們玩得放唔放可能冇關系。

王甘 D2 層房?你指沐足部?即係邊層?我所有層數都試過。地下是沒洗手間的,樓上全部房都有獨立洗手間。我最憎上頂樓,行到腳軟!

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2009-2-24 16:08 發表

王甘 D2 層房?

D房係地下架, 開門見到有沖涼房同蒸氣房, 房入面有條L型樓梯上2樓,

上面應該係床, 係做浪漫式既房!!!!

哦.....原來係果 d。

冇去過呀,要加錢架! ...小琴成日叫我試,我都冇理佢。

好多師兄去試完呢間豪華房都覺得冇 Q 用,大而無當,走上走落,又唔係住三幾日,要咁大間房有咩用呢?

引用:
原帖由 Carljohnson 於 2009-2-24 16:07 發表

俾我揀的話,我情願揀格仔裙,我對d相對暴露既衣飾反而未必咁有興趣
妖~~對你黎講囡囡著咩有咩所謂?你都係除哂人地 d 衫!

引用:
原帖由 Carljohnson 於 2009-2-24 16:19 發表

我覺得幾盞鬼喎,不過當然要睇銀碼啦
好似要加 $20,唔算貴。

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2009-2-24 16:28 發表

小琴冇話要加錢, 就算唔加錢都唔要!!!

小琴冇話你知要加錢,可能你份人隨和,佢知你一定唔會計較。

其實有幾間浪漫房是有獨立濕蒸桑拿機的,你叫小琴安排果 d 房比你,乜都夠玩啦。

相關搜索目錄: 會計

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-2-25 23:35 發表

著吊帶暴露透視裙,我會覺得個囡囡係可以互動,我會主動d索油,
著蘇格蘭格仔裙,我就會等囡囡索我油才出手
你小心,著暴露裙果批可能係 dorlin. or

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-2-25 23:41 發表

哈哈,似乎師兄好有經驗喎
如果有得揀穿邊套工衣,囡囡梗係鐘意著冇咁暴露果套啦.......刻意要穿暴露工衣果 d 囡囡,多數會有 d 野..........分散你既注意力.....

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-2-25 23:55 發表

應該係中過蕉
唉....你睇到我好似好風光,成日好似好有骨運,其實我食 {^(oo)^} 無數。

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-2-26 13:10 發表

Robert兄,
你以身力行妨如"神農"嘗盡百草
日后我地班百姓x虫都要靠你本天書行事
jj 兄見笑。

小弟的資歷與這裡的師兄相比,只屬初哥。

我對深圳與長安較熟,如需要有關資料,pm 我,我唔會在版面發放。

人言可畏,唔想有人話我發放資料是另有目的。

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2009-2-26 15:47 發表

你講我個OSIM呀!!!!!

乜你有同 OSIM 搜身咩?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。