推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] CA夜襲聾島沐豬

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-3-26 00:11 發表
小弟第一次出POST,請各位大大多多指教!

前天晚上七點半下班,立即乘火車衝關到羅湖大巴站,總算趕到8點8班大巴!車上睡了一覺,九點半準時到金三角!求其找了間旅店落腳,然後到龍洲百貨那邊KFC一番後,十點幾到 ...
嘩,ching,龍仔夜晚好旺場,想食皇牌豬囡,好難

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-3-26 00:40 發表
Dr Tea師兄︰
那晚於德國首都附近一間旅店過夜,一張毛伯伯過一晚

rayso333師兄︰
是啊,夜晚一點鐘那場貓行,真係全場爆滿!睇完個show後,最少有成六、七個內地人上房玩沐豬!

robert師兄 ...
我都試過睇完夜晚一點鐘那場貓行,只有三隻皇牌豬,好快俾人掃晒,入房等皇牌豬,點知我訓著左,訓到3點幾,都無人理我,唯有番酒店籮

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-3-26 19:36 發表

中午 1:00pm 與 6:00pm,行一個小時。

講真心,如果真係好,一早比人 mark 哂上左鐘啦,邊處得閑出黎 sell 自已?
師兄,我要更正下,應該係6pm & 1am,我始終都係鍾意靚的皇牌豬,+埋互動,就 very good,好彩有
ching錦囊,食少好多豬,講開果隻豬相,又真係好Q

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-3-26 22:53 發表

各位師兄,小弟聽說有部份皇牌豬要轉回普通牌豬,例如那隻「格手JOLIN豬」,她說下個月便轉普通牌!普通牌每小時的提成沒皇牌那麼多,工作量也是差不多,真想不到她們要換的原因呢!?
我都吾係好明,皇牌豬得果幾十隻,普通豬有成百幾隻,皇牌豬忙得多,搵得多,除左要行豬show,都無咩吾好呀

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-3-26 23:54 發表

咩冇分別呀!
你去搵皇牌妹,係未想除左人地個 ~▲_▲ ~ 然後渣人地個 (.)(.) 先? 大部人都係咁既心態。
搵普遍浴足妹你就多數想按正骨,係冇?

以客人既要求為出發點,你就知道做皇牌妹既辛酸。
ching 的論點好正確,不過我係有殺錯,無放過,不論皇牌/普通,我都係想做應做的事

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-3-29 00:34 發表

師兄,去明豬國洗乜打的呀?行都行到啦!由萬州百貨行去 5 - 10 分鐘就到,睇下你體重有幾多,我就行 5 分鐘。 ...

如果打的,taxi 佬會開價 $15,唔 Q 好理佢地,還價$10,乜都夠。你可以話去「烏沙環東路 ...
由金三角去王金同明珠,我就搭大巴,番去金三角就坐的士,因為吾知個巴士站係邊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。