推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

70 123
發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-6 23:17 發表

車...........都唔同玩法。

明豬國囡囡土味重,囡囡皮膚唔靚,又黑黑地,可能佢地大部份都係耕開田既。
我係吾會理佢地的過去,最緊要佢俾我耕佢塊田,剪下草
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 15:22 發表

呢一條規矩,根本未實行過。

之前王金推出 120 分鐘 hj 沐足,跟住龍賭又跟風,不過好多囡囡接受唔到果 d 白色精華素,所以引發皇牌囡囡逃亡潮。一直以來,呢條規矩是名存實亡。直至最近幾個月,藝術品充斥,就 ...
我覺得應先教育下竹人師兄,等佢吾好咁寵壞d藝術品喇,吾係我地會無淡好食

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 15:46 發表

佢冇得救了!
成日掛住同囡囡玩鬥地主!

不過皇牌妹都幾難再度教育,佢地已經種壞哂。

我尋日與普通豬上左兩個鐘,感到普通豬與 ...
吾緊要喎,只要師兄吹雞,我地即刻轉去培訓普通豬,等佢地開心下,感恩圖報,以身相許

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 16:42 發表

近排見到龍島普通豬真係唔錯,好過明豬囡囡。

以後竹淫師兄做皇牌豬總指揮,我地幾個窮人(金融海嘯之後我就係,師兄可能唔係 ) 就負責訓練普通豬,互時到候大家拎出黎研究下養豬業績,睇下邊幾隻豬可以有潛質 ...
,小本經營,嘩!要d普通豬升格為十大殺手,好花心血,

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-10 18:00 發表

我都加入養普通豬的行列
普通豬做兩個鐘RMB 85 咋(VIP CARD 價)
我地厘個養豬業好有前景,只要竹人師兄肯注資,一定可以搞大佢

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-10 18:27 發表

有D 豬仲唔係叫黎食,叫黎睇咋
唉,竹人師兄中皇牌豬毒太深,無藥可救,大好青年就沉淪左,可惜,可惜

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-10 22:55 發表

而家班普通豬平均質數真係開始追得到班皇牌豬喎!看來我都要轉戰加入訓練一班普通豬先得!
得到師兄的鼎力支持,我地的助養普通豬應該可以抬頭囉,等我下次去試番隻普通豬先

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 23:36 發表

普通豬 quota :10 包藥水,30 個加鐘,15 訂房,15 call 鐘。

不過唔 sure,囡囡講得太快,記唔切。
訂房和藥水會吾會困難d,其他都辦得呱,以我地集團的食力,起碼養到幾隻喇

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 13:37 發表

!XX 的臉是圓圓的,笑起上來很甜,有一點點肉地但不胖,小小肚腩仔,直髮,成個幼稚園老師咁款,純品而有女友 feel。

!X* 是瓜子臉,身材很 fit,model look,輪廓分明,額上頭髮札起,話聲較尖,不說話的時候很 ...
ching講到兩件囡囡都有吾同,吾怪得5花咁吸引喇

相關搜索目錄: 幼稚園

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 23:14 發表

師兄,要有心理準備,「花中極品」都好難MARK到的喔!
師兄你過兩招俾佢喇,花中極品吾係咁易應付,沉船最緊要識跳船

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 23:25 發表

洗唔洗要先學識玩鬥地主?

呢樣我都知。

而家在門口有一個豬客,好靚女的,仲靚過 5 朵花,我都問過佢會唔會轉沐足,佢話打死都唔做!  
厘個囡囡都好堅持,不過我吾知邊個

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 23:28 發表

!X*玩鬥地主係超勁的!!!我玩十鋪有十一鋪都輸比佢!

係邊個豬客先!?等我去睇睇研究研究!
鹹濕鬥地主你就超勁,正經的,你當然吾係佢果皮,除左吹水,鬥地主,佢按吾按摸架

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 00:38 發表

小弟近來被島上各方「通緝」,將減少出動CA了.........
我有好多舊相好喎!師兄指的是哪一個啊?
師兄請三思,豬囡無左你,失魂落魄,龍島無左你,損失慘重,我地無左你,歡天喜地,少個人爭囡,
不過CA係好需要你架

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 23:44 發表

咁聾島上所有部長一定更加唔LIKE我!因為我咁耐以來無論男女部長,都未試過搵佢地訂房!
豬囡鍾意你咪得囉,你吾係想我地鍾意你呀,一係你再助養多幾隻皇牌豬先

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 23:52 發表

師兄好似養左JOLIN呢隻皇牌豬喎?
sorry,我吾會助養藝術豬的,我只會領養有互動的普通豬,師兄5朵花你會繼續助養嗎?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-31 18:35 發表

沐足部長D劇房QUOTE應該好小姐下嘩?
我覺得佢地一D都唔著緊既
部長會否無quote,只有commission,所以無咁著緊

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-31 22:06 發表

佢地應該係因應訂房數目而有唔同 commission scale.

i.e......0-20  @5 提成
         21 - 50  @8 提成
         50 or above  @10 提成
咁佢地都幾好搵喎,不過龍島d部長同待應都幾有禮貌

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-1 23:46 發表

普通牌頭鐘只得¥12,真可憐。
普通牌付出多過皇牌(除了行豬walk),但收入小咁多。
一分豬色,一分收獲,始終淫淫都鍾意靚囡,我不食皇牌豬,自有人去食豬

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-1 23:56 發表

呢樣野我就同情普通豬啦.....

佢生得豬,都唔關佢地事既,係佢阿媽既問題。

所以,助養普通豬,是行善。  
師兄你又講笑囉,佢地生得豬,近排你都養左幾隻吾錯的普通豬喇

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-2 00:12 發表

彈幾隻普通豬豬來看看嘛!
我都係跟你個錦囊搵野食喎

70 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。