推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

43 12
發新話題

[原創] 天地正足妹原來都玩得幾癲下......

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-9 22:43 發表

有呀,見到海瞻@XX,佢都有去睇CAT WALK ( 同條佬)
BTW 今日!XX 問我香港有冇網站講CA ,我死都唔認有
之後佢仲同我講原來台灣都有網站講CA 的!!
你應該同佢分享下做隻成功的沐豬條件,吾係點做殺手之王呀
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 22:47 發表

係有架!台灣那個網站仲有講埋島內一些又靚又正的皇牌囡囡的照片同埋三圍數字呢!
我地吾好汁輸,都應該上去睇下囉

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 22:51 發表

我地吾好汁輸,應該自己整番一個咁既網站!
我驚師兄頂吾住技師用群眾壓力,將我地賣晒出去,換取5花的歡心

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 22:57 發表

將師兄賣比!XX或者係!X*的話,
師兄應該感到HAPPY才是啊!
可否賣俾jolin,我覺得佢蠢d

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 23:13 發表

但JOLIN無得抽水,唔係咁好玩
當然喇,你都吾肯投資係佢身上,成日掛住種花

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 23:23 發表

園藝可陶冶性情!
係呀,所以我都好鍾意遊山玩水,如果夠時間採花,記得預埋我喎

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 23:33 發表

師兄鍾意遊雙峰山!?
遊雙峰山真係very good,不過只係中一半,
重有.......最好可以入埋海底隧道,就真係會樂而忘返囉

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 23:46 發表

海底隧道水浸!此路不通!
好彩佢地係飛機師,而我就係潛水員,水浸-no way,一定可以水到渠成,其實只要好玩,有多少bonus都ok 喇

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 11:34 發表

我都係咁話,最緊要好玩,不過要有 r 雀先至得。
師兄近排係龍島都係培育梗幼苗喎,到r 雀果part 未呀

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 14:08 發表

而家主力培育龍賭普通牌幼苗,教導佢地一定要呵護雀鳥。
普通牌與皇牌實力應該係勢均力敵,吾見得皇牌呵護雀鳥特別正,好多時吊高泥賣

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 15:56 發表

皇牌與普通牌,各操勝券:

皇牌豬勝在工衣夠 sexy,樣靚身材正,月巴指數低,但大部份沒互動,而且價錢貴。

普通豬勝在玩得較放,較親切,互動指數高,價錢平,玩法彈性大,最緊要係比例上冇咁貪錢。
  ...
如果有竹人師兄咁筍的條件====>皇牌豬
好似我d死窮鬼====>普通豬
豐儉由人

引用:
原帖由 tt234 於 2009-5-11 16:13 發表
我而家先開始接觸5朵皇牌豬花,大家已經玩夠徹退.
師兄,吾洗愁,我一次都無搵過5朵皇牌豬花,我咪仲大鄉里

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 19:11 發表

5朵花是龍賭招牌菜,未試過一定要試,但試一個鐘就夠。
試完記住同佢地影相留念。

我地已經爆左咁多料,你睇完呢幾個 po ...
從今日開始,普通豬先係我的至愛,龍賭招牌菜留番俾有心人

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-5-11 21:44 發表

係啦,.....我地d又唔夠人地靚仔, 銀兩又唔夠d大陸佬/台灣佬黎

而且个幾位小花/氣質美人又比robert兄同竹人兄玩到...............

我地再去搵佢地好似追人地寶尾咁........
師兄你咪有好多普通豬可交流下,醒下我地好喎
我驚我地當佢寶,佢地當我地係草

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-11 21:55 發表

CHING我咪仲衰

5朵花我只有試到最豬果個
最豬果個......吾錯啦,已經可以威威囉

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 22:41 發表

呢層我知呀,不過我唔知佢以前咩號碼。

例如小惠,佢以前都唔係呢個工號。

好多皇牌豬都鐘意離開一排之後回歸,改變一下髮型黎「洗底」。
咁JOLIN就吾係好掂囉,回歸後d技術都係咁嫩

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 23:51 發表

唉,佢剪短頭髮個樣好難睇的!
好似隻貓剪哂 條頸d 毛咁。  
吾係掛,攪成咁,有冇嚇親師兄呀

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 12:48 發表

師兄,四月重開之後,增設沐足部,與龍島玩法差不多,差不多的工衣,差不多的流程,但硬件正好多,不過囡囡質素不及龍島。

http://www.xocat.com/f/thread-255948-1-1.html
除左沐豬, 桑拿都好似好堅喎

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。