推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-18 23:01 發表
小弟今日冒著大雨出發去CA,CA的水渠真係估唔到可以差成咁h:" />h:" />h:" />h:" />,一場黃雨級都無的雨都變到好似威尼斯咁,搞到我褲同鞋都濕左。

頭場去龍賭先,是但點左個黃牌,眼大大,爆炸頭,都係藝術品咁,加鐘先捲到 ...
請問 ching 明豬 那個是幾號呢 ?

可 pm 給我嗎?

141 china ching 可否 pm 明豬號碼 ?

好彩我未被點相,等我上去會一會她們先

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 23:46 發表

佢做到月尾就走人啦。 ....佢對腳真係好靚,身材好 fit,條腰真係頂瓜瓜!

JOLIN 與小蠻腰,邊個靚 d ?
那請問 JOLIN 與小蠻腰 密碼是?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-2 23:24 發表

師兄,我今天又去了 ca.

去到龍賭匯,客唔係太多,但係所有相熟都 unavailable,小蠻腰休假,Jolin 又休半日,五朵花又冇空,搵四月份十大殺又冇一個有空,或者上晚班。。。。唔想博,驚輪牌遇著豬,所以索性等 ...
robert ching 可唔可以解密 ? (蒸餾水妹妹)?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-4 22:57 發表

她是明豬國一個新做沐足囡囡,剛做的時候,純如蒸餾水,但兩個月之後,變成抽煙壞女孩。h:" />h:" />  
原來是抽煙女女 ,而家咁厲害, 上次佢仲話你好耐都無搵佢

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-4 22:59 發表

仲要講大話添呀
係啊,點解你又知

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 21:45 發表

我估佢今晚在 ca 過夜。

Bonego 師兄今日在龍賭,我叫他在看豬 walk 的時候,留意 !XX 身邊有沒好似竹淫師兄的物體,不如等 Bonego 師兄回來匯報好過啦。  
我看見一個跟 @x( 好似ge 女女, 但係唔知幾號, 佢隔離果個我都唔肯定係咪ching, 所以無上前 相認

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 00:44 發表

師兄響邊度見到疑似@X(的物體啊?
係今日 豬 show

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 22:39 發表

xxxgo師兄偷偷地養左隻@@X的皇牌豬!
竹人ching 可以養到十隻八隻就真

真係會聾 ga

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。