推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 天地毛限 - 最新消息

本主題被作者加入到個人文集中
請問 d 劵 幾時可以開始用啊, 係咪送到月尾啊

有無 ching 有多 ?

咁又係,
聽日咁大雨各ching 都風雨不改嗎 ?

咁除左 天地外, 大家會係邊度過夜呢?

robert ching 通常會選那裡?

究竟而家天地點先可以過夜 ?>

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-22 21:31 發表
一個壞消息:天地水療部而家唔係 24-hour 開放了!

水療部開放時間:11:00am - 4:00am (next day),冇得 overnight

4:00am 後會踏你走,你唔去推拿桑拿就要訓街!
大件事, 好彩 robert ching 你講一講, 唔係我就死梗 la

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-22 22:43 發表

即係話要焗住去做推拿桑拿先至有得訓覺啦!

冇辦法,如要過夜,只好平平地去幫趁王金浪漫豬。  
仲有咩建議, 尾泥灣?仲 有無其他水療過夜?

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-22 22:43 發表

即係話要焗住去做推拿桑拿先至有得訓覺啦!

冇辦法,如要過夜,只好平平地去幫趁王金浪漫豬。  
王金浪漫豬成本係 ?

2. 2:00pm 做沐足雙鐘,再加多一.、兩個鐘然後過夜??

咁早就得? 早知我去過夜......我豬左係明豬過夜, 大家千萬不要學我

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-21 10:33 發表

師兄你去天地做沐足,雖然你有女伴同行,但囡囡有冇意圖或企圖去 r 你隻雀呢?

我而家都打算在天地開 seminar,果度有幾樣野好過龍島:
1) d 房冇窗,唔似得龍島,囡囡笑得大聲小小都比出面班 terminator 裝個 ...
點解我次次都唔係咁 ge.......我中左天地降, 不宜前往

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。