推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

過檔無線新聞財經台女主播 - 顧芷筠

學生時代的 DEBBY 2002

回復 318# 的帖子

特別是 "林靜雯"(1999),不知是否現在每日樓盤的"林靜雯",
還是剛巧同名同姓。

顧芷筠(非官方照片)

We found an new photo
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • fredng 體力 +50 精品文章 2009-2-27 20:41
  • fredng 威望 +50 精品文章 2009-2-27 20:41
  • fredng 金錢 +50 精品文章 2009-2-27 20:41

顧芷筠

Found an new photo
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 法眼 於 2009-2-27 13:12 發表

咦, 咁近影o既, 你識佢架? 在那裡影架?
我唔識佢架,是無意中在其它站搵到,但睇嚟是被偷影多

all debby fans

相關搜索目錄: Video

new photo pic

new photo pic

引用:
原帖由 法眼 於 2009-3-5 10:23 發表

我真係懷疑你係咪識佢, 成日有咁多私人相o既?

呢張相似係去海洋公園玩咁, 係咪?
我都話咗唔識佢架啦,只不過一直睇開有線財經節目,
覺得佢幾精玲靚女,所以特別留意柜,D私人相是在
其它網站搜尋返來的,您唔講都冇留意呢長相背景是在
海洋公園,講問又講,有冇人見過柜真人啊,佢大約有
幾高呢 ? 是否超瘦呢?

found an new photo

引用:
原帖由 BRIDGE 於 2009-3-5 13:11 發表

我都話咗唔識佢架啦,只不過一直睇開有線財經節目,
覺得佢幾精玲靚女,所以特別留意柜,D私人相是在
其它網站搜尋返來的,您唔講都冇留意呢長相背景是在
海洋公園,講問又講,有冇人見過柜真人啊,佢 ...
found an new photo.......

引用:
原帖由 過氣水手 於 2009-3-5 18:18 發表

唔知呢位 Andson 先生係唔係 Debby 嘅 bf 呢???
咁就唔知,只聽聞當年 DEBBY 由 ATV 過檔 CABLE 是由 ANDSON 引路的。

引用:
原帖由 wateverag 於 2009-3-5 22:23 發表
佢朋友大過天、邊會理呢d
C兄,您話佢朋友大過天,何出此言呢? 您識佢㗎???

但佢近兩晩好似好眼瞓咁 ???

回覆 333 & 334

回復 337# 的帖子

完全同意,我覺得好似要模仿money cafe咁,唔通要變為 wall street express cafe 同
佢想做瘦版 "清姐"   但佢個樣太斯文,冇可能做到清姐 STYLE o既,
另外新的佈景亦非常不順眼,太花、太暗、倚枱不配合...................
希望稍後各方面可改善啦

refer to 339

坐姿真係好唔掂,成日0身0勢,拗哂腰,好似好辛苦咁,
唯一可喜除咗佢嘅笑容,有時有側身近鏡睇吓(雖然很瘦、MFJ............)
另外,D 舊嘉賓好似變咗茄喱啡咁,只係間中問吓新嘉D問題,
覺得好似好冇癮咁。

引用:
原帖由 法眼 於 2009-4-22 11:52 發表

唔好意思, 乜野係 MFJ 呀?
sorry! 忘記切換輸入法,倉頡 MFJ = ....

New Promo

New Promo Photo

你估今晚邊個嘉賓呢? 藺大師?郭思治 ? 孫柏文 ?

引用:
原帖由 法眼 於 2009-4-22 15:26 發表

乜你留意呢d架? 我只看 Debby 咋

孫柏文? "文"D喎. 講真平時呢個節目講D野都唔多啱聽,
講美股又唔關我事, 聽D低能C9 phone in, 我又冇興趣,
明明當日買左, 夠膽死當晚就打比人問, 點算好喎?
輸死你啦 ...
最主要當然是看 Debby 啦,但都要被迫睇埋 d 嘉賓同聽埋d無聊費話,
最好改為 Debby Solo 啦,睇嚟 Debby 短期會霸住主持,唔會讓比其她人住。

引用:
原帖由 法眼 於 2009-4-24 13:39 發表

都話鐘秀儀就轉台囉. 知鬼佢好唔好身材咩

你睇番樓上個post, 人家撬起雙手係會托住個波架嘛.
佢好似只係托住個心口針, 你話死唔死. 仲唔係港女
身材 ~ 無波咩?!

不過, 見係財經台就無所謂啦.
應該是 born in 1980 ,最多一年上落,咁您以後睇樣算啦。

早前搵到一張

引用:
原帖由 法眼 於 2009-5-13 12:50 發表
請問有冇DEBBY D新相呀?
忘記了 POST, 但應該是舊的,睇落比現在後生好多.....

引用:
原帖由 法眼 於 2009-7-31 14:53 發表
早幾個星期肥仔上黎講 MJ 單野, 唔知點解講講下忽然間同
偶像講, 你都係 performer 乜乜乜..... 偶像當堂呆左唔識答,
好彩有另一個嘉賓幫佢解圍, 佢話: Debby 邊係 performer呀,
佢係主播...... 偶像才回過魂, 同 ...
當晚 Debby 仲對肥仔唱咗兩句 you are bad, you are bad, (不過好細聲,唔留心真係聽唔到)....
另外,有冇發覺 Debby 最近好似比以前大咗D....

引用:
原帖由 法眼 於 2009-8-1 01:47 發表
大左D? 佢一嬲都係咁平坦喎. 如果大左D就去左 T V B 啦. h:" />h:" />

開心左咋? 不過, 佢成日都係咁好笑容架啦.

Bridge 兄, 有冇偶像d 新相呀?
唔係喎,最近真係肥咗D同大咗D播

where is debby

is debby on holidays this week, anybody know ??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。