推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

97 1234
發新話題

CP五月花KTV6月25號試業

CP五月花KTV6月25號試業

CP五月花KTV6月25號要試業, 各員工正在地獄式培训当中, 絕不再延期

引用:
原帖由 kncgcg 於 2009-6-22 00:42 發表

CP五月花KTV6月25號要試業, 各員工正在地獄式培训当中, 絕不再延期
Bro kncgcg, did you try ?
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 kncgcg 於 2009-6-22 00:42 發表
知道了~~~

我有位朋友正在培訓~ 有興趣的話可以pm我~

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-6-22 10:58 發表

知道了~~~

我有位朋友正在培訓~ 有興趣的話可以pm我~
正有位C兄講...去得東莞玩的男人..有邊個唔識番幾件DJ,囡囡,助理,媽咪,經理......etc...話過去May Flower做....
不過一拖再拖...呃完又呃....睇黎好多人都會先取觀望態度.....睇下佢開唔開到張先?

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-6-22 03:19 發表

正有位C兄講...去得東莞玩的男人..有邊個唔識番幾件DJ,囡囡,助理,媽咪,經理......etc...話過去May Flower做....
不過一拖再拖...呃完又呃....睇黎好多人都會先取觀望態度.....睇下佢開唔開到張先?
聽講舊年呃左唔少押金, 唔知係唔係再來一客!!!!!

dj, 囡囡, 服務員真係慘..........  

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-6-22 10:57 發表

Bro kncgcg, did you try ?
乜唔係6月25號先試業咩?

ching, 有無料呀?  放d 唔該!!
Zheat

樓主自己都要問人過料,又點會有料過俾大家呢?
http://forum.timway.com/f/thread-270982-1-1.html
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

ad

回復 7# 的帖子

無人問我過料啊, zheat係問茶博士, 唔係問我, 你好不妥我咩?

相關搜索目錄:

收押金都收到手軟呀! 間野聽就聽左好耐, 我班friend都打算7月中去睇一睇個場, 當然係佢真係開張先得啦! 等待各位賽後report ! thanksyou

今晚正式開了 !

Anyone been there, give a report la.

回復 12# 的帖子

7少
你幾時去試場

回復 13# 的帖子

I am waiting for a report here, and see what is the comment.I can go anytime, if there is any ching go together.

回復 14# 的帖子

其實我好想今個星期六就去
但係無一個識既媽咪或部長係入面做
始終無識既入到去有咩都有個照應

回復 15# 的帖子

There is nothing to be afraid of. Just go in and you will know at least a dozen of mami there.

回復 15# 的帖子

We have another operation in CP this Saturday.

回復 17# 的帖子

羨慕

玩得開心d

回復 16# 的帖子

始終新場好多野講唔定

做訂房客好過自來客

有野都搵到人黎拆

回復 18# 的帖子

How about we go together next Friday ?

回復 20# 的帖子

星期五要返工

其實我都想有機會跟你地去玩下學下野

準時開幕了, 據說這兩天一百間房都滿了....

any update, any update, any update

waiting ching report!  
Zheat

Most of the reprt in other site are bad comments .

97 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。