推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

我想問下5朵金花是不是其中有2個係兩姊妹 thx

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 00:37 發表

一個訂房任務完成唔到,罰¥10,皇牌妹小惠(能說流利白話的靚女皇牌豬)同我講佢上兩個月一個訂房都做唔到,罰左¥300,真陰公!  
蘿蔔師兄
囡囡有時都為了這些指標而煩惱,完成唔到就扣錢!!!
咁完全完成哂係咪鐘數最高的頭5名有$分架,thx so much

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 07:31 發表

小弟無記錯的話,頭六名獎金係咁樣分的︰
第一名有千五、第二名八百、第三名六百、第四名五百、第五名三百、第六名就二百。
!x@頭號殺手同我講加加埋埋d小費過萬人仔,成萬45港幣,係咪有勁!好搵過我多多聲....!xx同我講新水只有頭號殺手的一半而己
原來一直都攪錯,原來我上2次找的是竹人師兄的相好!xx,唔係!x*,我誤會左,原來我都未見過!x*,我都想見下佢咩樣貎

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 19:08 發表

有補充:

!XX 的臉是圓圓的,笑起上來很甜,有一點點肉地但不胖,小小肚腩仔,直髮,成個幼稚園老師咁款,純品而有女友 feel。

!X* 是瓜子臉,身材很 fit,model look,輪廓分明,額上頭髮札起,話聲較尖, ...
蘿蔔師兄,!xx同我講佢有個姊姊係@xx,同@x(係咪同一個人呀,thx

相關搜索目錄: 幼稚園

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 19:31 發表

是同一人。

!XX = !X^

!X^ 的妹妹是 @X^.....佢地兩姊妹的工號後面兩個號完是一樣的。

其實你前日搵左邊個?  
下,咁都可以一樣,死啦,我唔明添,有些亂,我不是前日,係上個月尾了,我來來去去只係找一個我記得的最靚的係
x xx xxxxxxxx,唔知蘿蔔師兄明白嗎?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 22:07 發表

你當我傻架?咁多 xxxxxxxxxxxxxxx,點會明?   
對不起,請留意空格,我上次都係找她的

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 22:23 發表

留意每一個格的X數
不過小弟仍然唔明,師兄上次究竟是找!XX定!X*呢?
竹人師兄,係呀,我就係找每一個格的X數加起來的數字的皇牌妹妹,形容下先,長頭髮,164高,有個家姊@XX,
我幾日前以louis的名send信息給她,直至現在她都無覆我,我19號會過去找她看一看她的近況,thx 師兄

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 22:49 發表

哦....原來你講花中極品。

師兄,恕我多口,你好似對佢有小小沉船。
蘿蔔師兄
也佢好靚ge咩,比佢家姊@xx還要靚咩?
5花我係見過她一個,19號我用你上次給我的錦狼先去明豬,搭巴士定係搭的士,的士會唔會貴呢
再找花中極品,可以的話,同佢睇豬waLK,限於時間問題,我只能夠一個上CA一次,所以,少少沉船唔知係咪呢!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 23:38 發表

唔係掛?你地冇留意?
好靚女架!
師兄資客著咩衫架,係咪得一兩個架咋,有無名架?thx
好挸女,可否形容下呎師兄

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 00:27 發表

師兄,而家唔要!X*,轉而向豬客「埋手」?
我貪心d,19號去找!x*,有緣睇下個資客!你那天有時間去ca嗎?竹人師兄
你的舊相好跟!x*好老友吧!係咪?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 00:38 發表

小弟近來被島上各方「通緝」,將減少出動CA了.........
我有好多舊相好喎!師兄指的是哪一個啊?
!xx跟!x*係咪住埋一齊呀,同其他3花係咪有聯繫?竹人師兄thx

[quote]原帖由 robertchan 於 2009-5-12 22:51 發表

Louis 師兄都助養左花中極品!

蘿蔔師兄,極品=絕緣體,不過電的,我都想,到現在她都未覆我,我差d喊左出來!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-12 23:09 發表

都好喎
順便搞個龍賭普通豬同好會版聚
BTW 你地覺唔覺豬SHOW D 音樂太勁了
震到耳都聾
一睇個名就知:隆賭匯=會聾到

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-1 00:15 發表

咁佢地都幾好搵喎,不過龍島d部長同待應都幾有禮貌
唉,做得呢行!
人地在長安做其他行業都係1千多至2千元的收入
島上的普通豬保守估計都有成4-5千元啦,
皇牌豬更加厲害啦

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-6-1 00:34 發表

最近明珠來了一個楊部長,年青豐滿皮膚白,比哨牙珍靚好多。
楊部長好熱情地拖住我隻手仔,帶我一齊入房………..
名豬有咩師兄值得大力推介呢?
小弟只試過殺手之王

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-1 23:48 發表

所以引發皇牌豬同普通豬的衝突!
這個世界很現實的
有能者居之,
香港地,人地搵幾萬蚊,我呢d搵1雞呢d係無得比,只要有能力,一定有出頭天
別人成日話:"我做唔做架啦,係咁架啦"
我不信的,我成日都同自己講
"唔係我做唔到,係我點樣先做到,點樣先可以有她們的收入呢"
這樣的人生才有動力

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。