推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 95555052 於 2009-3-15 01:35 發表

我係皰疹, 照直講, 當比較太太健康同自己感受, 一定是太太重要, 你可選一個假期前, 等她有2日鬧你同發泄下, 一返工就無時間了
955兄  你太太鬧左你好耐a ?  佢火左好耐a ?

多齊

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-19 03:04 發表
我咪翻發最多, 各位兄弟, 最主要係身體低抗力, 其次真係運氣, 再加上早醫同用醫既方法, 如果我一早睇dr ho做冷凍我就唔洗好似依家咁4年了, 所以你地應該開心, 係依度一早睇到dr ho, 而我之前以為睇另外既用藥水ok攪到 ...
stanleysex 兄  努力ar     Lee 到好多兄弟同你一齊打緊仗 ga

百合兄~~~~~~  你而家好ma ?

我停左兩個幾月........       e +  又出左粒.......唉........  又要等3個月~~~

我懷疑我 lee 排夜訓.....  因我唔煙唔酒~ 仲  always 運動    .......  各位早 d 訓 ar ~~

死la  而家好似有個女仔對我有好感而我又對佢又有好感  死la 死la  點算ar~!!!!!!   救命ar ~!!!!

各師兄師姐   比  d   意見小弟 la ~~~~~~~~~~~  救命ar ~!!!

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-5 23:05 發表

唉... 過完年到現在都未得閒過...
今個月應該會上一去上.
lee排下面都有時痕痕地.
舊位無乜事.
都想上去check一check.

女人就好返先再諗啦.
keep住做朋友先, 不好放佢走.
都可以試下一 ...
你敢忙既~~  唔好通頂ar   

一齊 ?? 但佢問 y 唔做米要同佢講清楚

其實兩三年冇出花 , 即係好番la   敢唔知有冇師兄會同佢既新伴侶講佢有過花仔呢?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-6 15:09 發表

俾係我,,我會講俾佢知自己有咁既病,,睇佢接唔接受到,,,因為厄佢都唔好意思,同埋真係鐘意先會想一齊。搞野就一定唔會搞住,, 除非等自己真係1-2年冇事啦。經歷左呢D先真係對感情、健康好多野改觀左。
candycandy

敢你同老公感情好ma ?

敢 if 好番  ( 2 年幾冇發 )  敢你會否同你伴侶講番你以前有過 lee 個病  ....? but 你係同 e + lee 個伴侶係未發生關係      but  自己又好番       會唔會講呢 ?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-6 16:49 發表

同老公感情,, 我而家守行為啦,,,仲邊敢車望咁多野woo,,,, 佢肯俾機會我都係萬幸啦。
我覺得有病呢d真係冇得厄而家,所以俾我選擇會講loo,咁人地可能係清清白白同你一齊,,你厄佢唔講住都唔係幾好loo,,,, 而家 ...
........都明..........我而家都係冇女友................有時真係好想有個人係身邊...............

你都好丫有老公陪你...............

我........ 唯有利用 lee 3 個月當空窗期 再 check 埋  HIV 同  梅毒 la     要對一下位公平d ........

真係好在有 lee 到  .......可以大家講下安慰下...........

希望你同老公感情會好好 la

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-7 16:12 發表
岩岩收到醫生個電話,,報告返左,,,

我老公同我既 淋病 & 衣源都係 = negative,,, 冇事啦呢2樣,,,

而家,,等睇下會唔會有花,, and 6月中我再去check aids & 梅毒,,
我都問過佢人地抽血係咪check埋疱診,,佢 ...
希望你之後兩樣都過關  la

我過多兩個月都check 埋 HIV and 梅毒

其實花仔係性病黎講算唔算影響最少既呢????     淋病and 衣源係要how long 先有報告呢??

Tony 兄 你好番哂 ~~  恭喜  恭喜       可以去識下女仔 lu

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-14 20:07 發表

Tony:
希望你不好再返黎  
百合兄  ~~   你就快 la

我就有排 lu  .............................................

好在初頭你比 d 貼士我炸  thx thx   ~~  之後我先找到   其實有病 , 自然就會緊張  我都係睇番 d 舊post ~~

今日去15/F 覆診   將兩粒白色點 ( Dr Ho 話係毛囊發炎 )     Dr ho 都幫我凍左   始於jj有d野都係好不安

Dr Ho 真好 可能佢怕我亂諗      中左花仔後真係對jj 一 d 疑樣特別敏感

大家休息多 d     早 d 訓 ar      

最近粒花都唔知係米關我個排夜訓事.........      

各位努力~~~

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-5-15 00:36 發表

我都同你一樣,,,一有少少異樣就好緊張 不過唔理咁多都係有殺錯無放過/無蝕底
   冇錯冇錯      殺錯冇放過    一粒要再等 3 個月   太長了

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-14 21:06 發表

我都覺早睡早起,係好有幫助
其實幾點先算早訓呢

你近況好ma  pc0123兄 ?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-14 13:34 發表

無錯,個個都係咁,,,好驚係到等,,希望到時冇事啦~~thank you你啊~~
係woo  candy 你幾時可以驗HIVand 梅毒  ar ?

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-15 19:13 發表

sadsadlife ,你近排點呀,,你好似停左出好耐

近排好似好多好多,,但係有時都見到好似有d位紅紅地,好似有粒野噤

茶左d水揚酸,過幾日又好似唔見左.........

希望可以停出3個月,, 我而家1點前訓
我之前 dr ho 幫我凍 d 位就冇番發 ( 己兩個幾月 ) but 有一粒係之前初發既一粒肉粒仔個時我唔知係乜唔小心整甩左仲流血tim  e +  就係 lee 個位番發左一粒....( 4 月尾己比 dr ho 凍左死佢 lu )  e + 又要從新 wait 3 個月......唉   死 la  e + 好似有個女仔對我有好感而我又對佢有好感......   都唔知點好....   keep 住做朋友.....先? 一齊.....左先算....?    一齊後唔搞野.....? 到時佢問我做乜唔搞野敢又點呢...?   定係一齊之前同佢講我有花仔先呢.....等佢决定( lee 個方法又好似...大家都知la...lee d 病....都唔會同身邊既朋友講) if 佢唔接受就=講左比一個朋友知......佢係我小學同學黎 ga ..... .  定係等我好番後先同佢一齊話我曾經有過花仔but  e + 己好番 , 定係好番後都唔講佢知呢........敢做又好衰..........好煩.......

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-15 23:35 發表

candycandy你仲有幾多日先夠九十日去驗?
我過埋今日先至過左廿八日......但已經好似過左廿八年咁......

每次一諗返起自己做錯事就好後悔......
我到而家我都唔敢同我女朋友講
我成個月都唔敢同佢行埋驚害左 ...
敢你係花仔....? 定其他ar

敢你諗住結左婚先講定講左先 ar ?

希望你會結到婚 , 同老婆會原諒你la

我 e + 都好煩

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-20 18:27 發表
我近排都好煩.
攪到失眠...
我都好驚...
白百兄你煩乜 ar ? 攪到失眠 ?  女仔?
                                                            $?
                                                       工作?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-20 15:43 發表

唔,我而家煩緊另一樣野
你地有冇人會用msn,可以當朋友傾下計,我想聽多幾個人俾意見我。我又怕係到打會俾人認出。
如有有人肯就麻煩留msn係我個短消息。

(版主我唔知你地俾唔俾咁樣打,如果唔俾既你出聲我會 ...
candycandy  煩緊老公  or   工作  or   病情 ar ?

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-15 19:13 發表

sadsadlife ,你近排點呀,,你好似停左出好耐

近排好似好多好多,,但係有時都見到好似有d位紅紅地,好似有粒野噤

茶左d水揚酸,過幾日又好似唔見左.........

希望可以停出3個月,, 我而家1點前訓
之前 凍d位~~好返喇 暫時冇番發~~~but ( d 舊位 6 月頭先夠 3 個 月 )   除左 4月尾個0個舊都好左 but   e + 先半個月仲要wait 兩個半月 ...................  pc123 兄你有女朋友 ma ?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-15 23:52 發表

sadsadlife

你都好返好多,,,你之前冷凍的位,,係未都好返,,冇哂d冷凍印啦??
如果真係做一定要用套呀,,,,如果真係愛佢,,,我覺得講會好d,,比返個選舉權佢,,,
如果不幸,有d咩事,,自己良心都好過d..........但係 ...
其實用套都有機會 but 我覺得最緊要係粒花仔生係邊個部位 if 生係 袋到敢點呢?

講真 ...........都唔知點講.....

唔知我會唔會孤獨終老呢...... .......?...... .........?....... .....

引用:
原帖由 小肥t 於 2009-5-21 01:33 發表

應該出年喇.......好彩都叫做80%好返
人老喇......好多病痛出嚟
小肥t兄你好    敢你令一半知唔知你既病情 ar    ??

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-21 18:58 發表

女人, 輸錢+ 工作辛苦...     
百合兄~~  你都好丫有女朋友係旁邊陪下你...... 鬧下交

我想鬧都冇ar    靜英英........

沉晚冇la la  諗到遲下check HIV .......越諗越衰........諗到自己會中敢........ 搞到成晚都訓唔好

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-21 20:39 發表

你等好返先返件啦.
洗咩諗.
係中左諗都無用.
都未check又有乜好怕.
開心d, 同friend去玩下.  
上黎同大家聊下 , 心情真係好好多   

wa  百合兄你米好耐冇同女友搞野........?  佢冇問你咩事 ga ?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-21 23:11 發表

我同你真係差唔多,,成日驚,,, 又訓唔到,,,,又好怕去CHECK
唯有係到大家扶持下

你件事煩完未ar ?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-16 23:03 發表

你星期五check可能要星期二先有report.
放鬆d啦.
現在一切己成定局,
有就有, 無就無.
所以吾洗怕.
百合兄 你對 lee 個病既態度真係好高人feel
              if  人人可以好似你敢就好好多喇

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-16 09:39 發表

其實佢係係尿道口出面下dd個d皮到(唔係嬾紅色個個位wor),,, 我用鏡睇到,,但唔係話好覺,要我拉緊個d皮膚就會睇得清楚d~~~但摸落去就摸到,, 係暗突出黎咁,,  我唔知啊,,好似之前係真係冇,, 不過我暫時見我老公又冇 ...
如果係我就 , 如有懷疑當真做  ~~

生一粒 要等3 個月woo 起碼   其實都幾拆磨 ga 你諗下 3個月又3個月真係要搞好耐ga

你都想安安全全同你老公行埋ga   

努力努力  將唔好既過去盡快洗掉 , 迎接美好的將來

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。