推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

65 123
發新話題

第一次中招(新版開始)

報告下先~~~ 最初生既位己介滿3個月了 冇返發  要努力keep 住

上次凍左個位己個半月了 暫冇返發~~~~  差 lee 到 炸~!!!!!!!!!!  努力努力

短期目標 1  年   之後再 1 年  之後就可以同花花講 bye bye 了

我 e  +  都成日做運動 ga     隔日做  起碼30 min  帶氧運動

個人精神  同開心左

其實 lee 段時間做多 d 運動不單對病情有幫助仲可以當 keep fit 到好番曬仲有個健康既身體同健美既身段去再識番個正正經經既女朋友

希望可以 la ..................

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-20 12:45 發表
我冇事啦,報告出左冇A & 梅啦,,,,,

鬆晒。

但分泌個到E生話CHECK出黎有大量既鏈球菌同念珠菌,,食藥,佢話呢D第時都會成日有。 咁自己做好D衝生。

至於我之前話有 ...
喜恭喜~~

我都冇事ar yeah  冇  A  冇梅  冇疱      

而家要等埋上次個位到  8  月  炸   好野唔洗擔心敢多野lu

等待好番的一天

大家努力 ar

差半個月就3個月 ,  妖~!!!又有粒疑似  難道又要 wait 多 1年零3 個月........

去see dr ho 先~~

lee 排心情好差

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-7-16 23:01 發表

我都心情好差
百合兄  咩事心情差 ar ?   

你病情如何 ar ?

突然諗起要等一年.......

有 d down ........

點樣可以控制下 d 性慾 ar .........?

引用:
原帖由 ShameGuiltSorry 於 2009-7-29 17:23 發表
珍珠疣又來了。。。。。。

既來之、則安之。既然來了,希望是覆發,不是又給傳染啦! (又0甘口岩,0甘斜?) 因為起碼不是囡囡的問題(少一個人有事嘛)。

早排係大陸要同d東北人應酬, 唔夠班友仔0黎。喝得太多了,又加 ...
師兄唔好敢 down la    人人都有性需要  你下次到 d 邊緣位米諗住如做左會復發ga 一復發起馬攪年幾好麻煩! 敢諗會好d   e +  收拾心情就醫 la     

係woo 你好番左 5 , 6 年 ga 拿  係今次把磁唔住先再中 ar ?

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-29 19:21 發表
今日報告出左, 冇梅毒, 泡疹同愛滋. 安心好多.
恭喜你 ar   放心好多 la e +

引用:
原帖由 ShameGuiltSorry 於 2009-7-29 23:18 發表

多謝你。我都唔係好down,可能之前有d經歷吧。當然唔開心就實有一點點架啦~ 但比初初中招時好好多。我每次都唔出街架,點正都唔去馬, 有時會辦野飲醉酒,唔惦呀,要睡呀等等借口。又同自己講唔好害人同唔好比人傳染。 ...
敢有女友 ma    if  冇都好d 冇敢煩

敢即係d花係可以好番 la     除左煙酒同再去玩.......

我 lee 排都 down down 地              大家努力 la

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-30 20:36 發表

師兄因咩事down down地?
又係應酬......隊左 d 酒 .......再同囡囡做理.........最驚就係佢......一口擔落黎....... ......冇帶袋ar PK ......

e + 由頭驚過..... ....好彩未有異樣  .......唔想再應酬ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-7-31 13:47 發表

你剩得BJ冇帶,定係做都冇帶啊??

C HING 真係要小心WOR~ 應酬都唔緊要,學其他CHING咁講飲下酒摸下KISS下面仔都冇所謂~~~真係埋身肉搏就唔好啦~~~

TAKE CARE~h:" />
口交冇帶  埋身就有......... candy 姐a    我又要由零開始喇~~     有 d 唔想再做 lee 份工   if 唔做就可唔洗應酬 and 戒埋酒  

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-7-31 23:14 發表

講真,,我覺得係你抵唔住引誘心痕痕所以你扑鬼左條女既姐,,,如果你係定力夠啊,你拖出街唔上房都得啦,係咪先,,,,,

而家經濟環境又唔係好,,轉工唔係一件易事啊,,, 專業人士都係咁話

計我話你立定心場啦,,堅決 ...
好~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    學下你個方法先!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

都係好彩有lee 到........   可以大家聊下   個心情都好 d

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-7-31 23:24 發表

如果係咁易戒到就好...
要 戒  ga        你戒左 la e+     恭喜恭喜

百合兄心情好番未 ar ?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-8-2 19:40 發表

一口擔落黎...  
仲要冇帶袋....
應完酬不好上房
..............唉........唯有保持平靜心境~~由零再開始 la

引用:
原帖由 mochilo 於 2009-8-7 09:24 發表

兩年多冇睇Dr HO囉.做時都有用套.
mochilo 兄  敢你另一半知唔知你以前有過花 ar ??  if 有同佢講又點同佢呢??  可否教下小弟呢??

因為lee 個問題始終要面對........    一係呃一世 , 一係講真話

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-8-7 09:48 發表

我都係呢期睇得多先咁清楚姐,,,,如果唔係衰過都唔知咁多野真係 !!!!!!!!!!

不過都係多得你啦,仲有我一d網友,,之前同我傾,,,,先渡過到d咁難過既時間(當然另一半、同身體已冇大礙係最緊要),,,,,,,人人有問題時 ...
candy 己變成大師了

係 woo where 有得see d 性病 photo ar ...?  我信lee 蕉

你同老公感情好 ma ?
                  我 lee 排 冇乜異樣~~~~好彩

各師兄師姐~~~~  大家努力作戰ar ~!!!!

65 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。