推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] CA 甘四海試場報告

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-2 17:53 發表
有人辭官歸故里,有人漏夜趕科場,CA 嚴打聲中,一間新場開業。

五•一高危日,人人休雀,小弟卻與資深師兄北上揚帆出"海"冒險。

這個試場報告,只屬小兒科玩法==>沐足,食大茶飯之師兄們請勿見笑 ...
睇番浴足房門, 唔會有標清, 低清同高清, 可以走CP金地利路線, 隨時比其他場玩得癲, 不過東莞風頭火勢, 唔多方便推出咁多套餐

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-3 11:07 發表

這間場吸納了不小有經驗之技師,人是有了,可惜未能將那些場的優點也帶進海記,然後將之發揮,真可惜。  
正如JJCHAN兄所言, 金4海只係剛剛起步, 好多野需要時間去RUN熟; 硬件齊, 人都係虫島帶過去, 成套管理模式應該係跟番虫島, 所以又唔太擔心
而且女女有2套工衣, 好明顯, 呢間應該有兩手準備..........好期待呢間成為CA金地利

我打算星期五蛇出去試下場......睇下到時有沒D咩好野!

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-3 16:21 發表

成為 CA 金X利並非好事,樹大招風,始終會賴野。
舊年金X利被掃到反艇,所有按摩椅被搬到街上示眾一事,記憶猶新。  
兩睇啦!.......CA反而無咩類似金地利場....所以玩到升級版會有一定市場

而且你睇番附近有个太平洋呢个競爭對手, 無D特色野好難同人鬥.....

當然, 甘4海可能以推拿, SN做主打, 浴足只係配角都唔奇......

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-7 23:25 發表
今天再到金 4 凱一遊,仍然是沒甚麼改善,一個字:亂

只發現一樣野有改善:管理層知道沐足客人需要短褲了,盡量安排房間內有一條。不過,今天我那間房,也沒有短褲。

聽部長說,優惠期過後,可以在金 ...
尋晚有去過試場, 排場唔錯, 門口兩排有10多个豬客一齊"豬公" 氣勢一時無兩

一場黎到作狀都要問下消費, SN, 推拿, 洗腳...........FAIR PRICE!.....

去到房, 密封式設計, 唔錯....

女女話番左2日工, 廣西人, 瘦.........過程無咩特別!.....

有一點要提下.....D蚊實在太多了........咬到上我屁股

無咩COMMENT......成間場真係要D時間....

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-10 01:02 發表

今天,又貪平去了金 4 海。

見到好多部長、技師、服務員都是來自金 x 島、聾賭、王金.....

到了今天,比較重要之問題還沒改善:

- 蚊患嚴重
- 技師嚴重缺乏
- 技師質素低
- 加鐘優惠卷¥20 仍然是 ...
金4海蚊患情況隨時因天氣愈來愈熱會變得更嚴重

上次被蚊咬左大肶同屁股10幾口.....平還平, 但有時呢D新場真係要D時候攪攪佢.....

我諗都係等你地班兄弟話OK先去仲好

引用:
原帖由 tt234 於 2010-5-10 19:41 發表
服務(部長方面)
1.我call個部長book左個技師,個部長唔覆我,去到佢就話剛剛上鐘.
2.我見佢係前龍島員工,可能熟過檔既技師,點知條友唔知又亂車,又話佢宜家係幾多號,幫我安排,點知等左一段時間仲未見人,出去問 ...
其實你比著我一定立即走人, 費事浪費時間+金錢, 而且一D都唔尊重客人.....

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-11 00:46 發表

我尋日真係非常之笨 7,入場後服務員話有好野,叫我等,我等左 35 分鐘先至放棄,搞到搭唔到深圳大巴尾班車,早知一早走人。  
其實去新場儘量唔好繁忙時間去, 一來客人多招待唔切, 二來技師比人催鈡催到暈(因為女唔多), 無癮

我上次夜晚8-9點去, 等左20MINS先入到閘, 雖然唔趕時間, 但自己一條友睇電視都幾悶.....

最重要叫左杯野飲, 入閘後15MINS先出現, 生果盤仲要催先有.........死唔死

希望日後會有改善....如果唔係就去太平洋多D....

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-11 01:33 發表

所以我平時去d有把握既場慳返d時間再付出10草野去恤返個飲頭都非常之唔錯架!
JACKY兄, 有無去過烏沙酒店附近D髮型屋做泰式洗頭?

好多MK LOOK妹妹仔同你洗頭而且又好舒服........$15而已, 抵到爛

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-5-12 15:15 發表

泰式洗頭係咪全程訓鰠度洗嫁呢 ??  
係。。。。一般同你按頸,頭, SHOULDER,EVEN腰。。。。。之後同你洗頭, 恤个正髮型。。。。
15蚊大約30MINS左右。。。大熱天時,有小妹妹一邊同你洗頭,一邊同你吹水,心情都好D

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:09 發表

烏沙果邊又真係唔知喎! 係邊ga? 係咪陳屋村果邊? 好有興趣!
蔡屋圍附近有好多......

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:15 發表

琴晚去了金四海 真係好易搵!晚上9~10點左右 面門都幾豪華 拍滿晒車

入到去話沐足 豬客話要等 我一入去轉左 經過疑似係等侯既area.....
但d人坐到好似餐廳咁熱鬧...再問豬客等幾耐到...似面有難色 佢叫我出去so ...
你話如果有好野就話值得等.......但是.........

如果真係要去, 寧願食完LUNCH無野做先行過去......如果唔係暫時唔好去....

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:37 發表

我見門口好大個停左場真係拍滿晒車!! 唔知d人係玩咩item......
門口同豬客d稍服都幾grand 就真!
客人大部份是試SN, 推拿........

邊度有我地呢班友仔專程去洗腳?

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:38 發表

咦 遲d真係要搵時間觀察下先得,
明豬旁邊果間又貴又唔舒服仲要係仔

果邊如果有mk妹又真係要試下 之前睇過好似唔係仔就係阿sim!

我其實好鍾意出完火就去洗個頭順便回下氣的
呢个時候去就啱, D妹妹仔著得少, 个个熱褲....小X心......

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:53 發表

諗起都正......D妹妹仔好多正過D JS...
不過要洗中式先有得望
洗泰式乜都無得睇
有.....泰式都有野睇....你肯用貴少少洗頭水咩都有得睇

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:53 發表

係囉, D岩岩做果D技師見到我專登過去洗腳覺得我係個怪人黎架....
你去酒店場, 一般D客人大都去SN, 推拿......., 所以D豬客咪當我地怪獸咁睇

虫島, 明珠呢類打正旗號洗腳又唔同...

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 hkmgt 於 2010-5-14 01:12 發表

Jacky 兄嘅第5肢一定好發達.  原因係上天好公平, 你4肢不健全, 所有「精」力發育係唯一嘅5th 肢.  等於盲人耳靈etc
小JACKY个枝識郁就OK.......隨時勁過加藤鷹D手指

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-22 00:10 發表
囡囡係之前有互動之普通牌,唔知搞乜,今餐突然變回藝術品 ,我唔想比人話色鬼,整臭個名,於是只做一個鐘 cut loss 走人 ...
睇黎經ROBERT兄報導之後, 金4海浴足應該無咩生意, 打正旗號SELL SN同推拿了......

關於女女變臉一事, 小弟都試過.......一次係技師最後一个月, 唔會同客人有咩互動: 第二次係女女搵到老細就快埋街食井水....所以就守身如玉

好多時D女女心情唔好, E.G.技師上手遇到衰客.........呢个時候就唔好硬來, 係第一个鈡就少D撩佢(OR挑逗佢), OR主動同技師按摩(不過唔好手多多------->按摩好似係你強項)....等佢心情好D, 平心靜氣左再發動攻擊........

至於你怕技師話你色鬼, 好在小弟玩得低調, 島上無人識我, 所以都唔怕了.............

引用:
原帖由 bambooman 於 2010-5-25 20:46 發表

響龍島有好多囡囡都話︰「那個送小東西的大胖子,每天都會來龍島玩的呢!」
仲忙過番工......

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-6-1 20:31 發表

唔出了,出報告曾經比人寸過,回帖又話我軃人地 d 帖。所以盡量在自已既主題講下就算。

不過,我仍然會出 pm 錦囊黎毒害 d 新手。  
[軃] 係咩意思?

小弟期待你的DL報告, 唔知ROBERT兄幾時可以起行?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。