推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

足球 vs 人球

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-7 11:39 發表
世界杯開始了, 在這短短一個月的時間, 對男仕是確是天大喜訊.  不過, 骨場生意就差了很多.  聽講D囡近期無啖好食 ... 希望13號之後, 一切回復正常啦!
10點波, 好多個場都滿到瀉, 尤其是在旺區的齋場.    

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-7 11:39 發表
世界杯開始了, 在這短短一個月的時間, 對男仕是確是天大喜訊.  不過, 骨場生意就差了很多.  聽講D囡近期無啖好食 ... 希望13號之後, 一切回復正常啦!
不過, 閒日 2:30 a.m. 波, 會少d人上去睇.   

引用:
原帖由 kkleung 於 2010-7-7 14:50 發表
上星期六德國對阿根廷時間真鶱z到七彩,呢個星期日場決賽都係早小小去霸定位著數。
10 p.m 波 + 阿根廷隊有好多 fans, 梗多人la.    

星期日晚早d去 sauna 場, 先K骨, 後睇波.     

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-7 16:10 發表

2:30am梗係屋企或者約埋班friend睇啦, 唔怕頂痰盂咩 ... 費事因小失大
我都冇痰盂, 點頂?     
你有痰盂嗎?   

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-8 17:45 發表

仲衰 ... 要洗廁所!
去睇世界杯都要洗廁所, 唔係嗎?  

男人大XX.  唔怕, 洗就洗la!  

引用:
原帖由 andykin 於 2010-7-7 15:01 發表
可能周圍都有得睇!唔一定上桑拿場!自已都係選幾場好睇先上去!係有英格蘭或者巴西波先爆下,其他就小貓幾隻!今時唔同往日!依家重要係大場闊落先上!

決賽個日都係去酒吧,師兄又去邊樹睇?
去酒吧睇場波, 消費大約幾多?    

引用:
原帖由 Crespo 於 2010-7-9 11:22 發表

Ching range from ~ HKD 180 - 300 la.. depend on location.
Thanks for your information.  
I would prefer to visit the sauna house then.   

引用:
原帖由 garylock 於 2010-7-9 12:06 發表
yes. watching world cup at WIndsor or OPS at causeway bay is quite relaxing considering the food offerings, environment and not too crowded as others.  I had tried both last 2 weeks for the early 10pm ...
Yes, I think so.  Thanks for your sincere recommendation.  

Other than the one you have recommended,
I think the Seashore in Jordan is also a good choice.   

Let me apply for leave for Monday 12 July so that I can take a good rest.  

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-12 09:05 發表

ching, 比小弟發儮痝ㄠo呱 ... 咁快叫醒我!
發春夢呀?       我都想有.  

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-15 14:49 發表

細場就可能差D, 但係大場應該頂得住呱
顧客人數的多少, 可能係正場和邪場的分別.     

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-16 14:03 發表

邪場?? 唔完波都成4:30am啦, 邊度仲有力玩邪骨呀     
你講得有d道理, 因此正骨場會有多d波友打躉.     

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-16 18:11 發表

正骨場K,睇完都仲可以崨, 如果唔係, 命都短幾年呀 ...
邪骨, 咪一樣可以訓鐰囡果度.     

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-19 11:42 發表

我驚大人未, 個細路已經偓鑇u
細佬訓Q左, 但佢會醒番, 再黎多Q嫁ma!     

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。