推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

你會包條女幾耐?

包, 未必會開心, 因此未必會去做.     

引用:
原帖由 fishcat 於 2010-11-14 22:07 發表
如果有能力,會同一時間包幾條女直至她們自己離開。大部分接受被包的女會自己離開,如果你無時間陪佢。
fishcat hing,

包一個仲唔夠, 仲要包幾個tim!      

引用:
原帖由 fishcat 於 2010-11-18 14:08 發表

有能力既米幫鴾H,助人為快樂之本。
咁又係, 做齔ㄓl軍都好嫁.     

最緊要活得快樂.      

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-11-19 02:54 發表
在大陸的朋友,我聽說最久的5年唔到,可能因為平。香港週期短些,平均半年到一年,10個月果個都好犀利,因為成本太貴,連包連使,5∼7萬一個月冇得走,起碼﹗長包唔抵。甚麼大美人都厭啦。
一個囡囡對得太久, 我估真係會厭, 所以最好要有幾個.    

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-11-19 14:46 發表

但是一晚 $1,666- ($50K/ 30) 又可以試bor!  
一晚4下, 每下=$416.50 ($1,666/4),
真係有d數為bor!  

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-11-20 09:47 發表
50∼70k是包埋其他使費,比如飲飲食食,買下野,冇可能晚晚做啦當然。
係丫!  

有 d 又會係咁椅送番部 東風 俾佢用.     

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 fifi6688 於 2010-12-6 00:57 發表
5年?5係嘩﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗
大把!  5年好濕碎.     

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-12-16 14:52 發表

五年已變老走樣。
同意.   

p過有d內地人唔志在, 好多時有10個8個.   

未夠5年, 有d可能已被斬纜.  

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-12-23 13:05 發表
我講的係香港,包金加使費,一年大大話話使50,60萬起碼,5年使成三百幾萬,甘各位係咪覺得唔太符合經濟原則呢?除非億萬富豪啦,李+欣咩?
咁真係好貴呀!      

等我發鬙la!           

引用:
原帖由 man11027 於 2011-2-21 18:52 發表
一日都吾會包.最好鋪鋪清,大家無拖無欠.
同意.  我估包起人有時都幾煩嫁.  

引用:
原帖由 fifi6688 於 2011-3-28 08:08 發表
可以咁講既,一般親戚到系唔使開工既,呢d同囡囡私下协議。最緊要系你d『生活費』吸唔吸引蔗。
同埋包女呢家野請鬼容易送鬼難,包系容易,甩就唔易架,时害人害己!小弟奉勸一條女真系唔好玩太 ...
咁多炩!   

真係要立番張合同先.      

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。