推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] CA 甘四海試場報告

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-2 17:53 發表
有人辭官歸故里,有人漏夜趕科場,CA 嚴打聲中,一間新場開業。

五•一高危日,人人休雀,小弟卻與資深師兄北上揚帆出"海"冒險。

這個試場報告,只屬小兒科玩法==>沐足,食大茶飯之師兄們請勿見笑 ...
睇個場好似好正, 原來好多野仲係咁亂.  

一套類似tango舞衣之深藍色低胸吊帶喱士噴血短裙:
呢樣好吸引!       

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-8 17:21 發表

冇辦法,我有香港腳,醫極都唔好,要不斷搵新場。  
咁唔怪得你去過邊都話俾d人聽, 你真係超級好淫.      

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2010-5-8 18:22 發表

專業淫仕至真
咩呢度原來有咁多高淫嫁, 多謝指教d新仔.  

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2010-5-8 20:29 發表

真係好貼切bo
你唔教我咪算 lor, 仲同d高淫奚落人].    

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-8 19:53 發表

大滾友去到骨場扮處男。

師兄      我唔制呀!!     
你幾時帶我去 觀 摩 果d 會令人 噴 血 的 工衣呀?      

引用:
原帖由 hkmgt 於 2010-5-9 11:19 發表

師兄, 你露底啦. 仲唔認係 大滾友去到骨場扮處男。  你句說話, 通常係「靚仔   .. .. 」 .
師兄, 你攪錯!  鰤底, 點會有底呀?  

就算有, 都俾d女除掉埋!   

我係地中海式髮型, 4眼, 豬膽鼻, 臉上毛孔粗大, ........ , 一d都唔靚仔.     

有女俾我滾都偷笑!   

除鼵づ, 我最怕就係被蚊叮     

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-10 01:02 發表

今天,又貪平去了金 4 海。

見到好多部長、技師、服務員都是來自金 x 島、聾賭、王金.....

到了今天,比較重要之問題還沒改善:

- 蚊患嚴重
- 技師嚴重缺乏
- 技師質素低
- 加鐘優惠卷¥20 仍然是 ...
呢間場10樣浀9樣都唔穩陣, 真係唔適合d新手去 lor    

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-11 11:55 發表

JACKY兄, 有無去過烏沙酒店附近D髮型屋做泰式洗頭?

好多MK LOOK妹妹仔同你洗頭而且又好舒服........$15而已, 抵到爛
泰式洗頭係咪全程訓鰜蚻~嫁呢 ??  

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-12 15:36 發表

係。。。。一般同你按頸,頭, SHOULDER,EVEN腰。。。。。之後同你洗頭, 恤艦蕪v型。。。。
15蚊大約30MINS左右。。。大熱天時,有小妹妹一邊同你洗頭,一邊同你吹 ...
咁我試過, 真係好舒服.  
個囡囡仲叫我試薑汁洗頭水!  

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-22 00:10 發表
- 今日金4海收回正價。
- 冇房,輪街症
- 冇技師

今日去到 CA,第一場先去金4海。一點幾進場,門口好多豬客,我話沐足,竟然話要等房! .....我話等就等啦,唔通走咩.......問佢等幾耐,佢話二、三個字 ...
咁黑仔!                                                                                            
d師兄睇完你的4海報告, 咪個個都去試鼣鯷or.   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。