推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

沉船...可以令你連命都冇...

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-4 00:40 發表
各位師兄...小弟係兩年前...在港島某大場認識了一位技師, 而且沒預備地跟她拍拖兩年, 但本人都不是什麼有錢公子, 始終都未能在金錢上滿足她, 要她一直要繼續做這行業, 最後都是分手收場...這樣都冇問題, 只怪自己無用 ...
經一事, 長一智.  
我估好多囡囡的智商係幾高的, 玩還玩, 忌投入真感情!  
wingkeekee c-hing, 希望你冇事吧!   

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-1-4 11:43 發表
師兄,小弟亦是過來人,你上述經歷我也試過多次了,老人家話經一事長一智,但在人性和感情上都比較難做得到,囡囡投身這個行業,無非是希望M快錢,感到囡囡對你真情流露,其實是她的一個賣點,因為她可以令到 ...
師兄, 這些真是經驗之談, 小朋友得益不少.     

引用:
原帖由 fresh6969 於 2011-1-4 16:48 發表
Don't fall into sinking ship CHing - i try before and very painful.the bg will tell you they won't ml or do anything to hurt you but they will do it behind your back.
just ask the other bgs in the sa ...
如果要送埋呢d國際品牌, 條數真係有排計.         
36著, 走為上著.          

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-4 21:43 發表
苜先多謝各位師兄既關心同教導...我真係經一事, 長一智...織得分咩係玩既女人, 咩係結婚既女人...

我都知道呢齯k仔要搵錢, 不過其實唔係我主重要溝佢, 仲有識佢果陣...佢已經知我冇錢啦, 而且同佢一起既兩 ...
我估師兄你都算好彩la!     
其實不論在何地何場, 總有d囡囡為 "性的享受" 和/或 "額外的金錢",
佢]會同異性進行 "環保" 的行為.   
今時今日, 中招的風險係唔細.     

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 ramsetchi 於 2011-1-7 15:27 發表
我都試過一個囡囡,初初祗是想約出來吃吃飯,跟荌搹o會做part time嗎!跟茷K去了開房,之後
都出來十多次,當然每次我都會給她錢!但近月她巳無做桑拿了,但還時常約我出來.我應該再見她嗎?
巳經推了 ...
師兄,
如果你冇一個定位的話, 真係好徬徨.         

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-7 21:09 發表

咁師兄如果你有財力就包起佢啦...不過都唔排除佢間中同一鬠IP出褻}房...真係要睇個女仔啦...
世事真係咩炡ㄕ野i能發生, 預防都預防唔倒咁多.  

引用:
原帖由 kkleung 於 2011-1-26 16:18 發表
無錯,停不了的愛只是係銀幕可看到。
當佢地晌你身上咫ㄗ鴞n處就拜拜啦!!!
KK Hing,
對!  呢個世界係好現實的.   
有空請多指教d後輩.     

引用:
原帖由 kkleung 於 2011-1-28 12:56 發表

BOOT兄吾好又抬舉細佬啦,只是講下個人意見姐。其實CY兄講得好對,歡場女子同一般人係兩個世界既人,就算有感覺到最後都係無結果,玩下留番的美麗回憶是MAX了,因始終人係有感情的動物,再沈落去到不能自拔就太遲 ...
話明係"歡場"女子, 要蟒u, 咪攪我!   
不竟大家都係唔同背景的人, 目標、要求都有所不同吧!  

引用:
原帖由 kkleung 於 2011-1-28 15:17 發表
CY兄所言甚是,吾好話歡場大陸女,就算一般大陸女都係,認識有個朋友既朋友,幾年前娶了個內地分公司同事四川女,仔又生埋,點知最近同佢離婚兼分身加,重講到明根本無愛過佢,甘厲害既計劃真係......我都吾識講。 ...
KK兄, 如果你要試到囡囡係咪呢類人, 你一定要扮窮光蛋.  
Hehe!     

引用:
原帖由 kkleung 於 2011-1-28 16:04 發表
Boot兄請放心,細佬真係窮個隻,根本吾駛扮。
KK
KK Hing, 我梗放心!       
我仲窮過你, 實唔怕被囡囡扼.   

引用:
原帖由 BPL 於 2011-1-28 16:34 發表
人非草木, 兄弟們都會有沈船的机會
小女生有何能對你著迷嗎 ?
每周都有人中六合彩, 卻永遠不是你和我
兄弟們, 當部潛水艇好了... 沈下去, 時間到要浮上來

P.S. 本人上周在晉江回航了
師兄經歷無數.    
恭喜回航的壯舉!     一d都唔容易.   

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2011-2-2 23:08 發表
正所謂『賣仔莫摸頭』, 樓主沉完船後分手 , 感情事唔係離就係合好平常 ,
但個人覺得分手後 , 應該儘量自控 , 避免再收風涉及前愛侶之事 , 無論你
知道佢係好或唔好 , 對於你自己都唔係一件好事 , 不如另覓新愛侶 , ...
人總是要向前看, 往事只能回味.   

祝新年快樂!     

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。